Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kilo almak (10 Kullanıcı)

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
ne diyorsun kardeşim 1 ayda nasıl 20 kilo aldın coook şaşırdım bende kilo almak istiyorum ama acaba denesemmi????

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Nuri Sezer kardeşim siz çok sağlıksız kilo almışsınız, tek tip besin üzerinden beslenmişsiniz. Dolayısıyla hastalıklar da eşlik etmiş. Bunu denemeyelim bence, doğru bir yöntem olduğnu düşünmüyorum..

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı
kardeş aynı dertten muzdaribim inşallah bir yol bulursan banada ilet şimdi dahada zayıfladım yediğim yemeği gören şaşırıyor ama olmayınca olmuyor ne yapalım bizide rabbim böyle sevmiş halimize binlerce şükürler olsun

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm...

Belkıs Kardeş Sen Benim Dediklerimi Yaparsan Hemen Kilo Alırsın.... Yani Markette Satılan Ekmeğe Sürülen Yağlardan Al ve Bir de Reçel Al. Önce Ekmeğe Yağı Sür Üzerinede Reçeli Çal. Onu Öylece Ye. Kasların Güçlenmesi için Balık Ye. Ama Özellikle Reçel ve Yağı Annem Bana 15-16 Gün Böyle Hergün Yedirdi Emin Ol 5-6 Kilo Rahat Aldım Ama Hemen Tekrardan Verdim Kilomu İyi Bir Forma Girdim ve Tekrar Eski Kilom Olan 65 kg ya Düştüm...Ramazan Dolayısıylada Yediğim İçtiğime Dikkat Ederim Kilomu Korurum Ne Düşürürüm Ne Çıkartırırım... Sende Ramazanda Biraz Fazla Tüket Sahurda da Çok Ye Ve Yat Üzerine Hemen Kilo Alırsın.

Selametle

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
bekarken bende aynı sizin gibi hep zayıftım 44 kilo ile evlendim doğumlar kilo aldırdı merak etme kardeşim evlenince ister istemez alıyorsun çok kilolu değilim ama bir biraz versem iyi olucak allah yardımcın olsun

semos

Kayıtlı Kullanıcı
allah c.c. yardımcın olsun kardeş .

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt