Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kısmet bulamıyoruzz (1 Kullanıcı)

emin-43

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim abinize hayırlı kısmetler ,inşaALLAH gönlüne göre bir eş bulur.
Bizim bir akrabamızda ögretmendi karadenize Rizeye gitmişti görevli olarak orada biriyle tanışmış ,anlaşmışlar aileler kabul etmiş evlenmişler ,şimdi çok da mutlular.Her şeyde bir hayır vardır. selametle:a21:
selamün aleyküm kardeşlerim benim dünyalar iyisi bi abim var ..
evlenmek istiyo geçen yılda burda onun için dualar okumuştunuz ama bi türlü aradıgı insanı bulamıyoruz çok kısmet buluyoruz ama hiç biriyle olumlu birşeyler olmuyo..
abim ögretmen dogu görevine gitti oralara onu yanlız göndermek bize çok zor geliyo ..
acaba bunun bi duası filan varmı hayırlı kısmet için yapa bilicemiz bişey varsa lütfen yardım edin ..
zaten edicenizi biliyorum iyki varsınız ;)

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim abinize hayırlı kısmetler ,inşaALLAH gönlüne göre bir eş bulur.
Bizim bir akrabamızda ögretmendi karadenize Rizeye gitmişti görevli olarak orada biriyle tanışmış ,anlaşmışlar aileler kabul etmiş evlenmişler ,şimdi çok da mutlular.Her şeyde bir hayır vardır. selametle:a21:

ALEYKÜMSELAM
inşaALLAH efendim
dualarınızı bekliyorum
ayrıca kütahyalı olarak yanlız olmadıgma sevindim
selametle kalın

ufkumun-gunesi

Kayıtlı Kullanıcı
inşALLAH abiniz gönlüne layık bir kısmet bulur. dua etmeye devam edin. bende arıyorum gönlüme göre birini arıyorum bakalım ne zaman kısmet oacak sabırla bekliyorum. ALLAH herkezin gönlüne göre versin..

nasırlı_kalp

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. Rabbim herkeze hayırlı kısmet nasip etsin inş.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim kısmet RABBİM CC nezaman yazmışsa o zaman olur bunu siz belirleyemezsinin ama siz duayla iyi bir kısmet aramaya devam edin inşallah RABBİM CC imanlı bir eş nasibeder kardeşimize çok yakın zamanda haberini alırız

ufkumun-gunesi

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim kısmet RABBİM CC nezaman yazmışsa o zaman olur bunu siz belirleyemezsinin ama siz duayla iyi bir kısmet aramaya devam edin inşallah RABBİM CC imanlı bir eş nasibeder kardeşimize çok yakın zamanda haberini alırız

moralimi bozdun ya :(

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı

biliyorum çok şükür ALLAH a olan inancımız geregi bir vakti oldugnu biliyoruz ama 2 yıl olmak üzere hala içine sinen bir kısmet bulamadık..
rabbim hayırlısını nasip etsin inşaALLAH

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
allah gönlüne göre versin kardeşim inşallaha dua ile inşallah

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
Siz sadece inanın dua edin Hayırlısıyla kalbinizden dilediginiz icin Allah sesinizi duyar inşAllah :) Allah'tan ümit kesilmezzz :) B)
Allah'a emanet olun :)

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim benim dünyalar iyisi bi abim var ..
evlenmek istiyo geçen yılda burda onun için dualar okumuştunuz ama bi türlü aradıgı insanı bulamıyoruz çok kısmet buluyoruz ama hiç biriyle olumlu birşeyler olmuyo..
abim ögretmen dogu görevine gitti oralara onu yanlız göndermek bize çok zor geliyo ..
acaba bunun bi duası filan varmı hayırlı kısmet için yapa bilicemiz bişey varsa lütfen yardım edin ..
zaten edicenizi biliyorum iyki varsınız ;)

vealeykümselam kardeşim surelerin fazileti isimli kitapta okumuştum cuma suresini 18 kere okumak kısmet açıyormuş bizzat kendim denedim faydasını gördüm...:a26::a26:

esmaaaaaaaaaaaaa

Kayıtlı Kullanıcı
selamu aleykum

selamu aleykum

Yazıma nasıl başlıcağımı bilmiyorum tesadüf olarak mailinizi okudum ilk defaöyle bir siteye üye oldum size bu mail ulaşırmı bilmiyorum ama allah herşeyin hayırlısını versin inş.

suheyb

Kayıtlı Kullanıcı
kısmet bağlılığı gerçktn varmı varsa ne okumk lazm dostlar

imported_mine_

Kayıtlı Kullanıcı
bende herşeyin nasiple olduğunu düşünüyorum kısmetten ötesi yalan...

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kadere ne yazmışsa zamanı gelince oluyor kardeşim. canınızı sıkmayın ilahi kaderinde varsa abinizin geçte olsa olacaktır.

muberra

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Allah istemezse biz isteyemeyiz. Siz hayırlı birini istediğinize göre Allah size bunu istemeyi takdir etmiş. Dua edip sabredin. Zamanını ancak Allah bilir. Acele etseniz de ağırdan alsanız da Allah ne zaman takdir etmişse o zaman olur. O yüzden lütfen sıkıntı etmeyin,içiniz rahat bekleyin. Allah belki nasip edecek ama daha çok dua etmenizi istiyor.

erdems

Kayıtlı Kullanıcı
seni anlıyorum kardeşim,benimde bir erkek ,bir kız kardeşim var öğretmen ,nerde alakasız insanlar var onlar karşılarına çıktı,biz istiyoruz ki şöyle kendileri gibi öğretmen dini bütün,salih bir insan olsun karşılarına çıkan,lakin hep ters ,ya işsiz güçsüz,ya da okulu zor bitirmiş dinle fazla ilgisi olmayan kişiler.sürekli karşı çıkınca olmaz diye,bu seferde elimizde bu var diyorlar.üff ya.bu yüzden bende her iki kardeşim için dua istiyorum sizden.güzel adaylar nasip etsin rabbim onlar için.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt