Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kitap,arıyorum yardımcı olabilirmisiniz.. (1 Kullanıcı)

berrakcann

Kayıtlı Kullanıcı
Ashabın yada dört halifenin,Peygamber efendimize(s.a.v) olan sevgilerini,muhabbetlerini,hal ve davranışlarını anlatan,bir kitap arıyorum.Bildiğiniz kitaplar varsa benmle paylaşırsanız çok sevinirim kardeşlerim...Selametle..

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
bizde var abla adıda ESHABI KİRAM ama bunun içinde peygamberlerimiz yok yazarı kimdi hatırlamıyorum.annem dışarda gelsin ben yazarım olurmu.

berrakcann

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun İnci'im.Bekliyorum:)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aa abla bekliyormusun dur ben kitaplığa bakaıp geleyim annem gelmedi ya ama senide beklettim
geliyorum yazarına bakayım yazayım .

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım baktım ama yazar yazmıyor.hakikat kitapevi yazıyor.yardımcı olamadım.yakın olsaydın verirdim okurdun .sonra tekrar bana geri verirdin.
çünkü bunları annem benim çeyize koyucak bende çocuklarıma vercem .
yardımcı olamadım kusura bakma :a15:

berrakcann

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım baktım ama yazar yazmıyor.hakikat kitapevi yazıyor.yardımcı olamadım.yakın olsaydın verirdim okurdun .sonra tekrar bana geri verirdin.
çünkü bunları annem benim çeyize koyucak bende çocuklarıma vercem .
yardımcı olamadım kusura bakma :a15:

Önemli değil tatlım yordum seni,yinede çok tşkler.Artık arayıp durcam,bulmaya çalışıcam:a16:

_YUSUF_

Yönetici
Ashabın yada dört halifenin,Peygamber efendimize(s.a.v) olan sevgilerini,muhabbetlerini,hal ve davranışlarını anlatan,bir kitap arıyorum.Bildiğiniz kitaplar varsa benmle paylaşırsanız çok sevinirim kardeşlerim...Selametle..

Hayatu's Sahabe
Muhammed Yusuf Kandehlevî
Selametle

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Peygamber Halkası

" Peygamber Halkası" deyince, Veda Haccında Allah Resulünün hitab ettikleri yüz bini askın
Sahabîden hiç olmazsa yüzlercesini demetlemek gerekirdi. Halbuki bu kitapta, alınlarında Sahabîlik
nurunu tasıyan ebediyyet kahramanlarından niceleri, hiçbir tercih ölçüsüne vurulmaksmn
gösterilememis ve "artık gerisini siz hayâl edin!" gibilerden pek azı örneklestirilebilmistir. Eğer bu
eserde Sahabî keyfiyetinden bir pırıltı verilebilmisse ne mutlu kalemimize!..
NECİP FAZIL KISAKÜREK...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt