Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kimse bana deger vermiyor.. (2 Kullanıcı)

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm kardeslerim ya ben kime deger verirsem karsiliginda vefasizlik görüyorum...Hic beni Yüce Rabbime daha da yakinlastiracak bir arkadasim yok..Insanlar neden böyle.:A.Rabbime emanet olun..

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum
kardeşım uzulme
burada bırcok arkadaş var ve formları var emınım kı allaha yakınlaşmanı sağlıyacaktır
allaha emanet ol

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Kardeşim Her Zaman Her Konuda Yettiğimce Yardimci Olurun
Allaha Emanet Olun

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam güzel kardeşim...biz yine üzerimize düşeni yapmakla sorumluyuz. Yani bize atılan taşa gül ile karşılık vermeliyiz. Tamam belki bu nefsimize çok zor gelebilir. Ama zaten bizim de amacımız nefsimizin isteklerine karşı koymak değil mi. Şüphesiz ALLAHu TEALAnın hoşuna gidecek olan davranışda budur. ALLAHım hayırlı kişilerle karşılaştırsın...amacım size nasihat vermek haddime değil lütfen yanlış anlamayınız...

sadece sizi anlayan kardeşlerin burada ALLAHın izni ile var oduğunu söylemek istiyorum. Mesela az önce size cevap yazan GÜLNİSA öğretmenimi hiç ama hiç bırakmayınız... Selam ve dua ile...

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun dogru söylüyorsun kardesim nasihat verebilirsiniz ne demek Rabbime emanet olun..Ben insallah hep sabretmeye calisicam..
Aleykümselam güzel kardeşim...biz yine üzerimize düşeni yapmakla sorumluyuz. Yani bize atılan taşa gül ile karşılık vermeliyiz. Tamam belki bu nefsimize çok zor gelebilir. Ama zaten bizim de amacımız nefsimizin isteklerine karşı koymak değil mi. Şüphesiz ALLAHu TEALAnın hoşuna gidecek olan davranışda budur. ALLAHım hayırlı kişilerle karşılaştırsın...amacım size nasihat vermek haddime değil lütfen yanlış anlamayınız...

sadece sizi anlayan kardeşlerin burada ALLAHın izni ile var oduğunu söylemek istiyorum. Mesela az önce size cevap yazan GÜLNİSA öğretmenimi hiç ama hiç bırakmayınız... Selam ve dua ile...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM ÖĞRETMENIM COK ONURE OLDUM GOZLERIM DOLDU BURDA BENDEN DAHA COK BILGILI ARKADAŞLARIM VAR AMA BEN HEP YANINDA OLACAĞIM ŞÜPHESIZ
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAHA EMANET OLUN

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Selamunaleyküm kardeslerim ya ben kime deger verirsem karsiliginda vefasizlik görüyorum...Hic beni Yüce Rabbime daha da yakinlastiracak bir arkadasim yok..Insanlar neden böyle.:A.Rabbime emanet olun..
aleyküm selam,
bu toplumun genel yapısında var ahlaki çöküntünün faturası
Vefa her kimseden kim istedim ondan cefa gördüm
Kimi kim bîvefa dünyada gördüm bîvefa gördüm

galiba füzulinindi
gönlünü ferah tut kimse olmasada
ALLAH VAR DIR ALLAH YAR ALLAH YAR........
selam ve dua ile

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun binlerce kez..Dogru söylüyorsun..Allah binlerce kez arzi olsun sizden insallah..selamunaleyküm..
aleyküm selam,
bu toplumun genel yapısında var ahlaki çöküntünün faturası
Vefa her kimseden kim istedim ondan cefa gördüm
Kimi kim bîvefa dünyada gördüm bîvefa gördüm

galiba füzulinindi
gönlünü ferah tut kimse olmasada
ALLAH VAR DIR ALLAH YAR ALLAH YAR........
selam ve dua ile

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUNALEYKUM ÖĞRETMENIM COK ONURE OLDUM GOZLERIM DOLDU BURDA BENDEN DAHA COK BILGILI ARKADAŞLARIM VAR AMA BEN HEP YANINDA OLACAĞIM ŞÜPHESIZ
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAHA EMANET OLUN

Buna eminim öğretmenim...ALLAHım sizi ve diğer kardeşlerimi sevdiği kullarından eylesin...sevenlerinizin çok olması dileğiyle...

arikurinshika

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm kardeşim,zaman zaman hepimşze olur böyle haller.kendimizi yalnız hissederiz sanki kimse bizi anlması gerektiği anlmaz,değervermez.Ama unutmamalıyız ki bizi bişzden daha iyi bilen ve seven var.Bu belki içimizi rahatlatrmaya yardımcı olur.Allah'a emanet olun...

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun kardeism Allaha emanet ol...
Selamunaleyküm kardeşim,zaman zaman hepimşze olur böyle haller.kendimizi yalnız hissederiz sanki kimse bizi anlması gerektiği anlmaz,değervermez.Ama unutmamalıyız ki bizi bişzden daha iyi bilen ve seven var.Bu belki içimizi rahatlatrmaya yardımcı olur.Allah'a emanet olun...

cemre07

Kayıtlı Kullanıcı
size bakara (214) ü hatırlatmak istedim yani sizin bize hatırlatmış olduğuza karşılık Şöyle der: ''Yoksa sizden önce gelip geçmiş olanların karşılaştıkları başınıza gelmeden cennete gireceğinizimi sandınız?onlara şiddetler belalar ve zorluklar gelip çattı;sarsıldılar.öyleki resul ve onunla birlikte inananlar Allah'ın yardımı ne zaman diye yakarıyorlardı .Haberiniz olsunki Allah'ın yardımı çok yakındır'' diyor bakara 214 de sanırım bu ayet biraz bişeyler hatırlatmıştır size ve tabiki bize. zorluklar herzaman her inanan çekiyor ve insanın yanlız olmadığını bilmesi güç veriyor burda size şunu söylemek istiyorum onlar sizi götürmüyorsa siz onları götürün ama bilmeden öğrenmeden hiç bi yere gitmeyin :)zorluk evt ama kolaylık yakında bunu bilin.. ..yolumuz doğru olsun inşallah bi nebze tuz olursa cümlemize ne mutlu

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kardeşim...
hiçkimsenin değer vermemesi mi...aslında en büyük nimetlerin içindeyiz...
akli dengemiz yerinde, deli değiliz...sokakta yaşamıyoruz gidecek bir evimiz var...
yenilecek hatta paylaşacak yemeğimiz var...elimiz ayağımız tutuyor ki bu yazıyı yazacak gücümüz ve okuyabilecek rahatımız var...
bunlar sadece anlık cümleler...listemiz o kadar uzunki...
peki bunca nimetin içerisinde iken
"çok yalnız olduğumuzu ve kimsenin bizi sevmediğini" iddia edebilirmiyiz

hayatta herkes bazen, milyonların içerisindeki yalnız kalmışlık duygusunu hissedebilir...
ama unutmamalıdırki, arkadaşlıklar ne denli fazla olursa olsun
"yalnız ölürüz, tek başımıza gömülürüz"
ALLAHA EMANET OLUNUZ

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
size bakara (214) ü hatırlatmak istedim yani sizin bize hatırlatmış olduğuza karşılık Şöyle der: ''Yoksa sizden önce gelip geçmiş olanların karşılaştıkları başınıza gelmeden cennete gireceğinizimi sandınız?onlara şiddetler belalar ve zorluklar gelip çattı;sarsıldılar.öyleki resul ve onunla birlikte inananlar Allah'ın yardımı ne zaman diye yakarıyorlardı .Haberiniz olsunki Allah'ın yardımı çok yakındır'' diyor bakara 214 de sanırım bu ayet biraz bişeyler hatırlatmıştır size ve tabiki bize. zorluklar herzaman her inanan çekiyor ve insanın yanlız olmadığını bilmesi güç veriyor burda size şunu söylemek istiyorum onlar sizi götürmüyorsa siz onları götürün ama bilmeden öğrenmeden hiç bi yere gitmeyin :)zorluk evt ama kolaylık yakında bunu bilin.. ..yolumuz doğru olsun inşallah bi nebze tuz olursa cümlemize ne mutlu

Allah razi olsun dogru söylüyorsun kardesim..Ayeti hatirlattigin iyi oldu.Allaha emanet olun..

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kardeşim...
hiçkimsenin değer vermemesi mi...aslında en büyük nimetlerin içindeyiz...
akli dengemiz yerinde, deli değiliz...sokakta yaşamıyoruz gidecek bir evimiz var...
yenilecek hatta paylaşacak yemeğimiz var...elimiz ayağımız tutuyor ki bu yazıyı yazacak gücümüz ve okuyabilecek rahatımız var...
bunlar sadece anlık cümleler...listemiz o kadar uzunki...
peki bunca nimetin içerisinde iken
"çok yalnız olduğumuzu ve kimsenin bizi sevmediğini" iddia edebilirmiyiz

hayatta herkes bazen, milyonların içerisindeki yalnız kalmışlık duygusunu hissedebilir...
ama unutmamalıdırki, arkadaşlıklar ne denli fazla olursa olsun
"yalnız ölürüz, tek başımıza gömülürüz"
ALLAHA EMANET OLUNUZ

Gercekten sana hak veriyorum kardesim.Aslinda ben nankör bir kulum:(bazen kendimden cok utaniyorum...Rabbim en önemlisi ahiretimi güzel etsin..Allah razi olsun binlerce kez....Allaha emanet olun...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
bismillahirrahmanirrahim

107.
Bilmez misin ki, gerçekten göklerin ve yerin mülkü tamamen Allah'a aittir. Size de Allah'tan başka ne bir dost, ne de bir yardımcı vardır!

bakara suresi

nurus

Kayıtlı Kullanıcı
bismillahirrahmanirrahim

107.
Bilmez misin ki, gerçekten göklerin ve yerin mülkü tamamen Allah'a aittir. Size de Allah'tan başka ne bir dost, ne de bir yardımcı vardır!

bakara suresi

Allah razi olsun paylasimin icin kardesim..kandiliniz mübarek olsun.hayirli geceler.allaha emanet olunz..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
cümlemizden de kandiliniz mübarek olsun. yaşadıkça karşımdakilerden tokat yiye yiye insanlardan dost olmayacağını anladım. bu gerçeği kabul ettim. çıkar dünyası. hayırlı geceler.

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı

haklısın kardeşim insanoğlu böyle işte DOST SECERKEN COK DİKKAT ET . EĞER ARKADAŞLARINI HAK YOLDA YÜRÜMELERİ İÇİN İKNA EDEBİLİRSEN SABRET BELKİ DÜZELİRLER AMA YOK BAKTIN Kİ ARTIK SEN ONLARI DEĞİL ONLAR SENİ DEĞİŞTİRYOR SENİ NEFSİNLE BAŞBAŞA BIRAKIP OLMADIK ŞEYLERE YÖNLENDİRİYORLARSA BIRAK ONLAR DOST DEĞİL KARDEŞİM ÖLENE KADAR YANLIZ KAL AMA O İNSANLARLA KALMA BEN ESKİDEN ACIK BİRİYDİM RABBİM 4 YIL ÖNCE TESETTÜRÜ NASİP ETTİ NAMAZA BAŞLADIM KURAN ÖĞRENDİM AMA ARKADAŞLARIM SANKI SUÇ İŞLEMİŞİM GİBİ BENİ HOR GÖRDÜLER GÜLDÜLER DALGA GEÇTİLER İLK ZAMANLAR KAFAM COK KARIŞIKTI. COK GECMEDİ HEPSİNİ SİLDİM LİSTEMDEN COKTA RAHATLADIM ŞİMDİ BİR COK ARKADAŞIM VAR ONLARI TANIDIKCA RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKREDİYORUM HEP YANIMDALAR. CÜNKÜ İNANIYORUMKİ ONLAR ALLAHTAN KORKAN VE HİÇBİRŞEYİ KARSILIK BEKLEMEDEN YAPAN SALİH İNSANLAR...... SENDE BÖYLE OLDUKTAN SONRA EMİN OL SEN GİBİ İNSANLARLA KARŞILAŞACAKSIN... SABRET RABBİM GÜZEL İNSANLARLA BİZİ MUHATTAB ETSİN HEM BAK BİZDE BURDAYIZ SEN GİBİYİZ YANİ KENDİNİ YALNIZ HİSSETME İSTERSEN TLF VER ORDANDA GÖRÜŞEBİLİRİZ. SELAM VE DUA İLE

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt