Gülüşü Yaralı
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.facebook.com
---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: ...........
Tarih: 10 Aralık 2009 08:35
Konu:BÖYLE BİR MAİL ,...
Kime: ..........
Malesef uydurma degil. Youtube'da videosunu izledim. Girebiliyorsaniz asagidaki linkten izleyebilirsiniz. Kissenger'dan baskan diye bahsetmiyor, haberi yapanlar yanlış yazmışlar.
YouTube - Dr Rauni Kilde on Swine Flu Conspiracy
Kimden: ...........
Tarih: 10 Aralık 2009 08:35
Konu:BÖYLE BİR MAİL ,...
Kime: ..........
Malesef uydurma degil. Youtube'da videosunu izledim. Girebiliyorsaniz asagidaki linkten izleyebilirsiniz. Kissenger'dan baskan diye bahsetmiyor, haberi yapanlar yanlış yazmışlar.
YouTube - Dr Rauni Kilde on Swine Flu Conspiracy
Emekli Baş tıbbi Görevlisi Finlandiya için Domuz Gribi ve ilgili diğer konularda araştırıyor. Bu konumunu eski sağlık bakanı olarak anlamışlar ya da açıklamışlar.Birçok yabancı yayın da var bu yazıyı yayınlayan.....ve videolar...Çoğu youtube da olduğu için gönderemedim....
Doğru mu bilmem ama ben kendim de bir doktor olarak ve dünya üzerindeki ve özellikle ülkemiz üzerinde oynanan oyunları gördükce açıkcası doğru olduğunu düşünüyorum ve ben kızıma ve kendime aşı yaptırmadım....Ayrıca annem Amerika'da yaşıyor ve o bana Amerika'da günlük yaşam içerisinde Domuz gribinin adının bile geçmediğini, aşının adının geçmediğini ve halkın çoğunun da böyle birşeyden haberleri olmadığını ve hayatlarını kaygısızca yaşadıklarını söyledi.Üstüne bir de Türkiye'de de çok ölen varmış öyle mi diye sordu... Şimdi sizce bu nedir ? Aynı durum Almanya, isviçre gibi Avrupa ülkelerinde yaşayan arkadaşlarım için de geçerli.15 gün önce İtalya'daydım.İnanın kimsenin grip telaşı yoktu....
Öyle bir zamanda yaşıyoruz ki GÜVEN, DÜRÜSTLÜK rafa kaldırılmış durumda...
İç sesiniz ne diyorsa ona inanın.....
Sevgiyle Kalın....
--
"Herkes insan değildir. İnsan, cana yapılan haksızlığı kendine yapılmış gibi tepki veren canlıdır."
(Filozof Torlakon)
kaynak gosterebilirmisiniz?
From:...........
Sent: Tue, December 8, 2009 12:17:13 PM
Subject: (Kırmızı Günlük) Domuz Gribi - Böyle bir bir geldi....
10 Aralık 2009 08:32 tarihinde ........... yazdı:
To:.........
From: ...........
Date: Wed, 9 Dec 2009 09:08:52 +0100
Subject ÖYLE BİR MAİL ALDIM,...
BÖYLE BİR MAİL ,...

Finlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çor cesur açıklama.Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itirafa eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi.
Bu düşüncenin eski ABD Başkanlarından Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu.
Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” açıklamasında bulundu.Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü;
“Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?”
Dr. Rauni Kilde,
“Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.