Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KIL BENİ EY NAMAZ.SENAİ DEMİRCİ (13 Kullanıcı)

leyla_serdar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KIL BENİ EY NAMAZ.SENAİ DEMİRCİ

cok duygulu bir parça, ne güzel anlatmis farz olan namazimizi. Senai Demirciyi tv den izliyorum, daha yakindan takip edecegim.

emeginize saglik, guzel bir paylasim oldu, allah sizden razi olsun.

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

leyla_serdar yazdı:

cok duygulu bir parça, ne güzel anlatmis farz olan namazimizi. Senai Demirciyi tv den izliyorum, daha yakindan takip edecegim.

emeginize saglik, guzel bir paylasim oldu, allah sizden razi olsun.

tüm kardeşlerimin dinlemesini ve izlemesini isterim s.a.

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
CEVDET-71 yazdı:
S.A KARDEŞLERİM VİDEO NASIL YAPILIR BAHAR 58 KARDEŞİM ÖĞRETİYOR

CEVDET-71 yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM BEN RESİM YAPMAYI ÖĞRENDİM BİRDE VİDEO NASIL YAPACAĞIM BANA ÖĞRETİRMİSİN ÖĞRETİRSEN COK COK SEVİNİRİM ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM

Simdi abim Youtube da video nun sol yaninda adresler var____

URL adresini degilde Embed adresini alicaksin

(Embed adresi URL adresinin hemen altinda)

Embed adresi uzun oluyor mesela:

width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NWKWU7n2NoI"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NWKWU7n2NoI" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

burdan sadece kirmizi ile isaretlegim adresi Alicaksin http://www.youtube.com/v/NWKWU7n2NoI

Sonra abi adresin üzerinden gecip flash a bas ve flash ile adresin arasinda bosluk birak(basta ve sonda) abi bu bosluk meselesini daha iyi anlamak icin benim videolu mesaji alinti yap bak!!!

Eger yapamazsan yine sor abi anlatirim yine.. ilk basta cok karisik geliyo ama cok kolay

KOLAY GELSIN

ALLAH RAZI OLSUN ŞU İŞYERİNDEYİM EVE GİDİNCE İNŞALLAH YAPICAM ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM ALLAHA EMANET OLUN S.A.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK SEVEREK DİNLERİM.BİR DE SENAİ DEMİRCİNİN KİMSELERE DİYEMEDİM İ VAR ONU DA BURAYA ALIRSAN ÇOK GÜZEL OLUR.ÖYLE İÇTEN BİR KONUŞMAKİ BİR KULUN YARATANINA YAPTIĞI.A.E.O.B)

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com

S.A...ALLAH C.C.RAZI OLSUN...EMEĞİNİZE SAĞLIK (CEVDET-71 ABİMİZİNDE )ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAMETLE...B)B)B)B)B)

(SENAİ DEMİRCİ nin SALAVAT KLİBİNDEKİ YORUMDA MUHTEŞEM)

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
S.A.KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK SEVEREK DİNLERİM.BİR DE SENAİ DEMİRCİNİN KİMSELERE DİYEMEDİM İ VAR ONU DA BURAYA ALIRSAN ÇOK GÜZEL OLUR.ÖYLE İÇTEN BİR KONUŞMAKİ BİR KULUN YARATANINA YAPTIĞI.A.E.O.B)

VE ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM ANACIĞIM BENDE ÇOK SEVİYORUM SENAİ DEMİRCİNİN HER SÖZÜ AYRI Bİ ANLAM TAŞIYOR RABBİMİN RAZI OLDUĞU KULLARDAN OLUR İNŞALLAH A.E.OL SELAMUN ALEYKÜM

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

nihalim yazdı:
S.A...ALLAH C.C.RAZI OLSUN...EMEĞİNİZE SAĞLIK (CEVDET-71 ABİMİZİNDE )ALLAH C.C. EMANET OLUN...SELAMETLE...B)B)B)B)B)

(SENAİ DEMİRCİ nin SALAVAT KLİBİNDEKİ YORUMDA MUHTEŞEM)

VE ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAHA EMANET OLUN İNŞALLAH S.A.

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm,
Ayşecim, Allah razı olsun.. güzel bir paylaşımdı. emeğine sağlık. Allah'a emanet ol kardeşim. selam ve dua ile.B)B)B)

VE ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM ALİYECİĞİM SENDE ALLAH EMANET OL KARDEŞİM DUALARINI EKSİK ETME İNŞALLAH S.A.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Neden Anneni Kaybettin Ne Güzel Yazişiyorduk Annenede üye Yapsana Arasira Yazişiriz Anlatacak Cok şeyi Vardir Onun Allah Yardinciniz Olsun Allah Gönlüne Göre Versin Rabbime Emanet Ol Kardeşim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt