Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kilo almak (11 Kullanıcı)

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.

Ben ne yapsam ne etsem bir türlü kilo alamıyorum. Doktora gittim, herhangi bir sağlık sorunumun olmadığını söyledi çok şükür.

Tavsiye alıyorum herkesten çaresizce. :( Sizlerin de tavsiyelerini bekliyorum. Dua falan var mı okumam gereken bu sorunum için :(

G

gülderen özdemir

canım çogu insanın dersi zayıflamak bak ne güzel zayıfmışsın bırak kendi haline düşünme dert etme bende bekarken 45 kiloydum bak şimdi evlendim vede iki çocuk annesi oldum şimdi kilom 55
bünye meselesi
dr luk sorunda yokmuş sonra zayıflamak için ne kadar çok diyet yapan insanlar var onları düşün sanada hayırlı akşamlar herşeyi oluruna bırak hayırlı akşamlar

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aynı ben eskiden kilo almak için neler yapıyordun 56 kiloydun hayatım çok rahat geçiyordu anide 3 ayda 100 kilo oldum sigarayı bıraktım tabi 4 yıldır vermeye çalışıyorum en son 78 tartım bi türlü veremiyorum kilo çok korkunç birşeymiş eyilip kalkmada bile zorluk çekiyorsun bence sakın kilo alma ben 4 hamilelik geçirdim hiç bir kilo bile almadım kendimi yiyip bitiriyordum kilo alayım diye şimdi bir sürü hastalığım var sağlığım bozuldu istersen küs ama inşallah kilo almazsın ALLAH CC sana sağlık sıhat versin inşallah amin

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ablalarım. Dinci abla küsmek ne demek, aşkolsun..:)

Boyum 160, kilom da 42. Zar zor 2 kilo aldım daha 40 kiloydum..:)

"Aaaa sen ne kadar zayıfsın" diyenler olunca sinir oluyorum, psikolojim bozuluyor ister istemez. :(

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com

"Aaaa sen ne kadar zayıfsın" diyenler olunca sinir oluyorum, psikolojim bozuluyor ister istemez. :(

belkıs vücut kitle indeksini çıkardım buna göre .. 10 kilo alman lazım..
dua şle kardeşim inşaALLAH ideal kilona ulaşırsınız

Kilonuz nedir?lbs (pound) kilogramBoyunuz nedir?inch santimetre metreGirdiğiniz verilere göre VKİ değeriniz 16,4
kg/m2 olarak belirlendi. Bu sonuca göre düşük kilolu olduğunuz söylenebilir.

(gebelik dönemi için geçerli değildir)
VKİ18.5'den düşük: düşük kilolu

18.5-23.9 arası: normal kilolu
24-29.9 arası: kilolu
30'dan yüksek: obez (aşırı kilolu)
40'dan yüksek: morbid obez
İdeal Vücut Ağırlığınız kg (ya da lbs) olmalıGirdiğiniz verilerden hesaplanabilecek diğer değerler şunlardır:Vücut Yüzey Alanınız = 1,39 m2 Yağsız Vücut Ağırlığınız =36 kg ya da79 lbs (pound

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı

Kilonuz nedir?lbs (pound) kilogramBoyunuz nedir?inch santimetre metreGirdiğiniz verilere göre VKİ değeriniz
kg/m2 olarak belirlendi. Bu sonuca göre olduğunuz söylenebilir.

İdeal Vücut Ağırlığınız kg (ya da lbs) olmalıGirdiğiniz verilerden hesaplanabilecek diğer değerler şunlardır:Vücut Yüzey Alanınız = 1,39 m2 Yağsız Vücut Ağırlığınız =36 kg ya da79 lbs (pound
Sağol. Allah razı olsun...

Aslında 2 sene önce 49 kilo idim. Gitgide özellikle yaz aylarında kilo vermeye başladım ve 40 a kadar düştüm. Şimdi zorlaya zorlaya tekrar eski kiloma ulaşmak istiyorum..

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm..aynı dert bendede var belkıs...bnmde boyum 160 fln kilom 53...görenler banada aa çok zayıfsın kendine bakman lazım fln diyolar..sinir olmaya başladım artık..bi kere öyle söylenmez ama söylim ben bi sofraya oturuşumda rahat 1 ekmeği bitiririm..yerim ama bi türlü kilo alamıyorum..bende çok istiyorum kilo almak..ama kısmet hayırlısı bu demek ki..dert etmemek gerek gerçekten..selametle

ahsengazi

Kayıtlı Kullanıcı

gel kız ben sana veryım bıraz kıloo .kılolar paylaşıldıkca işe yarar dımı ama :)

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı

Kilonuz nedir?lbs (pound) kilogramBoyunuz nedir?inch santimetre metreGirdiğiniz verilere göre VKİ değeriniz 16,4
kg/m2 olarak belirlendi. Bu sonuca göre düşük kilolu olduğunuz söylenebilir.

aminenur ablacım bnmde şu bilgilerimi söyleyebilirmisin...bnm kilom normal mi acaba..söylersende söylemezsende Allah razı olsun..selametle

Âmâk-ı Hayal

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm..aynı dert bendede var belkıs...bnmde boyum 160 fln kilom 53...görenler banada aa çok zayıfsın kendine bakman lazım fln diyolar..sinir olmaya başladım artık..bi kere öyle söylenmez ama söylim ben bi sofraya oturuşumda rahat 1 ekmeği bitiririm..yerim ama bi türlü kilo alamıyorum..bende çok istiyorum kilo almak..ama kısmet hayırlısı bu demek ki..dert etmemek gerek gerçekten..selametle

Aslında verdiğiniz değerlere göre sizin kilonuz gayet normal boyunuzla oranladığımızda. Siz dert etmeyin canım..;)

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı
Aslında verdiğiniz değerlere göre sizin kilonuz gayet normal boyunuzla oranladığımızda. Siz dert etmeyin canım..;)

ama çok zayıf görünüyorum abla yaw :( görenler diyo işte çok zayıfsın fln..nasıl oluyo anlamadım..belkide boyum daha uzundur tam emin değilim 160 olduğundan..daha uzun olabilir...170 olabilir :s

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
aminenur ablacım bnmde şu bilgilerimi söyleyebilirmisin...bnm kilom normal mi acaba..söylersende söylemezsende Allah razı olsun..selametle

Cinsiyetiniz nedir? erkek kadın Kilonuz nedir?lbs (pound) kilogramBoyunuz nedir?inch santimetre metreGirdiğiniz verilere göre VKİ değeriniz
20.7kg/m2 olarak belirlendi.
Bu sonuca göre normal kilolu olduğunuz söylenebilir.
İdeal Vücut Ağırlığınız 57 kg (ya da 125 lbs) olmalıGirdiğiniz verilerden hesaplanabilecek diğer değerler şunlardır:Vücut Yüzey Alanınız = 1.54 m2 Yağsız Vücut Ağırlığınız = 44 kg ya da 98 lbs (pound)

siz bey siniz degilmi kardeşim :)

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı
evet ablacım beyim ben :) işte 60 a yakın bi kiloda olmam lazım...zaten boyda var..hiç göstermiyrum kilomu...neyse hayırlısı olsun..zayıf olmak bi yandanda iyi tabi..

ahsengazi

Kayıtlı Kullanıcı
evet ablacım beyim ben :) işte 60 a yakın bi kiloda olmam lazım...zaten boyda var..hiç göstermiyrum kilomu...neyse hayırlısı olsun..zayıf olmak bi yandanda iyi tabi..

kardesım hakkını helal et ya ben senı bayan sanmıstım :a36::a36:

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı
helal olsun abla ne demek....canın sağolsun...nikimden belli oluyo sanıyodum ben...hakanet...hakan yazıyo..ama anlaşılmıyo demek ki :S...

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı
önemli değil ablacım o kadar..bişey farkedermi ki zaten bayan olmuşum bey olmuşum :) sanal ortamdayız..

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı
Cinsiyetiniz nedir? erkek kadın Kilonuz nedir?lbs (pound) kilogramBoyunuz nedir?inch santimetre metreGirdiğiniz verilere göre VKİ değeriniz
20.7kg/m2 olarak belirlendi.
Bu sonuca göre normal kilolu olduğunuz söylenebilir.
İdeal Vücut Ağırlığınız 57 kg (ya da 125 lbs) olmalıGirdiğiniz verilerden hesaplanabilecek diğer değerler şunlardır:Vücut Yüzey Alanınız = 1.54 m2 Yağsız Vücut Ağırlığınız = 44 kg ya da 98 lbs (pound)

siz bey siniz degilmi kardeşim :)

Allah razı olsun abla...sağolasın...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt