tevbeYA-HAK
Kayıtlı Kullanıcı
ama bu arada namazda dua ettim hepiniz için.bir de ya ben burada isimleri aldımda birkaç arkadaşımızın adını bilemiyorum.söylerlerse iyi olur.isim isim dua etmek nasip olur inşaallah...
ben bugün uyudum nmervecim çünkü hastaydım.hatta okula bile geç kaldım bugün.çok huzursuz oldum sabahleyin.ağlayacaktım neredeyse....
canım mide bulantısı ile baş dönmesi vardı...birazda soğuk algınlığı olunca ikisi birleşince baya kötü oldum...tamam canım sadece merve derim....
çok güzel bi fikir abı saol bencede öyle yapalım
ama konu sahibini bekleyelim oda ne derse
selamün aleyküm mervecim ya sana nasıl teşekkür etsem azdır.forumu çok güzel takip etmişsin maşallah.ykoluğum belli olmamış.allah razı olsun senden.katılan arkadaşlarımdan da allah razı olsun...haydi gözlerimiz şişene kadar uyumaya "hayır" diyelim.bekliyorum herkesi..ayrıca mavci abimin güzel fikride çok hoş gerçekten.zaten ben sitede bazı kardeşlerime isim isim dua ediyordum ama bu forujmdakilere ayrıca edeceeğim inşaallah...selamlar...........
ama bu arada namazda dua ettim hepiniz için.bir de ya ben burada isimleri aldımda birkaç arkadaşımızın adını bilemiyorum.söylerlerse iyi olur.isim isim dua etmek nasip olur inşaallah...
1-tevbeYA-HAK
2-nrydmrl
3-burcum82
4-islamoğlu
5- emine2
6elemirem
7-mervenur1
8-hk8506
9-yaralı kalp
10-MAVCİ
11-Ravzadakinurunkölesi
12-siyah peçe
13-su_sıla
haydı arkadaslar uyumayaım dua edelım tövbe edelim kuran okuyalım
merve nasılsın canım?
evet canım kardeşim iyiyim bende bugün bende msnden eşimle görüştüm bende onu görünce iyi oldum biraz daha.
çorbadan istedi canım....: