selam aleyküm ben kayseriliyim ama malesef mersinde oturuyorum allaha emanet olun inşallah
havza kardeşim be uzun süredir merak ediyorum fakat sormaktan çekindim açıkçası...bu resimdeki kız çocuğu sizin kızınız mı yoksa bir yerden alıntı mı yaptınız...çok şeker bi çocuk da o yğzden soruyorum.kusura bakmayın ne olur...selamün aleyküm...
YA ÇOK ŞEKER MAŞALLAH...İLK GÖRDÜĞÜM GÜNDEN BERİ DİKKATLE BAKIYORUM PEK Bİ TATLI...ALLAH BAĞIŞLASIN...ALLAH EVLADINIZI DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN İNŞALLAH.SİZE BAĞIŞLASIN...AMA SİZDEN BİR RİCAM VAR..KESİNLİKLE KÖTÜ KEM GÖZLE BAKMIYORUM AMA NE OLUR RESMİ DEĞİŞTİRİN...BEN ÇOK BEĞENİYORUM..NAZARIM FELAN DEĞER ALLAH KORUSUN...selam aleyküm ne demek estağfurullah evet benim yaramaz kızım şimdi kucamda sütünü içti uyudu allah evlatlarımızla sınava tabii tutmasın bizi onları bize bağışlasın allaha emanet olun
YA ÇOK ŞEKER MAŞALLAH...İLK GÖRDÜĞÜM GÜNDEN BERİ DİKKATLE BAKIYORUM PEK Bİ TATLI...ALLAH BAĞIŞLASIN...ALLAH EVLADINIZI DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN İNŞALLAH.SİZE BAĞIŞLASIN...AMA SİZDEN BİR RİCAM VAR..KESİNLİKLE KÖTÜ KEM GÖZLE BAKMIYORUM AMA NE OLUR RESMİ DEĞİŞTİRİN...BEN ÇOK BEĞENİYORUM..NAZARIM FELAN DEĞER ALLAH KORUSUN...
tabii göz degmesi haktır kaerdeşim olur nedemek sizimi kıracam hemen
ALLAH RAZI OLSUN.. SELAMÜN ALEYKÜM...
s.a ksk35 kardeş avatarınızı çok beğendim ve trabzonsporlu olduğunuza çok sevindim çünkü bende şanlıurfalı biri olarak trabzonsporu tutuyorum.a.e.os.a hemserim samsun un neresinede oturuyorsun
hemşeriyiz yani...KARABÜK'ün neresinden?ALLAH'a emanet olun...s.a bende karabüklüyüm ama istanbulda ikamet ediyorum...
S.A. ARKADAŞIM BENDE KONYALIYIM.TÜRKİYENİN HER YERİ GÜZEL FAKAT MEVLANA DİYARINDA YAŞAMAKTAN MUTLUYUM.YAŞADIĞIM ŞEHRİ ÇOK SEVİYORUM.
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone.scr[/quot
BEN AKŞEHİRDE OKUMUŞTUM VE KONYAYA MEVLANAYA GİTMİŞTİM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL...
ÇOKMU GÜZEL ÇORUM.ALLAH GÜZELLİKLERİNİ ARTTIRSIN A.E.OÖgünmek gibi olmasın ama ÇORUM'luyum.
Yine öğünmek gibi olmasın ama Çorum'un İSKİLİP kazasındanım.
Selamlar