Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!!Kitap önerme!!! (1 Kullanıcı)

chocolate

Kayıtlı Kullanıcı
RE: !!!Kitap önerme!!!

arkadaşlar gerçekten burda önerilen kitapları okumaya çalışın çok güzel kitaplar bir kere bitanesini okusanız devamı gelecektir eminim allaha emanet olun :)

SUMRU

Yasaklı Kullanıcı

S.A...

KİTABÜL KAİNAT...
LÜTFEN OKUYUNUZ!!!

A.E.O...

SELAMETLE..

efsane

Kayıtlı Kullanıcı

dini meseleler hakkında daha çok ve faydalı bilgi almak istiyorsanız semerkant kitaplarını okumanızı tavsiye ederim bende...hele dil belası ,canlar...gibi.ÖMER SEVİNÇGÜLÜN kulluğum sultanlığındır kitabı da güzel.Hele dil belası bizlere farkında olmadan işlediğimiz günahları örnekleryle çok güzel anlatıyor.zira biz kullar günahlarımızın çoğunu dilimizle işliyoruz öyle değilmi?......

firdevs

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlar bende size cemil tokpınar ın sabah namazına nasıl kalkılır.ve diğer kıtaplarını önerıyorum.özellıkle bu kıtabı namaz kılmaya başlayamayan yada bır kılıp bır kılmayan kardeşlerıme tavsıye edıyorum.bu kıtapla inanın namazın ne kadar onemlı olduğunu ,yazarında kendi gunluk hayatından verdiği kesitlerdede goreceksiniz.rabbım bızlerı okuduğu ile iman edenlerde eylesin.

eeyupp

Kayıtlı Kullanıcı

bende hüseyin ünalın kurtarın beni adlı kitabı okumanızı tavsiye ederim çok güzel dini bir kitap :)

eeyupp

Kayıtlı Kullanıcı

sizlerin bildiği başka güzel kitap yok mu????? bunların çoğunu biliyorum da:)

Resit

Kayıtlı Kullanıcı

kitap önermeleriniz için tşk..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt