Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kilo almak (1 Kullanıcı)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ablalarım. Dinci abla küsmek ne demek, aşkolsun..:)

Boyum 160, kilom da 42. Zar zor 2 kilo aldım daha 40 kiloydum..:)

"Aaaa sen ne kadar zayıfsın" diyenler olunca sinir oluyorum, psikolojim bozuluyor ister istemez. :(

selamün aleyküm hayırlı sabahlar belkıs banada çok zayıfsın dedilermi delirirdim şimdi zayıf birini görünce aklım gidiyor hiç alışamadım kiloya bir sürü hastalık la boğuşuyorum ne yapsam zayıflayamıyorum en sonunda sağlığımda bozuldu sen boş ver kilo almak iyi deyil illede almak istiyorsan gece yatmadan önce pasta börek ye hamur işleri kilo yapıyor sağlık sıhatle kal

kenancim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamınaleyküm kardeşlerim... Ben siteye üye fakat çok aktif olmayan bir kardeşinizim. 20 yaşında ve bu sene bandırma da üniversiteye başlıyacağım inşallah. Yazı dikkatimi çekti bende bir iki satır yazmak istedim. Bende de böyle bir problem var. Bende kilo vermek istiyorum ama beceremedim. Çok yemek de yemem ama kilolu olduğum söylenebilir. Tavsiye edeceğiniz şşeyşer varsa seve seve dinlemek isterim. 165 cm boyundayım ve 78 kg yım.

Ama hepimiz şunu aklımızdan çıkarmayalım ki Allah bizi nasıl görmek istiyorsa öyle şekillendirir...

selam ve dua ile...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Ben bekarkar 48 kgdum evlendim 45 oldum doğum yaptım 52 oldum sonra kırkım çıktığında 45 oldum sonra stresli bi döneme girdim 38 oldum neyse şimdi iyiyim şükürler olsun kilo ise 45 falan.Kafana bişey takma az ama sık yemek ye

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
bende aynı dertten yanıyorum gecen yaz 42 kıloydum geceleri yatmadan 1yemek kaşıgı bal ve 1 bardak süt içtim 1senede 49 oldum.tavsiye ederim ben cok zor kilo alırım aslında ama ballı süt çok iyi geldi.

nesligul

Kayıtlı Kullanıcı
bendede ayni sorun var bi yandanda kendi sucum aslinda normal yemek yemem findikli cikolata yerim cikolata gorsem dayanamam.
Cok sukur sehri-ramazandayiz hic degilse yavas yavas unutmaya basliyorum..

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Valla Ben Devamlı Kilomu Takip Ederim. Her Gün Tartılırım Baskülle :D
Kilom 65'dir...Çok Çabuk Kilo Alırım Annem Bana Devamlı Ballı Ekmekler Yediriyordu Bi Ara Sonra Yağlı Ekmeğin Üzerine Reçel Sürerdi 15 Gün Böyle Bi Yedirdi Annem beni :D Kilom 71 Oldu :( Benim için Çok Kötüydü Üzerimde Bi Ağırlık Vardı Sanki Hemen Forma Girdim ve Eski Kilomu Aldım Tekrardan 65 e Düştüm. Ramazan Dolayısıylada Çok Dikkat Ediyorum Yediğime İçtime. Ben Sevmem Kiloyu. Ama Annemin Bana Yaptıklarını Birde Siz Deneyin :)

Ahmet ERDEM

Kayıtlı Kullanıcı
s.a benimde kilo almam lazım. çaresini bulursanız banada yardım edersiniz. saolun. :)

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
çaresi ballı süt kesinlikle tavsiye ederim kürşatında dedigi gibi recelde kilo aldırıyormuş

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Hmmm :) Güzel öneriler gelmiş.. Sağolun arkadaşlar... Deneyeceğimi ramazandan sonra ama...

Selametle

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Ben bir ara ballı süt içtim. Ama duyduklarıma göre bala süt karıştırınca ikisinin de etkisi azalıyormuş. Sonra tekrar bıraktım.

Belkıs Bugun Annemler Bir Çıta Bal Almışlar Bana Yedirecekmiş Süte Karıştırıpda :D Ama Yemem Ben Dedim... Kilo Almak İstiyorsan Bire Bir Dedi. Gerçekten Bal ve Sütü Karıştır Akşamları Yatmadan Önce İç... Senin Dediğinin Aslı Astarı Yoktur....

Sana Bişi Daha Öğreteyim Bak

Süzme Balı Bilirsin Ondan Al İçine Fındık Fıstık Ceviz Çörek Otu At ve Karıştır... Sonrada Ye... :) Çooookkkkk Güzel Oluyor.... Kesin Dene.

.......................

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Tatlıyla aram olsa zaten bu halde olmazdım herhalde... Çok aşırı tatlı olan şeyleri yiyemiyorum. hele senin dediğin son tarif çok ağır değil mi :D

Ama deneyeceğim artık, korkuluk gibi görünmek istemiyorum..

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Tatlıyla aram olsa zaten bu halde olmazdım herhalde... Çok aşırı tatlı olan şeyleri yiyemiyorum. hele senin dediğin son tarif çok ağır değil mi :D

Ama deneyeceğim artık, korkuluk gibi görünmek istemiyorum..

:D:D Bende Senin Gibiyim....

Tatlılarla Hiç Aram Yoktur Annem Devamlı Ye Bir Çatal da Olsa Ye Der Ama Yemiyorum Sevmiyorum...

Bal ile o dediklerimi karıştırdım ben 1 kaşık yedim sabahları... çok güzel oluyor kardeşim....

BAL Kuran'da Geçer... "Arının Balı Müminler için Şifadır" diye... Sen de Ye Bal... Şekersiz Baldan ye. Şekerli Balı Bende Yemiyorum :D

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Kürşat kardeşim.

Dediğin gibi bal kuranda adı geçen en şifalı nimetlerden. Biz de yiyip şifa bulalım inşallah.

Selametle

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı günler belkıs seni iyi anlıyorum herkeste söyler zayıfsın diye bu laflar insanın psikolojisini bozuyor. ben de senin gibiydim boy kilo olarak. arı sütü polen satılıyor ben izmirden almıştım. sebe ydi galiba. sabah aç karnına bir tatlı kaşığı yiyordum. hergün bir yumurta, bir çikolata, bir kase çerez, iki su bardağı süt. bunları tüketmen lazım yemeklerden sonra tabiki. her yemeğe limon sık. iştahını açar. her öğün farklı yemek ye ki severek yiyesin. hamurişi kilo aldırır. pasta börek. birde prakten diye bir şurp var. ben içmiştim çocukken. aslında alerji için ama yan etkisi iştah açıyor. balık yağının hapları satılıyor. zekaya ihtiyacın yok ama iç gene de :) kilo yapar kemiklerin daha güçlü olur. keçiboynuzu pekmezi al her gün bi tatlı kaşığı iç sanki ilaçmış gibi. saçlarınada faydası olur. demirden dolayı. yemeği kendin yap. kendin yaptığın yemeği daha çok seversin. benden bu kadar. fazlada kafana takma. taktıkça daha kötü olur ilerde bir zaman gelicek kilo vermeye çalışacaksın. beni anarsın. :)

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler ablacım... Çok güzel öneriler vermişsin. Allah razı olsun. Elimden geldiğince uygulamaya çaşıcağım, Ramazan Ayı bir geçsin de öyle başlayayım, şimdi malum pek uygulayamam..
Herkes öyle diyor ilerde kilo vermeye çalışacaksın diye, ama ben kendimi öyle hiç hayal edemiyorum..:) Bizim ailede biraz genetik faktörlerden kaynaklanıyor zayıflık. Ama bendeki aşırı zayıflık. Normal kilom 49 ken, 40 a düşünce bazı önlemler almanın vakti geldi diye düşündüm.

Sağol abla tekrar tavsiyelerin için ;

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
bişey değil ablacım. evet biraz alırsın inşallah.benim oğlumda iştahsız sağolsun. her yemekte sinir ediyor beni. en önemlisi iştahın açılması.

HİRA66

Kayıtlı Kullanıcı
canım aynı problemi bende yaşıyorum ne yesem kilo alamıyorum...dOKtora gittim guatr hastalığı çıktı diğer bir deyişle hipertiroid..guatrdan dolayı metabolizmam çok hızlı çalışıormuş...tahlillerimi yaptırdım şimdi tekrardan doktora gideceğim.sen ihmel etme işlallah bir şeyin yoktur ...dahiliye bölümüne git istersen

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Geçmiş olsun Hira66 kardeşim..

Ben de dediğiniz gibi önce endokrinolojiye gittim, sonra gastroentolojiye.. Yani bütün tahlillerimi yaptırdım, şükürler olsun ki herhangi bir sağlık sorunum çıkmadı..

Teşekkür ederim..İyi akşamlar..:)

nuri sezer

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşler size kilo almanin en kolay yolunu söylüycem ama sonra beddua almak da istemiyorum....
Eskiden bir oturmada iki ekmeği devirirdim ve bir gramda almaz mutlu mesud yaşardim..... Tahta, gazel, çipri, deynek gibi lakaplarla müsemma olsamda hiç şikayetçi değildim...
Sonra nevşehire geldim ki bizim memlekette patates diyari...
Sabah patates kizartmasi, öğlen patatesli yumurta, akşam patates yemeği ve türevleri,tatli..... Derken bir ayda 20 kiloya yakin almişim,,
perişan oldum,, kilolu olmak çok büyük sikinti..
şimdide o kadar uğraşmama rağmen eski günleri mumla arar oldum...
Kilo almak isteyenler varsa bol bol karbonhidrat ve özellikle nişasta orani çok yüksek patatesi tüketsinler ama sonra bedddua yook...
çünkü yaninda en yakin arkadaşlari olan hastalik ve rahatsizliklarla birlikte gelir...ama yine de almak isteyenler hamur işini de hiç boş birakmasinlar.... Measselame

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt