osman gazi
Yasaklı Kullanıcı
MEHMEDCİK BİZİ GAZZEYE GÖTÜR...Bu ne güzel buluş..Allahcc razı olsun..HER YERDE YAYGINLAŞTIRALIM İNŞAALLAH...
elbette hiç düşünmeden gidecek mücahidler vardır...
Gözümü kırpmadan giderim ama elimizde topumuz tüfeğimiz vs olacak. Yoksa zaten filistinde bir sürü insan var ama ellerinde silah olmayınca bir anlam kazanmıyor. Bizim mehmetçiğimizle gitmemiz lazım ki anlamı olsun..
bunu samimiyetle söylüye bilirim ben şu an kendimi bir müslüman olarak sorguluyorum biz nasıl böyle bir hale geldik yanı başımızda din kardeşlerimiz emperyalist güçler tarafında ezilerek yok edilmeye çalışıyorken bizim bu şekilde sessiz kalıpta sadece olanları seyretmeniz bir müslüman olarak bize yakışmıyor arkadaşın yazdığı gibi fırsat verilirse bin canım dahi olsa bininide verir ve kardeşlerimin yanında savaşır ve gerekirse ölürdüm
inşaallahMEHMEDCİK BİZİ GAZZEYE GÖTÜR...Bu ne güzel buluş..Allahcc razı olsun..HER YERDE YAYGINLAŞTIRALIM İNŞAALLAH...
Ah Kardeşim Gitmek istiyoruz.Canımızı satmak istiyoruz ama gel görki.Kafir sistem pasoporttur vizedir her türlü engelleri koymuş diğer kafirler sınırları kapatmış nasıl gidelim.Elbet niyetlerimiz güzel olursa Rabbim yol gösterecektir.Biz sabrediyoruz o yolun açılmasını bekliyoruz...
Valla yazan herkese katılıyorum elimizde gerekli donanım olursa mehmetçikte bizi yanında götürürse seve seve giderimmm
cok samimi söylüyorum bize öyle bir imkan sunulsaydı gözümü kırpmadan giderdim bir bayan olarak.
Rabbim niyetlerimizi samimi ve halis niyetlerden eylesin...
O imkan sunulsa eminim tarihte olduğu gibi yine bedenlerimizi haritada yerini gösteremeyeceğimiz yerlerde bırakırız...
Halis müslüman ölümden korkmaz ki Allah yolunda şehit olanlar ölü değildirler...
Esselamunaleyküm ve rahmetullahi ve berekatihi...
şu yiğit kadın sesine bak:
-"şahin bakışlı
dağ duruşlum
er dediğine doruk yaraşır
kalma bir an
bakma geri
ateşte olsa yürü-ki
ateşe kalmayasın
evleri koru-ki
evimi koruyasın
yiğidim
evinde ben
can yoldaşın
savaşta ben
can yoldaşın
"umut dediğin
savaşan için
savaşan için
zafer dediğin.
kalma geri
doğru için
güzel için
iyi için
ileri
senin ellerinde yükselecek güzel günler.
sen yeniden fethe memur
sen kutlu asker... SALİH MİRZABEYOĞLU...Kardeşim bizleri utandırdınız...ALLAHCC YAR VE YARDIMCIN OLSUN..SEN DUR KARDEŞİM..BİZ BU KELLELERİ NE GÜNE TAŞIYORUZ...
DENK GÜÇ YOK DOSTUM ...ÜSTÜN GÜÇ VAR ...O DA ALLAH ACZE VE CELLE...Biz yoluna samimiyetle düşelim yeter...Allahcc ün torpili var müslümana..SİZDEN BİR KİŞİ 10 KAFİRİ YENER BUYRULUYOR...20 BİN KİŞİLİK İSLAM ORDUSUNU HİÇBİR KAFİR ORDUSU YENEMEZ BUYRULUYOR..ALLAHA İTİKAT ETMEK GEREK...BOMBALARA DEĞİL...ATEŞİ GÜLBAHÇESİNE ÇEVİREN ALLAHIMIZ VAR BİZİM..ALLAHUEKBER...ALLAHUEKBER...ALLAHUEKBER...
benim anlattığımla sizin algıladığınız arasında dağlar kadar değil evrenin tamamı kadar fark var.....