Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kısmet bulamıyoruzz (1 Kullanıcı)

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim benim dünyalar iyisi bi abim var ..
evlenmek istiyo geçen yılda burda onun için dualar okumuştunuz ama bi türlü aradıgı insanı bulamıyoruz çok kısmet buluyoruz ama hiç biriyle olumlu birşeyler olmuyo..
abim ögretmen dogu görevine gitti oralara onu yanlız göndermek bize çok zor geliyo ..
acaba bunun bi duası filan varmı hayırlı kısmet için yapa bilicemiz bişey varsa lütfen yardım edin ..
zaten edicenizi biliyorum iyki varsınız ;)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim benim dünyalar iyisi bi abim var ..
evlenmek istiyo geçen yılda burda onun için dualar okumuştunuz ama bi türlü aradıgı insanı bulamıyoruz çok kısmet buluyoruz ama hiç biriyle olumlu birşeyler olmuyo..
abim ögretmen dogu görevine gitti oralara onu yanlız göndermek bize çok zor geliyo ..
acaba bunun bi duası filan varmı hayırlı kısmet için yapa bilicemiz bişey varsa lütfen yardım edin ..
zaten edicenizi biliyorum iyki varsınız ;)

kardeşim aslında kaderinde ne varsa o olur .kısmet değilmiş ki olmuyo.kısmet açıcı dualar var. isterseniz onları okuyun bence siz allaha dua edin hayırlısını isteyin mutlaka allahu teala verir

semazen13

Kayıtlı Kullanıcı
Allah abinin gönlüne göre hayırlı kısmet nasip eylesin

GEVHER

Yönetici
ve aleyküm selam ..

Rabbimizin hepimize olduğu gibi ,abinize de hazırladığı hayat neleri getirecek bilinmez..Bizlere dualarımızla Rabbimize sığınmak düşüyor sadece.

Rabbim abinize , dünyada cenneti yaşayacağı bir eş nasip etsin , birbirlerine ahir alemde ki cenneti de kazanma yolunda destek olsunlar...

cuma suresi , evlenmek isteyenler bekarlar için , kısmeti açılsın ve hayırlı yuvalar kursun diye tavsiye edilir. sayı belirtmek uygun olur mu bilmem ama 18 adet okunması iyidir denilir.

Rabbim dileğinizi sizin için en hayırlı olacak şekilde verecektir..

egitim44

Kayıtlı Kullanıcı
valla kardeş ben de 26 yaşındayım sağolsun öğretmen arkadaşlar beni evlendirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama bazıları da henüz erken diyorlar

onların evlenme hikayelerinin dinleyince kısmete inanmaya başladım.
yıllarca aynı sokakta oturup da biribirini bir defa bile görmeyen insanlar başka bir yerde birbirlerini görünce kara sevdaya tutuluyorlar.onların tavsiyesi şu"sen merak etme senin eşin olacak kız da annesinini dizinin dibinde seni bekliyordur"

şimdi burada size sesleniyorum annesinini dizinin dibinde kim var?

şaka şaka

Allah herşeyin hayırlısını versin

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
rabbim bunu dileyip isteyen tüm kardeşlerimizle beraber hepimize hayırlı insanlar nasip etsin
çok kolay bişey değil hepimiz az çok yaşıyoruz bunları yağni tozpembe değil hiçbişey
sadece nasıl birisi olması grektiğini bilmek önemli,fiziksel değil fikirsel özelliklere önem verilerek yapılan izdivaçlar daha hayırlıdır diyorum
ve inşallah rabim ağbinize hayırlı bir eş nasip eder
selametle.......

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim. Daha onceki forumlardan da hatırlıyorum. Abinizin hakkında hayırlısı bu demekki. İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre birisini bulur. Oralarda yanlız başına kalmaz sizinde aklınız onda kalmaz inşallah.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Nasibüke yûsibike velev kâne taht-el cebel...!

egitim44

Kayıtlı Kullanıcı
kardeş öğretmenlik mesleğiene girenler kendilerini kaybederler varı yoğu sevdikleri yarları hep öğrencileri olur .......

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim aslında kaderinde ne varsa o olur .kısmet değilmiş ki olmuyo.kısmet açıcı dualar var. isterseniz onları okuyun bence siz allaha dua edin hayırlısını isteyin mutlaka allahu teala verir

biliyoruz okadar çok dua ediyorum anlatamam onu çok seviyorum o mutsuzken ben mutlu olamıyorum içime sinmiyo..
dualrınızı eksik etmeyin neolur
selametle

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam ..

Rabbimizin hepimize olduğu gibi ,abinize de hazırladığı hayat neleri getirecek bilinmez..Bizlere dualarımızla Rabbimize sığınmak düşüyor sadece.

Rabbim abinize , dünyada cenneti yaşayacağı bir eş nasip etsin , birbirlerine ahir alemde ki cenneti de kazanma yolunda destek olsunlar...

cuma suresi , evlenmek isteyenler bekarlar için , kısmeti açılsın ve hayırlı yuvalar kursun diye tavsiye edilir. sayı belirtmek uygun olur mu bilmem ama 18 adet okunması iyidir denilir.

Rabbim dileğinizi sizin için en hayırlı olacak şekilde verecektir..

aminn
efendim ne güzel dualar bunlar rabbim sizinde gönlünüze göre versin ..
bu cuma suresini okiyim inşaALLAH

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
valla kardeş ben de 26 yaşındayım sağolsun öğretmen arkadaşlar beni evlendirmek için ellerinden geleni yapıyorlar ama bazıları da henüz erken diyorlar

onların evlenme hikayelerinin dinleyince kısmete inanmaya başladım.
yıllarca aynı sokakta oturup da biribirini bir defa bile görmeyen insanlar başka bir yerde birbirlerini görünce kara sevdaya tutuluyorlar.onların tavsiyesi şu"sen merak etme senin eşin olacak kız da annesinini dizinin dibinde seni bekliyordur"

şimdi burada size sesleniyorum annesinini dizinin dibinde kim var?

şaka şaka

Allah herşeyin hayırlısını versin

ne güzel sizde ögretmensiniz galiba
muhakkak dedigniz gibi ama o kısmetide çıkıp aramak lazım ve bir yıldır arıyoruz rabbim hayırlısıyla karşımıza çıkarsın inşaALLAH

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim bunu dileyip isteyen tüm kardeşlerimizle beraber hepimize hayırlı insanlar nasip etsin
çok kolay bişey değil hepimiz az çok yaşıyoruz bunları yağni tozpembe değil hiçbişey
sadece nasıl birisi olması grektiğini bilmek önemli,fiziksel değil fikirsel özelliklere önem verilerek yapılan izdivaçlar daha hayırlıdır diyorum
ve inşallah rabim ağbinize hayırlı bir eş nasip eder
selametle.......

AMİN
ALLAH sizen razı olsun dualınızda abimede yer verin ne olur
bide abim kısa ve acı bir tecrübe yaşadı bi nikah geçti başından bu yüzden iki kat inceliyoruz birazda ondan zor oluyo..
selametle kalın

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim. Daha onceki forumlardan da hatırlıyorum. Abinizin hakkında hayırlısı bu demekki. İnşallah en kısa zamanda gönlüne göre birisini bulur. Oralarda yanlız başına kalmaz sizinde aklınız onda kalmaz inşallah.

amin e3fendim ALLAH sizden razı olsun dualarınızı bekliyorum
selametle,

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm kardeşim. Abinizin öğretmen olduğunu, doğuya bir yere atandığını ifade etmişsiniz. Bende şu an doğuda görev yapıyorum. ALLAHım abinizin yar ve yardımcısı olsun. Tabi burda şartların çok zor olduğunu kasdetmedim...:)

Evlilik mevzusuna gelince diğer kardeşlerim bahsetmişler. Hakikaten Kısmet. ALLAHIm hayırlı kişileri karşımıza çıkarsın inşaAllah.
Halam demişti ki, oğlum ALLAH tek yaratmadı ya Kısmet, olur İnşaAllah. (Bende evlenmek istiyordum ve aramızda konuşurken böyle söylemişti)

Ev arkadaşımdan da duyduğum şu: Ölümle, nikahın zamanı şaşmazmış.
ALLAH hayırlısını versin..

ALLAHa emanet olunuz
selam ve dua ile...

ayşe kalkan

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ya ben daha çok kızların kısmetinin kapandığını biliyodum erkekler içinde öyle olduğunu burdan öğrendim ALLAH hakkında hayırlısını nasip etsin

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim. Abinizin öğretmen olduğunu, doğuya bir yere atandığını ifade etmişsiniz. Bende şu an doğuda görev yapıyorum. Allahım abinizin yar ve yardımcısı olsun. Tabi burda şartların çok zor olduğunu kasdetmedim...:)

evlilik mevzusuna gelince diğer kardeşlerim bahsetmişler. Hakikaten kısmet. Allahim hayırlı kişileri karşımıza çıkarsın inşaallah.
halam demişti ki, oğlum allah tek yaratmadı ya kısmet, olur inşaallah. (bende evlenmek istiyordum ve aramızda konuşurken böyle söylemişti)

ev arkadaşımdan da duyduğum şu: ölümle, nikahın zamanı şaşmazmış.
allah hayırlısını versin..

allaha emanet olunuz
selam ve dua ile...

aleyküm selam allah sizden razi olsun kardeşim muhakkak kadere sonsuz inancimiz var ancak 1 yildir aradigmiz şartlarda birini bulamiyoruz bulsakta abimin içi isinmiyo..
Bu yüzden dualarinizi almak istedim

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ya ben daha çok kızların kısmetinin kapandığını biliyodum erkekler içinde öyle olduğunu burdan öğrendim ALLAH hakkında hayırlısını nasip etsin

kısmeti açık çok şükür ama aradıgnı bulamıyo
duanız için teşekkkürler
selametle kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt