Selamun aleykum aslen YOZGATlıyım ama 30 yıldır KAYSERİ de ikamet etmekteyim a.e.o
:evetve aleyküm selam olsun siz her yerlisiniz demekki:KSelamun aleykum
Aslen yani büyük dedem Kafkasya dan,Babam Sivas dan,Annem Kayseri den,bizde Almanya da dogduk,büyüdük,ya$iyoruz.Türkiye de izindede Ankara da.Nereli oldugumu tam
olarak daha bende cözemedim
aaa bak insanları dersen orada dururum burası o kadar da gelişmiş bir yer olmamasına ragmen inşanları maaşallah marka der hep özenti almış başını gider tabi kısım kısım benim çevrem böyle ne Yazıkki
Evet Tubacım bende Samsun'luyum ama İstanbul'da oturuyorum. Bu marka takıntıları yüzünden bende sevemiyorum Samsun'u. Sadece yazları yıllık iznimi kullanmak için iki haftalığına geliyorum. Benim memleketimin her yerinden deniz gözüküyor bu da beni çok mutlu ediyor.
selamun aleyküm.yazan herkesi okudum ama bir tane bile rizeli yokben bir ilk olayım olur mu Rizeliyim.fakat Aydın da ikamet etmekteyim.
salamalr ben ise Azerbaycan Bakude kaliram
Mrb Kardeş Bende Giresunda Ikamet Etmekteyim Hayirli Aksamlar
selamun aleyküm hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı olsunBende aranıza bugün girdim aslen konyalıyım ama izmir de oturuyorum
ben de kirgizistanliyim umarim sizlerle iyi sheyler paylashirim.:H:H
selamun aleyküm Rabbimize emanet olun inşaallahtokatlıyım ankarada ikamet ediyorum Allaha emanet olun
Selamünaleyküm Tuba ben de SAMSUN Termeliyim.Almanyada ikamet edip izin sezonu terme ,Sinop arasi tatilimi geciriyorum.Cenabi ALLAH bizleri kötülüklerden korusun.[AMIN]Saygilarimla