Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kim Bu Kadin ? (1 Kullanıcı)

baturay.m

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünalayküm
Çeşit çeşit TV kanallarına çıkarak ilahiyat fakültesi felsefe bölümü mezunu olduğu adı da emel sünter yalçın olduğunu söyleyen bu kardeşimiz ne yapmak istiyor acaba,iddiaları;kadın erkek omuz omuza önünde ve arkasında rahat rahat namaz kılabilir,cenaze namazında da aynı şekilde saf tutabilirler diyor.Baş örtüde kuranda yok diyor.şaşırdım kaldım.senelerdir bildiklerimiz mi yanlış yoksa bu felsefeyi okuyan kardeşimiz mi yanlışta ! birde tv de birşey sorarken ve cevap dinlerken devamlı dalga geçer gibi gülüyor,bu gülüşlerine de bir anlam veremiyorum.sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba ? !

Hayırlı günler dilerim.

ozden-ihl

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykümm... bende o kadını dinledim 1 hafta önce esra ceyhan daydı onu dinlerken çooookkk sinirlendimmm bırakın kardeşim onlar gibi insnaları takmıoruzz.... erkeklerle namaz kılınır dio biri bağlandı erkeklerle namaz kılmak isteyişinizin amacı nedir ne bu merakınız dedi sutudyoyu terk ettii sinirlendi bide haklıymış gibi terbiyesizzz iştee....boşver kardeşim böle insanlarııı...

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
onu konuştuk az önce hatta "başlarım ama" takma adlı varlık savunmaya geldi rengarenk mesajlar yazdı

satıyorlar kardeşim s-a-t-y-o-r-l-a-r!

baturay.m

Kayıtlı Kullanıcı
o kişiyi savunan mı çıktı ?
savunulucak neyi varki savunuyor !

herşeyi her kelimesi yanlışlıklarla dolu.......

ALLAH ikisinide islah eylesin.

zeyfatma

Kayıtlı Kullanıcı
kıyamet alametleri herhalde,dinimizi bilenlerde konuşacak,bilmeyenlerde konuşulacak denirdi ! doğruymuş bak,ağzı olan konuşuyor.......

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
o kişiyi savunan mı çıktı ?
savunulucak neyi varki savunuyor !

herşeyi her kelimesi yanlışlıklarla dolu.......

ALLAH ikisinide islah eylesin.

amin
o satılık- sapığın çırağı :Dgeldiydi felzeveyi savunuyordu, biz cahilmişiz felzefeden anlamazmışız...

zeyfatma

Kayıtlı Kullanıcı
Bence bu kişilerde suç değil,onları kanallarına alarak reyting çıkarları uğruna yapılan yanlışlıklardır. o Tv leride protesto etmek gerekir.

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
kıyamet alametleri herhalde,dinimizi bilenlerde konuşacak,bilmeyenlerde konuşulacak denirdi ! doğruymuş bak,ağzı olan konuşuyor.......

onlar haber verilmiştir, hatta bunlar açık açık yapıyor biz çok şükür görüyoruz, bir de bunu el altından yapanlar var ki daha tehlikelidir..:

“Ümmetim için en çok korktuğum, dili söz etmesini bilen ikiyüzlülerdir (…) Nefsimi kudret elinde tutan adına yemin ederim ki; başınıza yalancı emirler, facir vezirler, hain yardımcılar, zalim reisler, fasık hafızlar, cahil abidler gelmedikçe kıyamet kopmaz. Allah-u Teala onların üzerine çok zulmet gönderir. Burada anlatılanlar, Yahudiler gibi tehevvürle, acele ile sonunu düşünmeden zulme girerler. Bu halleri ile İslamiyeti parça parça kırparlar. Hatta, ‘Allah Allah’ diyen kalmaz.”

Hiç şüphesiz siz, kendinizden önceki milletlerin yoluna adım adım, karış karış, tıpatıp uyacaksınız. Öyle ki onlar keler deliğine girseler, siz de girmeye kalkışacaksınız.” Bunun üzerine sahabe Rasulullah’a Hıristiyan veya Yahudileri ima edip etmediğini sorunca, Rasulullah (s) da sesini yükselterek ya kim olacaktı? diye cevap vermiştir.( Buhari.Tecrid 9/1410)

Ey iman edenler, benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olanları veliler edinmeyin. Siz onlara karşı sevgi yöneltiyorsunuz; oysa onlar haktan size gelene küfretmişler, Rabbiniz olan Allah’a inanmanızdan dolayı peygamberi de, sizi de (yurtlarınızdan) sürüp–çıkarmışlardır. Eğer siz, benim yolumda cihad etmek ve benim rızamı aramak amacıyla çıkmışsanız (nasıl) onlara karşı hâlâ sevgi gizliyorsunuz? Ben, sizin gizlemekte olduklarınızı da, açığa vurduklarınızı da bilirim. Kim sizden bunu yaparsa, artık o, elbette yolun ortasından şaşırıp–sapmış olur.
Eğer onlar sizi ele geçirecek olurlarsa, size düşman kesilirler, ellerini ve dillerini kötülükle size uzatırlar. Onlar sizin küfre sapmanızı içten arzu etmişlerdir” (Mümtehine, 60/1–2)

“Şu bir gerçek ki, ümmetim adına korktuğum en önemli şey, dalalete sapmış ve saptıran yöneticiler ve önderlerdir. Ümmetimden bazı gruplar (Hak din olan İslam’dan saparak) müşriklere ve ehl–i kitaba iltihak edeceklerdir, onların dinlerine dahil olacaklardır”
(Ebu Davud, Sünen, Fiten, 1; İbn Mace, Sünen, Fiten, 9).

“Kıyamet kopmazdan önce gece karanlığının parçaları gibi fitneler olacak. Kişi (o vakit) mümin olarak sabaha erer de kâfir olarak akşama kavuşur. Mümin olarak akşama erer, kâfir olarak sabaha kavuşur. Birçok kimseler azıcık dünyalık mukabilinde dinlerini satarlar”
(Tirmizî, Fiten 30, –2196–).

Resulullah (sav) bunları haber verdi ,uyardı ümmetini "Size iki emanet bırakıyorum bunlara sımsıkı sarılmadıkça asla dalalete düşmezsiniz bunlar Allahın Kitabı ve benim Sünnetimdir"...

melih2006

Kayıtlı Kullanıcı
allah razi olsn kardesim.

kadina gelince: Onun iki nedeni vardir: Ya feminist oldu icin, kadinla erkek arasinda fark olmaz, yada islam kadinlarini bilerek yanlis yolla saptirmak. Bunlardan daha cooook gelecek. Beni daha cok korkutan televizyonun sürekli öyle insanlari cikartmak.
Tabiki skandal olarak getirip cok seyirci kazanmak istiyor. O INsan oraya cikip cogu insanin kafasini karistirdina onlari ilgilendirmez.

Bu arada bende en son birisiyle tartistim internette. Oda müslümanim diyor, ama Basörtüsü Kuran da yazmiyor diyor. O Basörtüsü sadece perygamber efendimizin s.a.v. esleri icin gecerliymisti. cogu insanin okudu Kurani Kerim degistirilmis felan filan.
ya cok var öyleleri, biz basörtümüzden ayrlimiyalim da gerisi önemli degil :)

allaha emanet olun

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
ortak tanıdığımız olmasın....bir farzı inkar etmek insanı küfre götürür..Kuranın bir harfini inkar etmek küfürdür

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
YA ÖYLE BOŞ KONUŞAN İNSANALRIN ŞERRİNDEN MEVLA BİZLERİ KORUSUN.... MEVLA ISLAH ETSİN .... (KARDEŞİMİZİNDE DE DEDİĞİ GİBİ AĞZI OLAN KONUŞUYOR....)

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Böyle Kişilere Tama Etmeyin Derim Size.size Hiç Mantikli Geliyo Mu? Bana Hiç Mantikli Gelmiyo Hemde Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt