Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kırk Yaşındasın (Küçük Bir Kız Çocuğu Okuyor)
(1 Kullanıcı)
TOLGA BEY ALLAH SİZLERDEN BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN.O KÜÇÜCÜK YÜREKTEKİ KOCAMAN AŞK VE SEVGİ.KENDİMDEN UTANDIM.MAŞALLAH VİRGÜLÜNE NOKTASINA KADAR BİLİYOR.NASIL OKUYOR RABBİM BİZLERİN YÜREGİNEDE O AŞKI VE SEVGİYİ KOYSUN İNŞ.ÇOCUKLARIMIZIDA BÖYLE YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN.MİNİCİK YÜREKLERİNDE KOCAMAN PEYGAMBER AŞKI İSLAM AŞKI İLE ONLARI BÜYÜTMEYİ VE BU UGURDA ÖLMEYİ CÜMLEMİZE NASİP ETSİN İNŞ..EKSİKLERİMİZİ GÖRMEK İSTİYORSAK BENCE BU ŞİİR BİR VESİLE OLSUN.TEKRAR SÖYLÜYORUM BEN KENDİMDEN UTANDIM.
ben bu kizi dinlemistim ama görüntülü dinlememistim.
inanin agladim. iki defa izledim dinledim yine agladim. icim costu ya. heleki ordaki genclerin agladigini görünce daha da bi costum..
selamunaleyküm .
ben bu adrese gittim ama geçici olarak iptal oldu deniyo. merak ettim arkadaşların yazısını okuyunca çok güzel falan denmiş , bu küçük kıza başka hangi adresten ulaşabiliriz. bilginiz varsa yazarmısınız lütfen. selam ve dua ile...
RE: RE: Kırk Yaşındasın (Küçük Bir Kız Çocuğu Okuyor)
RE: RE: Kırk Yaşındasın (Küçük Bir Kız Çocuğu Okuyor)
Selamunaleykum...B)
hayatımda en çok duygulandıgım ilahi her dinledigimde aynı duygu tabi ben bunu dursun ali erzincanlıdan seviyorum ama farkeden bişey yok duygu aynı
çok saol kardeş Allah razi olsun duygulandırdın bizi...B)
SELAMETLE...B)