Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kilise Görevlileri Putu Düşürürse (VİDEO) (6 Kullanıcı)

smokely

Kayıtlı Kullanıcı
anlaşılan o ki burada seviyeli bir tartışma ve muhabbet ortamı yok. benim dinimin ne oldugu sizi hiç ilgilendırmez, ama benim bildiğim kadarıyla islam dini diğer dinlerede saygılı olan bir dindir ve aslında zatende oyledır, saygısız olan sizlersiniz dinin yada kitabın bir suçu yok. belkide biraz daha insancıl ve biraz daha saygılı olabılseydınız batı dunyasıda ıslam uzerıne bu tur cırkın oyunlara gırısmeyecektı. butun dunyayı aptal yerıne koyup tek akıllının kendınız oldugunuzu dusundugunuz muddetce bı yere varamazsınız. orada put dıye tabır ettıgınız şeyin maddesel olarak bir onemı yoktur, o insan ruhunu temsil eder, insan ruhunun tanrıya yakınlastıgı bır surecı temsıl eder, kılısedekı ınsanlarda ona tapmaz onlarda tek tanrıya ınanır, ama onun varlıgıyla kendılerını tanrıya daha yakın hıssederler. biraz zahmet edip tanrının gönderdiği diğer kitaplarıda bıraz olsun ınceler ve saygı duyarsanız muslumanlıgınızdan bır sey eksılmez korkmayın...

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
anlaşılan o ki burada seviyeli bir tartışma ve muhabbet ortamı yok. Benim dinimin ne oldugu sizi hiç ilgilendırmez, ama benim bildiğim kadarıyla islam dini diğer dinlerede saygılı olan bir dindir ve aslında zatende oyledır, saygısız olan sizlersiniz dinin yada kitabın bir suçu yok. Belkide biraz daha insancıl ve biraz daha saygılı olabılseydınız batı dunyasıda ıslam uzerıne bu tur cırkın oyunlara gırısmeyecektı. Butun dunyayı aptal yerıne koyup tek akıllının kendınız oldugunuzu dusundugunuz muddetce bı yere varamazsınız. Orada put dıye tabır ettıgınız şeyin maddesel olarak bir onemı yoktur, o insan ruhunu temsil eder, insan ruhunun tanrıya yakınlastıgı bır surecı temsıl eder, kılısedekı ınsanlarda ona tapmaz onlarda tek tanrıya ınanır, ama onun varlıgıyla kendılerını tanrıya daha yakın hıssederler. Biraz zahmet edip tanrının gönderdiği diğer kitaplarıda bıraz olsun ınceler ve saygı duyarsanız muslumanlıgınızdan bır sey eksılmez korkmayın...

biz putları kıran soydanız...hz ibrahimin as....

smokely

Kayıtlı Kullanıcı
neyse iyi akşamlar , çok nezih bir konuşma oldu teşekkür ederim...

hüzün kelebeği

Kayıtlı Kullanıcı
Put sağlam kalsa nolur.. Hak din değil bu.. Hak dini batıla çevirdiler bunlar.. Hidayet eylesin Allah onları..

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
anlaşılan o ki burada seviyeli bir tartışma ve muhabbet ortamı yok. benim dinimin ne oldugu sizi hiç ilgilendırmez, ama benim bildiğim kadarıyla islam dini diğer dinlerede saygılı olan bir dindir ve aslında zatende oyledır, saygısız olan sizlersiniz dinin yada kitabın bir suçu yok. belkide biraz daha insancıl ve biraz daha saygılı olabılseydınız batı dunyasıda ıslam uzerıne bu tur cırkın oyunlara gırısmeyecektı. butun dunyayı aptal yerıne koyup tek akıllının kendınız oldugunuzu dusundugunuz muddetce bı yere varamazsınız. orada put dıye tabır ettıgınız şeyin maddesel olarak bir onemı yoktur, o insan ruhunu temsil eder, insan ruhunun tanrıya yakınlastıgı bır surecı temsıl eder, kılısedekı ınsanlarda ona tapmaz onlarda tek tanrıya ınanır, ama onun varlıgıyla kendılerını tanrıya daha yakın hıssederler. biraz zahmet edip tanrının gönderdiği diğer kitaplarıda bıraz olsun ınceler ve saygı duyarsanız muslumanlıgınızdan bır sey eksılmez korkmayın...

Hangi din hangi kitaplardan bahsediyorsun,Müslüman olmayanların %10 maymundan geldiğini söylüyor,kalan %10 u ateistim din falan yok diyor,geri kalanınız kendi içinizde bölünmüşsünüz Yahudiler Hz.İsa yı kabullenmez (Çarmıh olayı delil) Hristiyanlarda derki Hz.meryem Allah Tealanın çocuğunu doğurdu,yahu Hz.İsa madem (haşa) Allah'ın (c.c) oğlu idi niye yemeğe,suya,uyumaya,tuvalet ihtiyacı gidermeye,doğmaya yada ölmeye ihtiyaç duydu,diyordunki İslamiyetten başka dinlerin kitaplarına da bakın,hangi kitaplara bakacağım benim Allah'ım benim Peygamberim zati bana söylemişler İncil ve Tevratın insanlarınız,atalarınız tarafından değiştiğini,ne bulacağım içinde,İnternette bir yerde Nuh Tufanını araştırıyordum gözüme ilişti Tevratta şöyle diyor;'' Nuh kavminin helakını Rabbinden istedi,Rabbi dediki bıktım bu insanlardan hep isyan çıkarıyorlar,onları yarattığıma pişman oldum,hemen isteğini yerine getireceğim,sen bir gemi yap,içine doluşun,tufan koptu herkes öldü,kurtulanlar ın çocukları oldu gökten melekler indi,bu insanların kızları ile evlendiler ve güzel çocuklar oldu'' Fesubhanallah fesubhanallah,yahu bak şu sözlere,Allah Pişman olmuş diyorsunuz,hiç bunca gezegeni yaratan her an onları çeviren ,kayıran,döndüren,yarattığı varlığından pişman olurmu eeeee Tabi siz insanı İlah edinirseniz nasıl bir akla sahip olabilirsiniz ki-ikincisi Allah Teala Bizim Kur-anımızda ihlas suresinde Mealen '' Ey Habibim deki; Allah Birdir,Allah sameddir(herşeyi görür ve işitir),doğrulmamıştır (ana babası yoktur),doğurmamıştır (evladı yoktur) ve yarattığı hiç bir varlığa benzememektedir.'' sen kalkarda Rabbimiz bu sözünden sonra onu yalanlamaya kalkarsan ben Allah Tealaya bu işleri isnad edene onu bir insan yada bir acizmiş gibi gösteren herkese gülerim ama öfkeyle gülerim,sizlerin ataları değilmiydi,insanlara cennetten yer satan,sizleri papazları değilmi işlenen günahı duyan ve sanki bir İlahmış havası ile '' Duydum affettim bir daha işleme diyen'' Benim Allahım derki;''İnsanları ilah edinmeyin,Putlara tapınmayın'' nasıl bir iş bu böyle Allah Tealanın affetmesi beklenen bir günahı bir peder affeder,bizim imamlarımızda böyle bir haslet yoktur,sapıtmışsınız sapıtmış daha bir milyon tane hatanız çıkar meydana vaktim dar çıkıyorum ,önce bir kendinizi düşünün daha sonra kalkın insnanlara laf söyleyin,hangi akıl ile insana ilah dersiniz,hangi akıl ile yaratanı aciz görürsünüz,hangi akıl ile biryerde bir hayvan ölse kıyamet koparırsınız ama bir yerde müslümanlar katlkedilse zevkle seyredersinzi bakın tarihimize hangi müslüman halk sizin gibi zalimlikler yapmışlar...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

Kara cahillik bu olsa gerek,Hocam derdi şaşıyorum bu Hristiyanlara,yahudilere,Allah Tealaya eş,ortak koşarlar,Onun (c.c) için evladı var derler,bunlar nasıl insanlar ,evladı olan bir ilah olsa,hanımı olan bir ilah olsa,bunuda biri doğurmuş olmazmı,dolayısı ile,Hz.İsa ve annesi Hz.Meryem her insan gibi bir anneden doğdular,herkes gibi yemek yedi,su içti,ihtiyaç giderdiler,yahu madem birer ilahtılar,nasıl olurda bir ilah insanın özelliklerini taşır,bunlar kara cahiller,O yüzden ne yaparsalar,gülünür bunların haline :D
ve aleyna aleykum selam kardeşim.hakikaten gülünecek haldeler.rabbim almış akıllarını...umarım tez zamanda doğruyu bulurlar.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
O'nun Ümmetinden Ol

Beri gel serseri yol!
O'nun ümmetinden ol!
Sel sel kümelerle dol!
O'nun ümmetinden ol!

Sen hiçliğe karşı yön
Hep sıfır arka ve ön
Dosdoğru kıbleye dön!
O'nun ümmetinden ol!

Gel, dünya murdar kafes
Gel gırtlakta son nefes
Gel arşı arayan ses
O'nun ümmetinden ol!

Solmaz, solmaz bu bir renk,
Ölmez, ölmez bir ahenk,
İnsanlık; hevenk, hevenk
O'nun ümmetinden ol!

Gökte çakıyor haber:
Geber, çelik put geber!
Doğrul yeni seferber!
O'nun ümmetinden ol!

NECİP FAZIL KISAKÜREK

katkınız için çok teşekkür ederim kardeşim.selamun aleykum

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
demek sizin dininiz hrıstıyanlıkla yahudılıkle dalga gecmenızı soyluyor. pardon hangı dın bu?

peygamber efendimiz muharremin 10.günü oruç tutamıyorsanız yahudilere lanet okuyun der ki.allah yahudileri lanetlemiştir.kimsenin kimseyle dalga geçtiği yok.yapılanlar komik sadece.idrak edemiyorlar.Şuna katılıyorum inançlarından dolayı kimse kimseye kendi inancını empoze edemez,alay edemez.Sadece lisanı münasiple tebliğ eder.dua ile kalın:a12:

hayal_8100

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.arkadaşlar.hepinizin yazılarını teker teker okudum ve üzüldüm.neden biliyormusunuz?ağlamanız gereken yerde güldüğünüz ve dalga geçtiğiniz için.arkadaşlar eğer biz bu insanlara ulaşamamışsak.hakkı ve hakikatı hakkıyla anlatamamışsak ve biz peygamber ümmetiyiz diyorsak vay bizim halimize ÇÜNKÜ O ASLA İNANMAYAN BİR İNSANLA DALGA GEÇMEDİ TAM TERSİNE ONLARIN HİDAYETİ İÇİN HEP GÖZ YAŞI DÖKTÜ.o peygamber ki başından hayvan işkembesi dökülmesine rağmen,taşlanmasına rağmen,rabbine şöyle dua etti'RABBİM ONLAR SENİ BİLMİYORLAR,BİLSELERDİ BUNU ASLA YAPMAZLARDI'derken sizin şu yazdıklarınıza bakın.arkadaşlar o insanlara hidayet dilemeden önce bence kendi hidayetimizi dileyelim şu davranışlarla VAYYY BİZİM HALİMİZE....

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.arkadaşlar.hepinizin yazılarını teker teker okudum ve üzüldüm.neden biliyormusunuz?ağlamanız gereken yerde güldüğünüz ve dalga geçtiğiniz için.arkadaşlar eğer biz bu insanlara ulaşamamışsak.hakkı ve hakikatı hakkıyla anlatamamışsak ve biz peygamber ümmetiyiz diyorsak vay bizim halimize ÇÜNKÜ O ASLA İNANMAYAN BİR İNSANLA DALGA GEÇMEDİ TAM TERSİNE ONLARIN HİDAYETİ İÇİN HEP GÖZ YAŞI DÖKTÜ.o peygamber ki başından hayvan işkembesi dökülmesine rağmen,taşlanmasına rağmen,rabbine şöyle dua etti'RABBİM ONLAR SENİ BİLMİYORLAR,BİLSELERDİ BUNU ASLA YAPMAZLARDI'derken sizin şu yazdıklarınıza bakın.arkadaşlar o insanlara hidayet dilemeden önce bence kendi hidayetimizi dileyelim şu davranışlarla VAYYY BİZİM HALİMİZE....

ve aleykum selam.hidayet nasip meselesi.tv,internet,vs herşey mevcut.tebliğ edenlerde vardır elbet ayrıca.kendi kendilerini komik duruma düşürmüşler...

hayal_8100

Kayıtlı Kullanıcı
cevabınıza sadece gülüyorum.yazdıklarınız islam sempatisi değil islam anti patisi oluşturuyor.bi üstadımızın çok güzel bi sözü vardır.davranışlarınızla ve sözlerinizle kaç kişinin katilisiniz.. der üstadım.müslüman duruşuyla müslüman konuşmasıyla ve müslüman davranışıyla heryerde belli eder kendini ve örnek olur.bu arada hidayet meselesine gelince muhakkakki nasip nasıl ki bişr-i hafi meyhanelerden dergahlara taşındırıldıysa,Allah muhafaza imanda elden alınabilir.kendinize değil RABBİNİZE GÜVENİN...İMAN ELDE BİR ATEŞ ONU ELDE TUTMAK ZORDUR.

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı

cevabınıza sadece gülüyorum.yazdıklarınız islam sempatisi değil islam anti patisi oluşturuyor.bi üstadımızın çok güzel bi sözü vardır.davranışlarınızla ve sözlerinizle kaç kişinin katilisiniz.. der üstadım.müslüman duruşuyla müslüman konuşmasıyla ve müslüman davranışıyla heryerde belli eder kendini ve örnek olur.bu arada hidayet meselesine gelince muhakkakki nasip nasıl ki bişr-i hafi meyhanelerden dergahlara taşındırıldıysa,Allah muhafaza imanda elden alınabilir.kendinize değil RABBİNİZE GÜVENİN...İMAN ELDE BİR ATEŞ ONU ELDE TUTMAK ZORDUR.

Sahi kaç müslüman olmayan kişiye dini tebliğ ettiniz? kaç kişiyi islam ile şereflendirdiniz,Allah teala resulune yorma kendini biz onların hem önüne hemde arkasına bir set çektik,senin dediğini anlamazlar diye buyurmuştur,hem bizim görevimiz Kafirleri müslüman etmek değildir bunuda nereden çıkardınız,bizim görevimiz müslümanların kafir OLMAMASI için çalışmaktır,kardeşim vicdanınız Efendimizin (s.a.v) vicdanı gibi sızlıyorduda,dünyada ki müslüman halkı sırf topraklarındaki zengizliklere sahip olmak için bir hayvan gibi öldüren insanlaramı acıdınız? hadi gidin o zaman İsraile insanları dine davet edin,sana şukadarınız söyleyeyim senin acıdığın insanlar senden daha iyi biliyorlar dinlerini,onlar kendilerine acımıyorlar,biz kimseyi kötülemiyoruz,kimseylede dalga geçmiyoruz bilgisizliklerinden dolayı,ama bizler Rabbimize ortak koşanların koştukları ortaklıkları dolayısı ile gülüyoruz onlara,sence Hz.İbrahim,Hz.Peygamber Efendimiz (a.s.e) putları kırarlarken acıdımılar kafirlere? bırakın bu kafirleri bu denli sevmeyi kafirler değil Efendimizin (s.a.v) ümmeti,O Peygamberlerin sultanıydı O dünyaya peygamber gelmişti,O herkese acımakla herkesin kurtuluşu için çabalamakla görevli iken Ona Hak Teala boşuna uğraşma dedi,sen de diyorsun ki hadi irşada,et irşad edeceksen dışardaki dinden yoksun insanlarımızı,Müslüman olmak isteyen kafirler için Allah Teala teknolojinin imkanlarını sunmuştur,araştırsınlar öğrensinler,ben Kur-anı kerimin hiç bir yerinde insanları hidayete erdirin diye birşey duymadım,tam aksine insanlara hidayeti ancak Allah (c.c) verir dendiğini gördüm...

smokely

Kayıtlı Kullanıcı
siz böyle düşünebilirken diğerleri neden nefretle dalga gecmeye calısıyorlar.cok anlamsız. siz bizlere hakikatı anlatınki bizde size anlatalım...

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Sahi kaç müslüman olmayan kişiye dini tebliğ ettiniz? kaç kişiyi islam ile şereflendirdiniz,Allah teala resulune yorma kendini biz onların hem önüne hemde arkasına bir set çektik,senin dediğini anlamazlar diye buyurmuştur,hem bizim görevimiz Kafirleri müslüman etmek değildir bunuda nereden çıkardınız,bizim görevimiz müslümanların kafir OLMAMASI için çalışmaktır,kardeşim vicdanınız Efendimizin (s.a.v) vicdanı gibi sızlıyorduda,dünyada ki müslüman halkı sırf topraklarındaki zengizliklere sahip olmak için bir hayvan gibi öldüren insanlaramı acıdınız? hadi gidin o zaman İsraile insanları dine davet edin,sana şukadarınız söyleyeyim senin acıdığın insanlar senden daha iyi biliyorlar dinlerini,onlar kendilerine acımıyorlar,biz kimseyi kötülemiyoruz,kimseylede dalga geçmiyoruz bilgisizliklerinden dolayı,ama bizler Rabbimize ortak koşanların koştukları ortaklıkları dolayısı ile gülüyoruz onlara,sence Hz.İbrahim,Hz.Peygamber Efendimiz (a.s.e) putları kırarlarken acıdımılar kafirlere? bırakın bu kafirleri bu denli sevmeyi kafirler değil Efendimizin (s.a.v) ümmeti,O Peygamberlerin sultanıydı O dünyaya peygamber gelmişti,O herkese acımakla herkesin kurtuluşu için çabalamakla görevli iken Ona Hak Teala boşuna uğraşma dedi,sen de diyorsun ki hadi irşada,et irşad edeceksen dışardaki dinden yoksun insanlarımızı,Müslüman olmak isteyen kafirler için Allah Teala teknolojinin imkanlarını sunmuştur,araştırsınlar öğrensinler,ben Kur-anı kerimin hiç bir yerinde insanları hidayete erdirin diye birşey duymadım,tam aksine insanlara hidayeti ancak Allah (c.c) verir dendiğini gördüm...

Allahcc razı olsun..

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbımız hıdayet versın ınsaalllah.Rabbımız bızlerı dogru yola ıletsın ve bu yoldan ayırmasın ınsalllah.Son dınımız hak dın olan ISLAM dınını hakkıyla yasamak nasıp etsın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt