Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kiyma Bana Anneciğim (2 Kullanıcı)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
KIYMA BANA ANNECİĞİM
ANNECİĞİM,SENİ NE ÇOK SEVİYORUM BİR BİLSEN ŞEFFAKLİ LOLLARINDA BÜYÜTTÜN,SICACIK NEFESİNLE UYUTTUN BENİ KUTSAL BİR VARLIKSIN,
PAHA BİÇİLMEZ DEĞERDESİN SEN,ANNECİĞİM,SEN ÖYLE BİR MERTEBEDESİNKİ,KOSKOCA CENNET AYAKLARININ ALTINA SERİLMİŞ,
ANCAK BENİ ALLAH’IN EMETTİĞİ,RASULÜNÜN TAVSİYE BUYURDUĞU YOLDA YETİŞTİRMEN ŞARTIYLA…UNUTMA ANNE!!!!
ALLAH BENİ SANA EMANET OLARAK VERDİ,NE OLURSUN BU EMANETE İHANET ETME,BANA KIYMA ANNE!KUR’ANDAN AYIRMA,DİNİMDEN UZAKLAŞTIRMA,SAKLAMA DİNİMİ BENDEN,BENİ KÖTÜ YOLLARA SEVK ETME,
BOZUK CEMİYETİN İÇİNE BAŞI BOŞ SALI VERME.BENİSEN YETİŞTİR ANNE
TELEVİZYONUN TERBİYESİNE BIRAKMA.NE OLUR ANNE!
BANA RABBİMİ VE ONUN RASULÜNÜ ANLAT,DİNİMİ ANLAT,UYUTMA BENİ UYANDIR ANNE!YEDİ YAŞINDA OKULA GÖNDERDİĞİN GİBİ
NAMAZ KILMAYIDA ÖĞRET BANA,EĞER YANLIŞLIKLAR İÇİNDE OLURSAM,GÖZLERİNDEKİ İKAZI GÖREYİM,NE OLURSUN AFERİN DEYİP BAŞIMI OKŞAMA KIYMA BANA EĞER BENİ SEVİYORSAN NE OLUR
KIYMA BANA ANNECİĞİM:A:A:A:A

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm ablacım Rabbım razı olsun yolladığın şiirler okadar güzel ki
B)selam ve dua ile kal gönlü güzel ablam...B)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
........selamün Aleyküm Rabbim Evlatlari Hayirli Yetiştirmeyi Nasip Etsin ...

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm..çok güzel tokat gibi çarban insanı sarsan bir paylaşım olmuş...

selam ve dua ile kalın..selametle...

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm ablacım Rabbım razı olsun yolladığın şiirler okadar güzel ki

B)selam ve dua ile kal gönlü güzel ablam...B)
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM GÜZEL KARDEŞİM AMİN RABBİM SENDENDE RAZI OLSUN:TSENDE GÜZEL KARDEŞİM SELAM VE DUA İLE KAL RABBİME EMANET OLB)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm güzel kardeşim Amin inşaallah.
Rahman razı olsun çok güzeldi Rabbim ecrini versin inşaallah.
Hayırlı akşamlar selam ve dua ile...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm can mücahide ve güzelliklere yolcu kardeşim..Değerli emeğinize, güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah..Yüreklerimize işleyen, çok duygulu bir paylaşımdı:gulegule...Rabbimiz c.c razı olsun sizden daimen ve arzuladığınız o muhteşem güzelliklere sizi ulaştırsın güzel kardeşim.Rabbimize emanetsiniz..Selam, baki dua ve muhabbetle inşallah..

~*~ B)B)B) ~*~

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamun aleyküm güzel kardeşim Amin inşaallah.

Rahman razı olsun çok güzeldi Rabbim ecrini versin inşaallah.

Hayırlı akşamlar selam ve dua ile...
ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ KARDEŞİM AMİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN AMİN AMİN İNŞALLAH SİZEDE HAYIRLIAKŞAMLARSELAM VE DUA İLE:HRABBİME EMANET OLUN

sude-naz

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim çok güzel bi paylaşım olmuş ellerine sağlık allah razı olsun a.e.o:gulegule

laves

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım hayırlı ımanlı evlatlar yetıstırmeyı nasıp etsın ve annemıde Allah yolunda yuruynlerden etsın cok guzel bı paylasım Rabbım razı olsun benden buyuk yada kucuk oldugunuzu bılmedıgım ıcn nasıl hıtap edıcegımı bılmıyorum nolur kusuruma bakmayın

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm can mücahide ve güzelliklere yolcu kardeşim..Değerli emeğinize, güzel yüreğinize sağlık olsun inşallah..Yüreklerimize işleyen, çok duygulu bir paylaşımdı:gulegule...Rabbimiz c.c razı olsun sizden daimen ve arzuladığınız o muhteşem güzelliklere sizi ulaştırsın güzel kardeşim.Rabbimize emanetsiniz..Selam, baki dua ve muhabbetle inşallah..

~*~ B)B)B) ~*~
ALEYKÜM SELAM RABBİMİN SEVDİĞİ MÜCAHİDE KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM NASİP ETSİN UYGULAMAMIZI HAKİKİ MÜCAHİDLER VE MÜCAHİDELER YETİŞTİRMEYİ AMİN KARDEŞİM O GÜZEL DUALARINIZA AMİN RABBİM SİZİN GBİ MÜCAHİDEDENDE EBEDİ RAZI OLSUN KAİNATIN SAHİBİ RABBİM SİZİ HER DAİM CENNET VE CAMİLENE KAVUŞTURSUN RABBİME EMANET OLUN MÜCAHİDE KARDEŞİM BİL MUKABİL RABBİME EMANETSİNİZ

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim Razi Olsun Kardeşim..

çok Güzel Anlamli Bir Paylaşim...

A.e.olun Dua Ile..

EL_ENSARİ

Kayıtlı Kullanıcı
yüreğine sağlık be kardeşim çok çok güzel bir paylaşımdı.Allah cc.bizleri inanaçlı anneler terbiyesiyle büyütsün.bizleri bozuk çevre ve medyaist ahlaklarından muhafaza eylesin.a.e.o

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.
bir çocuk annesinden ancak bu kadar güzel istekte bulunur.elerine saglık.selametle

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
gerçekten çok anlamlı bir paylaşım olmuş.rabbim yardım etsin ebeyenlere de çocuklarada ....allah bizlere çocuklarımızı allah yolunda yetiştirmeyi nasip etsin inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt