Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

...............kerahat vaktinde uyumamaya varim diyenler gelsin.................... (1 Kullanıcı)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
tamam o zaman mervecim.ben şimdi yatacağım inşaallah.sen benim yerime forumu takip eder misin?tabi eğer hala bilgisayarın başında duracaksan diyorum.yoksa canın sağolsun.dünden uykusuzum yatmalıyım yoksa sabah namazına uyanamıyorum ...
tamam abla iyi uykular

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
sınıf öğretmeniyim bu arada adım da hülya bebeğimizde daha doğmadı ama adını koyduk eşimle şimdiden adıda nurbergüzar.başka sorun var mı?:a01::a01:
simdilik yok abla senden baska bıse isticem tabı sen ıstersen ama sonrada olur sımdı uyu iyi geceler:a03:

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
mervecim kırılma sakın kötü bi niyetle demedim başka bi sorun var mı diye.merak ettiğin bişey varsa cevaplarım inşaallah...selamlar.
yok abla ben öyle
herseye kırılmam bılıyorum zaten senın ne nıetle söylediğini hadı sen uyu abla uykunu al

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
düşme canım bende istifamı vermeyi düşünüyom zaten...:a37:

canım hayırdır sanırım hamilesin ondan değilmi...
cunku gecen gun senin yazına denk geldim tuğba arkadaşımızın actıgı başlıktı mesleğinizin en cok neyini seviyorsunuza cok severek yaptıgını okudumda :)
Rabbim sağlık bir şekilde kucağına almayı nasip etsin....

ebrar_reyyan

Kayıtlı Kullanıcı
sevab almak ne kadar kolay Rabbim ne güzel kolaylıklar vermiş
Ahir zamanda kimki benim unutulmuş bir sünnetimi ihya ederde tekrardan yapılır hale getirise ona 100 şehit sevabı vardır.
Bir kimse sabah namazını cemâatle kıldıktan sonra oturup güneş doğuncaya kadar zikir ile meşgul olsa, güneş doğunca da iki rekat (İşrak) namaz kılsa, bir nafile hac ve umre sevabına nail olur." (İhyâ, I. 336)

islamoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,
Haydiiiiiiii kalkın kardeşlerim,yatmak yok kerahat vaktidir,Kur-an okuyalım,dua edelim.:)

islamoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam, bir güler yüz sadakadır :):):):) 4 adet sadaka oldu

hk8506

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam kardeşim
ben varım
çok şükür zaten uyumamaya çalışıyorum
ama bir birimizin desteği olursa daha iyi olur
yalnız evimde internet olmadığı için ben bilgisayarı
açıp kapatamayacağım
ama Rabbimin izniyle uyumayacağım inşallah
selametle kalın inşallah....

islamoglu

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam kardeşim
ben varım
çok şükür zaten uyumamaya çalışıyorum
ama bir birimizin desteği olursa daha iyi olur
yalnız evimde internet olmadığı için ben bilgisayarı
açıp kapatamayacağım
ama Rabbimin izniyle uyumayacağım inşallah
selametle kalın inşallah....

Olsun kardeşim elimizden geldiği kadar,maksat Allah-u tealanın rızasına kavuşmak değilmi niyetin kadar nasiplenirsin .Allah razı olsun cümlemizden.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
sevab almak ne kadar kolay Rabbim ne güzel kolaylıklar vermiş
Ahir zamanda kimki benim unutulmuş bir sünnetimi ihya ederde tekrardan yapılır hale getirise ona 100 şehit sevabı vardır.
Bir kimse sabah namazını cemâatle kıldıktan sonra oturup güneş doğuncaya kadar zikir ile meşgul olsa, güneş doğunca da iki rekat (İşrak) namaz kılsa, bir nafile hac ve umre sevabına nail olur." (İhyâ, I. 336)
evet cok kolay ama farkında olanlara selametle kardesım

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt