Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kilo vermede ip uçları (2 Kullanıcı)

kübragündoğdu

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
27 Nis 2008
Mesajlar
11
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
KİLO VERMEDE İP UÇLARI
Adaleli olmaya çalışın-neden? Adale daha fazla kalori yakar, hem de 24 saat boyunca.

Diyet yapmayı bırakın-çünkü diyetlerde sürekli "hırsızlık" yapmak için fırsat kollanır - yasaklanan şey cazib hale gelir. Kendinize hiçbirşeyi yasaklamayın-yalnız, "onlardan"daha az yiyin.

Kilo vermede başarılı olanlar günde beş öğün yemek yiyenlerdir - yani sık yiyin, ama az yiyin. 90'a 10 kuralını takip edin-yediklerinize %90 dikkat ederseniz, %10 problem yaratmaz. Bolbol su için - yemek aralarında atıştırmanızı kesecektir.

Kilo vermeyi hem kendiniz isteyin, hem de kendiniz verin-birisi sizi sürekli kontrol altında tutarsa, bu iş yürümez!

Arkadaşınızda başarılı olan bir diyet, sizin için başarılı olmayabilir.

Kilo verme hedefinizi minik adımlarla gerçekleştirin. Yani 15 kilo vermeniz gerekiyor veya istiyorsanız, ilk etapta 5 kilo vermeyi hedefleyin.

Akşam yatmadan kendinize bir sorun - bugünkü yediğim içtiğimle hayatımın sonuna kadar bu şekilde yaşayabilirmiyim? Cevabınız hayır ise gerekli değişiklikleri yapın.

Porsiyonlara dikkat edin! Ne az ne de fazla- 100 gram ise 100 gram.

Daha çok sevdiğiniz yemeklerde / yiyeceklerde porsiyonlara dikkat edin.

Yorgun bir günün sonunda boş bir buzdolabının maliyeti bir pizza veya Mc Donalds şeklinde yüksek olabilir.

Yemeğe çıkmamazlık etmeyin ama seçici olun.

Kendinize uygun, hobi olarak yapabileceğiniz egzersiz seçin. Örneğin, dans etmek.

Aklınıza yemek yemek geldiğinde, sevdiğiniz başka birşeyi yapmaya başlayın. Zamanla yemek yemeyi o kadar sık düşünmemenizi sağlayacaktır.

Eğer seviyorsanız, çikolata, cips, dondurma gibi yiyecekleri almayınız. İlk etapta iradenizi alış verişte gösteriniz. (Bunu şayet porsiyonları kontrol edemiyorsanız yapın!).

Kullanabileceğiniz 500-600 kalori varsa- en sevdiğiniz yiyecekleri yiyerek bu limitinizi doldurun.

Yiyecek malzemelerinin teker teker sarılmış veya küçük paketler halinde olanlarından alın.

Hangi durumların sizi yemek yemeye sevk edeceğini bilip, bunları başka birşeyler yaparak atlatın.

Yerken sürekli kendinize sorun-ben hala açmıyım?

Yürüyün, bolbol yürüyün. Günün birinde koşmayı da deneyin. Pes etmeyin!

Kilo verme ile ilgili zorluk çeken fakat sonunda başaran insanlarla ilgili ne bulursanız okuyun.

Kendinizi nasıl görmek istediğinizi hayal ederseniz, hayal ettiğiniz kişi olursunuz.

Kilo vermeyle ilgili negatif düşünce ve komentlerde bulunmayın.

Tartının ne dediği o kadar önemli değildir. Önemli olan nasıl gözüktüğünüz. Kas yağdan daha ağırdır, ama insanı ince gösterir.

Su, su, su! Bazen susuzluk da açlık olarak yorumlanabilir!

Canınız mı sıkılıyor?, yanlızmısınız?, kızgınmı!? Unutmayınki bu tarz modlara yemek yemek çözüm getirmez.


Unutmamanız Gerekenler

Açlık diyetleri metabolizmanızı yavaşlatır-vücut az kalori yakar.

Gerektiğinden fazla yemek yemeyin. Doyduysanız yemek yemeyi kesin.

Çok acıkmanıza fırsat vermeyin. arkadaşlar b,i tşk edin bari......:8
 

serdar73

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 May 2008
Mesajlar
8
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
51
insanlar ne zaman arpa ekmeği yerine buğday ekmeği yemeye başladılar o zaman şişmanlamayada başladılar.
 

Hakendiş

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
26 Nis 2008
Mesajlar
112
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
40
....................................
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt