Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

((Kınalı Kuzular)) (1 Kullanıcı)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ((Kınalı Kuzular))

Tayfun_Dokgoz yazdı:
EVT BU KINALI KUZULARI İZLEMELIYIZ ARKADAŞLAR OKULDAKI HOCALAR BILE TAVSIYE EDIYORLAR ÇANAKKALE SAVASININ KOLAY KOLAY KAZANILMADIĞI ANLASILMASI İÇİN ASLINDA SADECE ÇANAKKALE DEĞİL TÜM SAVAŞLARIMIZ SAKARYA , ÇANAKKALE GEÇİLMEZ. BEN ÇANAKKALE YE GITTIM GERCEKTEN GEZIP GORMENIZI ISTERIM ÇOK AKLA HAYALE SIĞMAYCAK SEYLER VAR NASIL İMAN GÜCÜYLE SAVASTIKLARINI GÖRECEKSİNİZ SEYİT ON BASININ '' LA HAVLE VELA GUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM DİYEREK KOSKACA MERMIYI NASILDA KALDIRIYOR '' İSTE BURDA DA İMANIN GÜCÜNÜ GÖSTERİYOR.DAHA BİR SÜRÜ OLAYLAR VAR. 18 MART CUMA GÜNÜNE GELDİĞİ GÜN SANIRIM Ç.KALE KAN KOKUYORMUŞ ÖYLE DİYORLAR DI DENIZE SANKI KAN DÖKÜLMÜŞ GİBİ İNSAN GÖRÜNCE HAYRETLERE DÜŞÜYOR.İNSAN GÖRDÜĞÜNDE AĞLAMAMAK İÇİN KENDİNİ ZOR TUTUYOR.
kardeşim katılıyorum sana.işte o iman gücü varya şte önünde dağ bile duramaz.Rabbimin izni ile.herkesin izlemesi gerekiyor gerçekten..iki bölümü yayınladı ve kardeşlerim ikisinde de gözyaşlarımı tutamadım.ki izleyecek olan kardeşleriminde tutacağını sanmıyorum..selam ve dua ile

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

EVT OKULUN EN YARAMAZ ÇOKCUKLARI BILE HOCANIN ODASINA GIRIP SANDUKAYI KARISTIYORLAR VE SONRA ONLARIN Ç.KALE YE GIDIĞ GERI GELMEDIKLERINI ANLIYORLAR VE SONRA ONLARDA GONULLU ASKER OLARAK KATILIYORLAR FAKAT YASLARI KUCUK OLDUGUNDAN DOLAYI ALMIYORLAR AMA YINEDE ASKERE GIDIYORLAR DAHA SONRA KOMUTANI BU ÇOCUGUN ASKERDE SEHIT DUSMESINI ISTEMIYOR VE TEKRAR EVINE GERI DONSUN DIYOR FAKAT KOMUTANI ÇOCUKLARIN ASLA GERI DONMEYECEKLERINI BILDIGI ICIN ONA OYUN OYNUYO ISTANBUL A GIT BIZE 11 TANE LASTIK GETIR DIYO KOMUTAI DAHA SONRA İSTANBULA VARIYOR VE DEVLETE GIDIYOR DIYOR KI BEN Ç.KALE DEN GELIYORUM BANA 11 TANE LASTIK LAZIM ORADAKI KISIDE BIZDE 5 KURUS PARA YOK TEKERLEK NEREDEN OLDU DIYO VE SONRA ÇOCUK GERI DONUYO LİMANDA BI TANE ERMENI YE RASTLIYOR VE ERMENIDEN LASTIK ISTIYOR ERMENI PARAN VAR MI DIYOR ODA YOK DIYOR PARAN VARSA VERIRIM YOKSA VERMEM DIYOR. ÇOCUK KENDISI ÇOK GUZEL RESIM YAPTIGI ICIN BI TANE SENET BULUYOR VE O GECE OSENET ÜZERİNDE ORJİNAL E YAKIN BIR BICIMDE YAPIYOR SENEDI VE ERMENIYE VERIYOR 11 LASTIGIDE ALIYOR GIDIYOR ÇANAKKALE YE VE ERMENI ALMIS OLDUGUNU SENETIN KARSILIGINI ALMAK ICIN BANKAYA GIDIYOR VE BANKA BIZDE EN BUYUK PARA ( GUNUMUZ PARASIYLA 50 MILYON OLARAK ODUYORUZ DIYOR FAKAT SENETTE ÇOCUK 100 MILYON YAZMIS ) GERCEK SENETIN ARKASINDA YAZAR ISTE BANKAMIZ EN YUKSEK PARA MIKTARI OLARAK 50 MILYON OLARAK ODENCENKTIR DIYE SENEDIN ARKASINI CEVIRIYORLAR ARKASINDA EL YAZISIYLA SOYLE YAZIYOR Ç.KALEDE HER KURUSU KANLA ÖDENECEKTİR. BUNU DUYAN ERMENI SASIRIYOR BANKACI SIKAYETCI OLMAK ISTIYORMUSUNUZ DIYOR ODA YOK HAYIR DIYOR. :(:(:(

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

dynaxon yazdı:
Kurbanlık koyunlara,Allah'a kurban olsun diye;
Evlenen Kızlara,Kocasına kurban olsun diye;
Askere giden gençlere,vatanına kurban olsun diye..

bu olay benide duygulandırdı bende eşimde ağlamıştık tavsiye ederim. hatta iki cephe arasında ezan okunması ve namaz kılmaları gene duygulandım.
allah razı olsun
evet kardeşim her karesi ayrı bir güzellikte .evet cuma namazını teyemmüm alıp kılmalar çok ama çok güzeldi.iman gücü..Yarabbim Nelere kadir...selam ve dua ile

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

Tayfun_Dokgoz yazdı:
EVT OKULUN EN YARAMAZ ÇOKCUKLARI BILE HOCANIN ODASINA GIRIP SANDUKAYI KARISTIYORLAR VE SONRA ONLARIN Ç.KALE YE GIDIĞ GERI GELMEDIKLERINI ANLIYORLAR VE SONRA ONLARDA GONULLU ASKER OLARAK KATILIYORLAR FAKAT YASLARI KUCUK OLDUGUNDAN DOLAYI ALMIYORLAR AMA YINEDE ASKERE GIDIYORLAR DAHA SONRA KOMUTANI BU ÇOCUGUN ASKERDE SEHIT DUSMESINI ISTEMIYOR VE TEKRAR EVINE GERI DONSUN DIYOR FAKAT KOMUTANI ÇOCUKLARIN ASLA GERI DONMEYECEKLERINI BILDIGI ICIN ONA OYUN OYNUYO ISTANBUL A GIT BIZE 11 TANE LASTIK GETIR DIYO KOMUTAI DAHA SONRA İSTANBULA VARIYOR VE DEVLETE GIDIYOR DIYOR KI BEN Ç.KALE DEN GELIYORUM BANA 11 TANE LASTIK LAZIM ORADAKI KISIDE BIZDE 5 KURUS PARA YOK TEKERLEK NEREDEN OLDU DIYO VE SONRA ÇOCUK GERI DONUYO LİMANDA BI TANE ERMENI YE RASTLIYOR VE ERMENIDEN LASTIK ISTIYOR ERMENI PARAN VAR MI DIYOR ODA YOK DIYOR PARAN VARSA VERIRIM YOKSA VERMEM DIYOR. ÇOCUK KENDISI ÇOK GUZEL RESIM YAPTIGI ICIN BI TANE SENET BULUYOR VE O GECE OSENET ÜZERİNDE ORJİNAL E YAKIN BIR BICIMDE YAPIYOR SENEDI VE ERMENIYE VERIYOR 11 LASTIGIDE ALIYOR GIDIYOR ÇANAKKALE YE VE ERMENI ALMIS OLDUGUNU SENETIN KARSILIGINI ALMAK ICIN BANKAYA GIDIYOR VE BANKA BIZDE EN BUYUK PARA ( GUNUMUZ PARASIYLA 50 MILYON OLARAK ODUYORUZ DIYOR FAKAT SENETTE ÇOCUK 100 MILYON YAZMIS ) GERCEK SENETIN ARKASINDA YAZAR ISTE BANKAMIZ EN YUKSEK PARA MIKTARI OLARAK 50 MILYON OLARAK ODENCENKTIR DIYE SENEDIN ARKASINI CEVIRIYORLAR ARKASINDA EL YAZISIYLA SOYLE YAZIYOR Ç.KALEDE HER KURUSU KANLA ÖDENECEKTİR. BUNU DUYAN ERMENI SASIRIYOR BANKACI SIKAYETCI OLMAK ISTIYORMUSUNUZ DIYOR ODA YOK HAYIR DIYOR. :(:(:(
[big]http://www.kinalikuzular.com.tr/?sayfa=fragman[/big]​
tayfun kardeşim 2 bölümden sağolsun baya anlatmış hemde çok güzel bir şekilde.yukarda verdiğim linkten 1 ve 2 bölümlerini izleyebilrsiniz.3 bölümü bu salı saat :20:30 trt1 ekranlarında...selam ve dua ile

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN. GÜLER ABLA

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

Tayfun_Dokgoz yazdı:
TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN. GÜLER ABLA
ben teşekkür ederim değerli kardeşim.cümlemizden inşAllah..selam ve dua ile kal kardeşim..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

guler yazdı:
dynaxon yazdı:
Kurbanlık koyunlara,Allah'a kurban olsun diye;
Evlenen Kızlara,Kocasına kurban olsun diye;
Askere giden gençlere,vatanına kurban olsun diye..

bu olay benide duygulandırdı bende eşimde ağlamıştık tavsiye ederim. hatta iki cephe arasında ezan okunması ve namaz kılmaları gene duygulandım.
allah razı olsun
evet kardeşim her karesi ayrı bir güzellikte .evet cuma namazını teyemmüm alıp kılmalar çok ama çok güzeldi.iman gücü..Yarabbim Nelere kadir...selam ve dua ile

bizi de duygulandıran o :(sahneydi gerçi daha önce televizyonda çizgi film halinde de oynamıştı kaç kere oynadıysa hep seyrettim çünki laf olsun diye savaşmadılar öyle birşey olsa herhalde bende giderim içim şu an duygulu :(:(:(

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı

ARKADAŞLAR İZLEYEREK BU KADAR DUYGULANIYORSUNUZ BİRDE Ç.KALE YE GİDİP GÖRMENİZİ İSTERİM HER 1 METRE KARESINDE ONLARCA MERMI BULUNMAKTATIR.HELE O SİPER LERI GORMENIZI ISTERIM BENIM GITTIĞİMDE YENILIYORLARDI SİPERLERI. BİRDE EN ÖNEMLİSİ MÜZESİ VAR MÜZEYE GİDİN İŞTE ORDA GERÇEK SAVAŞTAN KALAN KALINTILAR VAR. HAVADA ÇARPIŞAN MERMİLER , BİR ASKERİN KANLI ÜNİFORMASI , MATARALAR , ESKİ PARALAR , TOPLAR , SÜNGÜLER VE DAHA NİCELERİ.

BEN BIR HIKAYE ANLATMAK ISTIYORUM BIR INGILIZ TABURU SALDIRIYA GECERKEN ÜZERLERİNE BEYAZ BİR BULUT İNİYOR VE BU BEYAZ BULUT ASKERLERİ ORTADAN KALDIRIYOR VE HALA O ASKERLERİN GÜNÜMÜZDE NEREYE GİTTİKLERİNİ BİLEN BİR KİŞİ YOK.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:

bizi de duygulandıran o :(sahneydi gerçi daha önce televizyonda çizgi film halinde de oynamıştı kaç kere oynadıysa hep seyrettim çünki laf olsun diye savaşmadılar öyle birşey olsa herhalde bende giderim içim şu an duygulu :(:(:(
hepimizin canı vatan uğruna fedadır inşAllah..Rabbim bu vatan sevgisini içimizden eksik etmesin inşAllah...selam ve dua ile

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

Tayfun_Dokgoz yazdı:
ARKADAŞLAR İZLEYEREK BU KADAR DUYGULANIYORSUNUZ BİRDE Ç.KALE YE GİDİP GÖRMENİZİ İSTERİM HER 1 METRE KARESINDE ONLARCA MERMI BULUNMAKTATIR.HELE O SİPER LERI GORMENIZI ISTERIM BENIM GITTIĞİMDE YENILIYORLARDI SİPERLERI. BİRDE EN ÖNEMLİSİ MÜZESİ VAR MÜZEYE GİDİN İŞTE ORDA GERÇEK SAVAŞTAN KALAN KALINTILAR VAR. HAVADA ÇARPIŞAN MERMİLER , BİR ASKERİN KANLI ÜNİFORMASI , MATARALAR , ESKİ PARALAR , TOPLAR , SÜNGÜLER VE DAHA NİCELERİ.

BEN BIR HIKAYE ANLATMAK ISTIYORUM BIR INGILIZ TABURU SALDIRIYA GECERKEN ÜZERLERİNE BEYAZ BİR BULUT İNİYOR VE BU BEYAZ BULUT ASKERLERİ ORTADAN KALDIRIYOR VE HALA O ASKERLERİN GÜNÜMÜZDE NEREYE GİTTİKLERİNİ BİLEN BİR KİŞİ YOK.
hani insanın hayatında büyük istekleri vardır ya;benimde en büüyk isteklerimden biri bu kardeşim.inş bir gün nasip olur..Rabbimin büyüklüğü ve Türk Askerlerin iman gücünün sonucu işte..hikayeyi paylaştığın için çok sağol kardeşim...selam ve dua ile

miyase

Kayıtlı Kullanıcı

guler yazdı:
Tayfun_Dokgoz yazdı:

hani insanın hayatında büyük istekleri vardır ya;benimde en büüyk isteklerimden biri bu kardeşim.inş bir gün nasip olur..Rabbimin büyüklüğü ve Türk Askerlerin iman gücünün sonucu işte..hikayeyi paylaştığın için çok sağol kardeşim...selam ve dua ile
S.A GÜLER KARDEŞİM BELKİ İNANMIYCAKSIN AMA BU KONUYA TAM BEN DEYİNECEKTİM Kİ BAKTIM KONU AÇILMIŞ BİLE,SANA NASİPMİŞ ALLAH RAZI OLSUN,TAYFUN KARDEŞİMEDE BİR SÖZÜM VAR ,BENDE ÇANAKKALEYE GİDEN NASİPLİLERDENİM ,AMA NE KADAR ANLATSAKTA ORAYA GİTMEDEN ORADAKİ HAVAYI SOLUMADAN ANLAŞILMIYOR,AĞLAMAMAK İÇİN İNSAN KENDİNİ ZOR TUTUYOR,İSTEYEN HERKESE GİTMEK NASİP OLUR İNŞ.

B)HER KULA NASİP OLMAZ ŞEHİTLİK MAKAMIB)
B)HER ANAYA NASİP OLMAZ SEHİT ANASIB)
B)HER EVLADA NASİP OLMAZ ŞEHİD BABASIB)
B)ONLAR SEÇİLMİŞLERDENDİR RABBİM BİZLEREDE ŞEHİDLİK MAKAMI NASİP EDER İNŞ.B)B)B)AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNB)B)B)B

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

miyase yazdı:
guler yazdı:
Tayfun_Dokgoz yazdı:

S.A GÜLER KARDEŞİM BELKİ İNANMIYCAKSIN AMA BU KONUYA TAM BEN DEYİNECEKTİM Kİ BAKTIM KONU AÇILMIŞ BİLE,SANA NASİPMİŞ ALLAH RAZI OLSUN,TAYFUN KARDEŞİMEDE BİR SÖZÜM VAR ,BENDE ÇANAKKALEYE GİDEN NASİPLİLERDENİM ,AMA NE KADAR ANLATSAKTA ORAYA GİTMEDEN ORADAKİ HAVAYI SOLUMADAN ANLAŞILMIYOR,AĞLAMAMAK İÇİN İNSAN KENDİNİ ZOR TUTUYOR,İSTEYEN HERKESE GİTMEK NASİP OLUR İNŞ.

B)HER KULA NASİP OLMAZ ŞEHİTLİK MAKAMIB)
B)HER ANAYA NASİP OLMAZ SEHİT ANASIB)
B)HER EVLADA NASİP OLMAZ ŞEHİD BABASIB)
B)ONLAR SEÇİLMİŞLERDENDİR RABBİM BİZLEREDE ŞEHİDLİK MAKAMI NASİP EDER İNŞ.B)B)B)AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNB)B)B)B
:)a.s kardeşim..inş bir başka güzel konu senin nasibin olur kardeşim..ne güzel.inşAllah bizlere4de nasip olur..haklıısn kardşeim şehitler olsun anaları olsun babaları olsun onlar seçilmiş kullar..amin amin kardeşim inş bizlerede nasip olur.selam vve dua ile

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Güzel bir paylaşım ve dikkat çektiğiniz nokta çok özel bir nokta Güler Kardeşim. Rabbim sizden razı olsun.
Selam ve dua ile.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

Ya arkadaşlar Allah razı olsun bu başlık açılmadan önce kınalı kuzukarı bilmiyordum. geçende rastladım başlık aklıma geldi ve pür dikkat seyrettim tüylerim diken diken oldu. Rabbim sizlerden rzı olsun. Öğrenmemizi sağladığınız için Allaha emanet olun

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

konak yazdı:
Güzel bir paylaşım ve dikkat çektiğiniz nokta çok özel bir nokta Güler Kardeşim. Rabbim sizden razı olsun.
Selam ve dua ile.
cümlemizden kardeşim sağoalsın.inş izliyorsundur kardeşim.Allaha emanet ol.sleam ve dua ile

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
Ya arkadaşlar Allah razı olsun bu başlık açılmadan önce kınalı kuzukarı bilmiyordum. geçende rastladım başlık aklıma geldi ve pür dikkat seyrettim tüylerim diken diken oldu. Rabbim sizlerden rzı olsun. Öğrenmemizi sağladığınız için Allaha emanet olun
evet her karesind einsnaın tüyleri diken diken oluyor mükemmel bir dizi..izlememne çoks evndim kardeşim..ecmain olsun inşAllah.selam ve dua ile

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM HEPSİNDEN TEKER TEKER RAZI OLSUN.BENİM SÖZLÜMDE KINALI KUZU OLDU.RABBİM ŞİMDİKİ KINALI KUZULARIMIZINDA YAR VE YARDIMCISI OLSUN.

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
RABBİM HEPSİNDEN TEKER TEKER RAZI OLSUN.BENİM SÖZLÜMDE KINALI KUZU OLDU.RABBİM ŞİMDİKİ KINALI KUZULARIMIZINDA YAR VE YARDIMCISI OLSUN.
amin kardşeim.hayırlı teskereler olsun sözlüne ve tüm kınalı kuzulara..Allah(CC) kavuştursun kardeşim..selam ve dua ile

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

bugün gazetede de aynı diziden bahsediliyor . izlenmesi gerektiğinden . dikatimi çekmişti . güler kardeşim ve diğer arkadaşların yazdıklarını görünce daha çok dikkatimi çekti. 1. ve 2. bölümü seyredemedim diye üzülmüştüm. güler kardeşim ona da yardımcı oldu linke girip seyredeceğim.saolun arkadaşlar.

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

değerli kardeşim çok güzel bir başlık ve hele içeriği muhteşem bu güzel vatan uğruna ne kınalı kuzullar ne eli
kınalı gelinler kurban gitmiş eğer uğruna feda olabileceğimiz bir vatan kalırsa elimizde defa oluncaktırda rabbim bu güzel be uğruna canlar feda edilen toprağımıza kafir ayağı değdirmesin rabbim vatanımızı milletimizi korusun dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt