eskiden gördüydüm bulduydum doğruymuş kıble
Teşekkürelr
allah razi olsun kardesim,cok isime yaradi,aeo.....
Süper bir uygulama.. Allah razı olsun... Google Maps veya Google Earth kullanan herkes rahatlıkla kullanabilir... Ankara'daki evimi buldum resmen 165 dereymiş onu öğrenmiş oldun.. Bi de kuşuçuşu uzaklık yazıyor o da çok güzel birşey.. 2100km imiş
Çok mu beceriksizim ne? Bulamadım hala evimizi sokağımızı nasıl buluyoruz?
Teşekkürler bu defa buldum sağolun... Buraya yeni taşınmıştım; komşulara sormuştum, onlar söylemişti ama yanlışmış... Tam düz kılıyorduk biz ama sola doğru çapraz kılacakmışız...
ALLAH sizden de razı olsun... Aslında hiç rahat değildim kıble konusunda; bu çok iyi oldu... Selametle kalın...Siz de sağolun kardeşim...
Sevindim bulduğunuza...
KIBLEMİZ her daim doğru olsun inşallah...
Bidiklerimizi bilmeyenlere anlatalım...
Allaha emanet olun...
ALLAH sizden de razı olsun... Aslında hiç rahat değildim kıble konusunda; bu çok iyi oldu... Selametle kalın...
Hayırlı sabahlar herkese... Ben burdan kıbleyi öğrendim ve öğrendiğime göre sola doğru çaprazmış kıble ( diğer oturduğum evde de çaprazdı ). Şu anda oturduğum evin çevresinde bulunan 3 camininde kıblesi düz... Eski evim, şimdi ki evimden daha yukarda ve kıblesi çapraz oluyorda, şimdi ki oturduğum ev daha aşağıda olduğu halde kıblesi nasıl düz oluyor anlamadım... Anlatabildim mi onu da bilmiyorum) Kime soracağımı da bilmiyorum, buraya yazayım dedim...Belki siz yardım edebilirsiniz bana...ALLAH' ım bana doğruyu göster...
İki tane camiye gittim, içeri girmeden dışardan baktım ve düz olduğunu gördüm. Camide bir amca abdest alıyordu hocayı sordum uyuduğunu söyledi. Kıble ile ilgili farklı şeyler söylüyorlar, öğrenmeye geldim dedim, o sırada camiye gelen başka bir amca senin için özel camimi yapacaklar dedi. Sağolsun amca çok yardımcı oldu Neyse ben tanıdığım bütün kişilerin evlerinin kıblesine baktım ve bu programla kıbleleri aynı idi. Bende bu program doğrultusunda kılıyorum artık... Tekrar ALLAH razı olsun sizden...
Evimin,
İşyerimin,
....
....
Şantiyemin...
Kıblesini bilmiyorum, bulamadım diyenler....:a36:
TIKLAYIN...:G
Esselamu Aleyküm ve Rahmetullah
Değerli abim Rabbim sizden ve bu hizemti sunan kardeşlerimizden razı ve hoşnut olsun inşallah
Emeğinize sağlık..:a15:
TeşekkürlerB)
Selam ve baki dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz.