Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kim gitmek ister (2 Kullanıcı)

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
Gözümü kırpmadan giderim ama elimizde topumuz tüfeğimiz vs olacak. Yoksa zaten filistinde bir sürü insan var ama ellerinde silah olmayınca bir anlam kazanmıyor. Bizim mehmetçiğimizle gitmemiz lazım ki anlamı olsun..

mehmedim sevinin başlar yüksekte...ÖLSEKTE SEVİNİN EVE DÖNSEKTE...sanma bu tekerlek kalır tümsekte...yarın elbed bizimdir...elbed bizimdir...gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir..N F KISAKÜREK....Allahcc yar ve yardımcın olsun...

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
bunu samimiyetle söylüye bilirim ben şu an kendimi bir müslüman olarak sorguluyorum biz nasıl böyle bir hale geldik yanı başımızda din kardeşlerimiz emperyalist güçler tarafında ezilerek yok edilmeye çalışıyorken bizim bu şekilde sessiz kalıpta sadece olanları seyretmeniz bir müslüman olarak bize yakışmıyor arkadaşın yazdığı gibi fırsat verilirse bin canım dahi olsa bininide verir ve kardeşlerimin yanında savaşır ve gerekirse ölürdüm

Allahcc yar ve yardımcın olsun...

ilyas1985

Kayıtlı Kullanıcı
Allah herkese nasip etsin tabiki banada inşalla

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Valla yazan herkese katılıyorum elimizde gerekli donanım olursa mehmetçikte bizi yanında götürürse seve seve giderimmm

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Ah Kardeşim Gitmek istiyoruz.Canımızı satmak istiyoruz ama gel görki.Kafir sistem pasoporttur vizedir her türlü engelleri koymuş diğer kafirler sınırları kapatmış nasıl gidelim.Elbet niyetlerimiz güzel olursa Rabbim yol gösterecektir.Biz sabrediyoruz o yolun açılmasını bekliyoruz...

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
Ah Kardeşim Gitmek istiyoruz.Canımızı satmak istiyoruz ama gel görki.Kafir sistem pasoporttur vizedir her türlü engelleri koymuş diğer kafirler sınırları kapatmış nasıl gidelim.Elbet niyetlerimiz güzel olursa Rabbim yol gösterecektir.Biz sabrediyoruz o yolun açılmasını bekliyoruz...

aşkın ızdırabını azizleştirelim inşaallah...ALLAHCC BİR YOL GÖSTERİR...VESİLEYE YAPIŞINIZ BUYURUYOR YÜCE ALLAHCC...HER ŞEYİ ONA KULLUĞUMUZA ŞAHİT YAPACAK VESİLEYE YAPIŞANLARDAN EYLESİN ALLAHCC...Allahcc sizden razı olsun...

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
Valla yazan herkese katılıyorum elimizde gerekli donanım olursa mehmetçikte bizi yanında götürürse seve seve giderimmm

Allahcc razı olsun..İŞTE BUNA ZORLAMALIYIZ..CEMAATLERİMİZİ..HÜKÜMETİ..HERŞEYİ...ZORU ZOR...OYUNU ZOR BOZAR...

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
cok samimi söylüyorum bize öyle bir imkan sunulsaydı gözümü kırpmadan giderdim bir bayan olarak.

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
cok samimi söylüyorum bize öyle bir imkan sunulsaydı gözümü kırpmadan giderdim bir bayan olarak.

şu yiğit kadın sesine bak:

-"şahin bakışlı

dağ duruşlum

er dediğine doruk yaraşır

kalma bir an

bakma geri

ateşte olsa yürü-ki

ateşe kalmayasın

evleri koru-ki

evimi koruyasın

yiğidim

evinde ben

can yoldaşın

savaşta ben

can yoldaşın

"umut dediğin

savaşan için

savaşan için

zafer dediğin.

kalma geri

doğru için

güzel için

iyi için

ileri

senin ellerinde yükselecek güzel günler.

sen yeniden fethe memur

sen kutlu asker... SALİH MİRZABEYOĞLU...Kardeşim bizleri utandırdınız...ALLAHCC YAR VE YARDIMCIN OLSUN..SEN DUR KARDEŞİM..BİZ BU KELLELERİ NE GÜNE TAŞIYORUZ...

al_muallim

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim niyetlerimizi samimi ve halis niyetlerden eylesin...
O imkan sunulsa eminim tarihte olduğu gibi yine bedenlerimizi haritada yerini gösteremeyeceğimiz yerlerde bırakırız...
Halis müslüman ölümden korkmaz ki Allah yolunda şehit olanlar ölü değildirler...

Esselamunaleyküm ve rahmetullahi ve berekatihi...

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
Rabbim niyetlerimizi samimi ve halis niyetlerden eylesin...
O imkan sunulsa eminim tarihte olduğu gibi yine bedenlerimizi haritada yerini gösteremeyeceğimiz yerlerde bırakırız...
Halis müslüman ölümden korkmaz ki Allah yolunda şehit olanlar ölü değildirler...

Esselamunaleyküm ve rahmetullahi ve berekatihi...

Allahcc yar ve yardımcınız olsun..ALLAHCC CÜMLE İSLAMI VESİLE ARAYAN...VESİLEYE YAPIŞANLARDAN EYLESİN...AMİN...

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
şu yiğit kadın sesine bak:

-"şahin bakışlı

dağ duruşlum

er dediğine doruk yaraşır

kalma bir an

bakma geri

ateşte olsa yürü-ki

ateşe kalmayasın

evleri koru-ki

evimi koruyasın

yiğidim

evinde ben

can yoldaşın

savaşta ben

can yoldaşın

"umut dediğin

savaşan için

savaşan için

zafer dediğin.

kalma geri

doğru için

güzel için

iyi için

ileri

senin ellerinde yükselecek güzel günler.

sen yeniden fethe memur

sen kutlu asker... SALİH MİRZABEYOĞLU...Kardeşim bizleri utandırdınız...ALLAHCC YAR VE YARDIMCIN OLSUN..SEN DUR KARDEŞİM..BİZ BU KELLELERİ NE GÜNE TAŞIYORUZ...

ALLAH razı olsun osman gazi abi

ecthelion

Kayıtlı Kullanıcı
DENK GÜÇ YOK DOSTUM ...ÜSTÜN GÜÇ VAR ...O DA ALLAH ACZE VE CELLE...Biz yoluna samimiyetle düşelim yeter...Allahcc ün torpili var müslümana..SİZDEN BİR KİŞİ 10 KAFİRİ YENER BUYRULUYOR...20 BİN KİŞİLİK İSLAM ORDUSUNU HİÇBİR KAFİR ORDUSU YENEMEZ BUYRULUYOR..ALLAHA İTİKAT ETMEK GEREK...BOMBALARA DEĞİL...ATEŞİ GÜLBAHÇESİNE ÇEVİREN ALLAHIMIZ VAR BİZİM..ALLAHUEKBER...ALLAHUEKBER...ALLAHUEKBER...

benim anlattığımla sizin algıladığınız arasında dağlar kadar değil evrenin tamamı kadar fark var.....

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Bennn.....
ALLAHım bana öyle bir anda İMANımı güçlendirmesini ve gidecek kadar Samimiyet vermesini dilerdim...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. kardeşim,
Biz , çocuğunun üzerindekiörtüyü alıp,taşıdığı cephanenin üzerine örten bir kadının torunları değilmiyiz.
RABBİM bizleri , rıza için, canını feda etmekten kaçanlardan eylemesin.
Selam ve dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt