Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kiraz yemeyi ihmal etmeyin! (4 Kullanıcı)

sert

Kayıtlı Kullanıcı

İdrar söktürücü özelliği ile böbreklerin dostu olan yaz meyvesi kiraz, vücutta biriken zehirli maddelerin karaciğer ve böbrek yoluyla dışarıya atılmasını sağlıyor.

Bu sayede kiraz; ürik asit ve ürat tuzlarının vücuttan atılmasını sağladığından, romatizma ve gut hastalıklarıyla eklem kireçlenmesi ve damar sertliğinin tedavisinde kullanılıyor. Uzmanlar, kirazın diğer yararlarını ise şöyle sıralıyor:

Kirazın önemli özelliklerinden biri kabızlık giderici olması. Özellikle bayat yenilen yemeklerin, pastırma ve sucuk gibi gıdaların zararlarını önlüyor, aynı zamanda kandaki zararlı maddelerin vücuttan atılmasını ve kanın temizlenmesini, yüzde oluşan sivilcelerin geçmesini sağlıyor. Kiraz suyunun yüz ve boyun kısımlarına sürülmesi, derideki birtakım kırışıklıkları önlüyor ve gideriyor. Karaciğerin dostu olan kiraz, hastalıklar sonucunda fazla ilaç tüketimi; nikotinin vücuttan atılamaması ve zehirlenmeler sonucu zorlanan karaciğerin yükünü hafifleterek iyileşmesine yardım ediyor. İçeriğindeki bol fosforla sinirleri kuvvetlendirerek sakinlik veriyor.

Kaan Erdem

Yönetici
RE: Kiraz yemeyi ihmal etmeyin!

AS KARDEŞİM.SELAM VE DUA İLE.AYRICA KİRAZ SAPLARI TOPLANIP KAYNATILDIĞINDA DÜZENLİ OLARAK İÇİLİRSE SABAHLARI AÇ KARNINA BİR BARDAK.VÜCUDTAKİ TOKSİNLERİ HIZLICA ATTIĞINDAN ZAYIFLAMAYADA YARIYOR.BİLMEYENLERE DUYURULUR.SELAM VE DUA İLE KAL.ALLAH CC EMANET OL KARDEŞİM.

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Kaan kardeş sen nerelerdeydin.Çok uzun zamandır göremiyordum.O ilginç resimlerini özledim doğrusu.Siteden ayrıldığını düşünüyordum burda olduğuna sevindim.

Kaan Erdem

Yönetici

UNUTMADIĞINA SEVİNDİM KARDEŞİ.BENDE SİZLERİ ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDİM.İNŞALLAH BURALARDAYIM ALLAH CC İZNİ İLE.SELAM VE DUA İLE KAL.KARDEŞİM.YİNE BİLGİLİ BİLGİLİ DÖKTÜRÜYORSUN.BELLİKİ KAPASİTE YÜKSEK.SENİ TAKİP EDİYORUM KONULARINI.SELAM VE DUA İLE LA.ALLAH CC EMANET OL.KARDEŞİM.B)B)B)B)B)B):D:D:D:D

sert yazdı:
Kaan kardeş sen nerelerdeydin.Çok uzun zamandır göremiyordum.O ilginç resimlerini özledim doğrusu.Siteden ayrıldığını düşünüyordum burda olduğuna sevindim.

sert

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
UNUTMADIĞINA SEVİNDİM KARDEŞİ.BENDE SİZLERİ ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDİM.İNŞALLAH BURALARDAYIM ALLAH CC İZNİ İLE.SELAM VE DUA İLE KAL.KARDEŞİM.YİNE BİLGİLİ BİLGİLİ DÖKTÜRÜYORSUN.BELLİKİ KAPASİTE YÜKSEK.SENİ TAKİP EDİYORUM KONULARINI.SELAM VE DUA İLE LA.ALLAH CC EMANET OL.KARDEŞİM.B)B)B)B)B)B):D:D:D:D

Ne unutması kardeşim olur mu öyle şey?Siteye her girdiğimde anasayfadaki forumlarda senin ismine bakıyorum ama uzun zamandır göremiyordum:tekrar aktif olduğuna çok sevindim.Allah razı olsun güzel sözlerin için ama eminim ki ben ve buradaki diğer kardeşlerimin hiç birisi de bu işi övgü almak için yapmıyoruz.Önemli olam hizmet.Elimden ne geliyorsa,Allah(C.C.) ilim ve azim verdiği sürece onu sizlerle paylaşmak.Allah'a emanet ol kardeşim B)

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.DEDİKLERİNE KATILIYORUM ÖNEMLİ OLAN HİZMET.TÜM KARDEŞLERİM GÖNLÜMDE BU DERECEDE HEPİNİZE TEKRARDAN SONSUZ SAYGI VE SEVGİLER.B)ALLAH CC EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE KALIN.SA

sert yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

Ne unutması kardeşim olur mu öyle şey?Siteye her girdiğimde anasayfadaki forumlarda senin ismine bakıyorum ama uzun zamandır göremiyordum:tekrar aktif olduğuna çok sevindim.Allah razı olsun güzel sözlerin için ama eminim ki ben ve buradaki diğer kardeşlerimin hiç birisi de bu işi övgü almak için yapmıyoruz.Önemli olam hizmet.Elimden ne geliyorsa,Allah(C.C.) ilim ve azim verdiği sürece onu sizlerle paylaşmak.Allah'a emanet ol kardeşim B)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

S.A...

KİRAZ GÜZEL MEYVALARIMIZDANDIR...FAYDALIDIR....AMA SİZ YİNE ÇOK YEMEYİN...

KİRAZ BÖLGÖSİNDEYİM...BU SIRALAR VAKALAR ARTI....SELAMETLE...

sert

Kayıtlı Kullanıcı

Haklısınız sayın abim zaten herşeyin fazlası zarar değil midir? Bu arada kiraz bölgesindeyim demişsiniz.İzmir Kemalpaşa mı?Ödemiş mi? Neresi acaba?

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ALLAH (CC) RAZI OLSUN BU ÖNEMLİ VE FAYDALİ BİLGİLERİ BİZLERLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN...BEN KİRAZI ÇOK SEVİYORUM...BU ARALAR ÇOK SIK YİYORUM....FAYDALARINI ÖĞRENDİKTEN SONRA DAHA ÇOK YİCEM GALİBA....SELAMETLE..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt