:tamam canım düzelttim.sen de mi öğretmensin.bak sevindim buna..![]()
sınıf öğretmeniyim .abla ne öğretmenisiniz?
düşme canım bende istifamı vermeyi düşünüyom zaten...:a37::
canım evet bende sınıf öğretmenliği mezunuyum ama çalışmıyorum mezun olunca evlendim 2 sene kpss denedim olmadı bende pek uzerine düşmüyorum şimdi![]()
tamam abla iyi uykulartamam o zaman mervecim.ben şimdi yatacağım inşaallah.sen benim yerime forumu takip eder misin?tabi eğer hala bilgisayarın başında duracaksan diyorum.yoksa canın sağolsun.dünden uykusuzum yatmalıyım yoksa sabah namazına uyanamıyorum ...
bişey değil.bende teşekkür ederim..TEsekkurler hocam![]()
simdilik yok abla senden baska bıse isticem tabı sen ıstersen ama sonrada olur sımdı uyu iyi geceler:a03:sınıf öğretmeniyim bu arada adım da hülya bebeğimizde daha doğmadı ama adını koyduk eşimle şimdiden adıda nurbergüzar.başka sorun var mı?:a01::a01:
yok abla ben öylemervecim kırılma sakın kötü bi niyetle demedim başka bi sorun var mı diye.merak ettiğin bişey varsa cevaplarım inşaallah...selamlar.
düşme canım bende istifamı vermeyi düşünüyom zaten...:a37:
aleykum selam kardeşim
ben varım
çok şükür zaten uyumamaya çalışıyorum
ama bir birimizin desteği olursa daha iyi olur
yalnız evimde internet olmadığı için ben bilgisayarı
açıp kapatamayacağım
ama Rabbimin izniyle uyumayacağım inşallah
selametle kalın inşallah....
evet cok kolay ama farkında olanlara selametle kardesımsevab almak ne kadar kolay Rabbim ne güzel kolaylıklar vermiş
Ahir zamanda kimki benim unutulmuş bir sünnetimi ihya ederde tekrardan yapılır hale getirise ona 100 şehit sevabı vardır.
Bir kimse sabah namazını cemâatle kıldıktan sonra oturup güneş doğuncaya kadar zikir ile meşgul olsa, güneş doğunca da iki rekat (İşrak) namaz kılsa, bir nafile hac ve umre sevabına nail olur." (İhyâ, I. 336)
kalktık kardesım dualarımızı yaptıkEsselamu aleykum,
Haydiiiiiiii kalkın kardeşlerim,yatmak yok kerahat vaktidir,Kur-an okuyalım,dua edelim.![]()
ve aleykum selamselamün aleyküm...![]()