Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kimse bana deger vermiyor.. (2 Kullanıcı)

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
haklısın kardeşim insanoğlu böyle işte DOST SECERKEN COK DİKKAT ET . EĞER ARKADAŞLARINI HAK YOLDA YÜRÜMELERİ İÇİN İKNA EDEBİLİRSEN SABRET BELKİ DÜZELİRLER AMA YOK BAKTIN Kİ ARTIK SEN ONLARI DEĞİL ONLAR SENİ DEĞİŞTİRYOR SENİ NEFSİNLE BAŞBAŞA BIRAKIP OLMADIK ŞEYLERE YÖNLENDİRİYORLARSA BIRAK ONLAR DOST DEĞİL KARDEŞİM ÖLENE KADAR YANLIZ KAL AMA O İNSANLARLA KALMA BEN ESKİDEN ACIK BİRİYDİM RABBİM 4 YIL ÖNCE TESETTÜRÜ NASİP ETTİ NAMAZA BAŞLADIM KURAN ÖĞRENDİM AMA ARKADAŞLARIM SANKI SUÇ İŞLEMİŞİM GİBİ BENİ HOR GÖRDÜLER GÜLDÜLER DALGA GEÇTİLER İLK ZAMANLAR KAFAM COK KARIŞIKTI. COK GECMEDİ HEPSİNİ SİLDİM LİSTEMDEN COKTA RAHATLADIM ŞİMDİ BİR COK ARKADAŞIM VAR ONLARI TANIDIKCA RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKREDİYORUM HEP YANIMDALAR. CÜNKÜ İNANIYORUMKİ ONLAR ALLAHTAN KORKAN VE HİÇBİRŞEYİ KARSILIK BEKLEMEDEN YAPAN SALİH İNSANLAR...... SENDE BÖYLE OLDUKTAN SONRA EMİN OL SEN GİBİ İNSANLARLA KARŞILAŞACAKSIN... SABRET RABBİM GÜZEL İNSANLARLA BİZİ MUHATTAB ETSİN HEM BAK BİZDE BURDAYIZ SEN GİBİYİZ YANİ KENDİNİ YALNIZ HİSSETME İSTERSEN TLF VER ORDANDA GÖRÜŞEBİLİRİZ. SELAM VE DUA İLE

Allah razi olsun kardesim.Gercekten beni rabbime daha da yakinlastiracak insanlarla konusmaya cok ihtiyacim var..Allah binlerce kez razi olsun...

berat05

Yönetici
SELAMÜN ALEYKÜM

sevgili kardeşim.Hissettiklerinizi birçok kez bende hissettim.Ve eminimki bu yola benim gibi yeni girenler yada girmek isteyenlerde aynı şeyleri yaşadılar.Birçok arkadaşımız ve akrabamız olabilir ..ama önemli olan ne kazandığımız ne kazandırdığımızdır.
Doğru yol bir tane sevgili kardeşim.O da Hak yolu..Rabbin Yolu.
Sen ..Ben...Ve bizim gibi bu yolda ilerlemek uğruna savaş verenlerin yanında eminim ki bir hak dostu olacak .
Varsın dost dediklerimiz bizi anlamasın..Biz nefis denilen şeyi yenmeye , doğru insanlarla olmaya,Hak'ka ulaşmaya çalışıyoruz..
Ben burdan birçok şey öğrenmeye çalışıyorum.Büyüklerimiz,kardeşlerimiz var bize öncelikle İSLAM adabını öğreten,bilgilendiren,dua etmemizi sağlayan,okuyup anlamamıza yardımcı olan Hak yolcuları var burda..
Sevgili kardeşim yalnız değiliz....Bak kaç kişi sana yüreğini uzatmış...Haydi birlikte yürümeye...

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM

sevgili kardeşim.Hissettiklerinizi birçok kez bende hissettim.Ve eminimki bu yola benim gibi yeni girenler yada girmek isteyenlerde aynı şeyleri yaşadılar.Birçok arkadaşımız ve akrabamız olabilir ..ama önemli olan ne kazandığımız ne kazandırdığımızdır.
Doğru yol bir tane sevgili kardeşim.O da Hak yolu..Rabbin Yolu.
Sen ..Ben...Ve bizim gibi bu yolda ilerlemek uğruna savaş verenlerin yanında eminim ki bir hak dostu olacak .
Varsın dost dediklerimiz bizi anlamasın..Biz nefis denilen şeyi yenmeye , doğru insanlarla olmaya,Hak'ka ulaşmaya çalışıyoruz..
Ben burdan birçok şey öğrenmeye çalışıyorum.Büyüklerimiz,kardeşlerimiz var bize öncelikle İSLAM adabını öğreten,bilgilendiren,dua etmemizi sağlayan,okuyup anlamamıza yardımcı olan Hak yolcuları var burda..
Sevgili kardeşim yalnız değiliz....Bak kaç kişi sana yüreğini uzatmış...Haydi birlikte yürümeye...

vealeykümselam..Allah razi olsun insallah,Rabbime emanet olun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt