Ravzadakinurunkölesi
Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam 
allah razı olsun.allah ibadetlerinizi kabul etsin.Selamün aleyküm kardeşlerim,beni de yazarmısınız.Sizin gibi güzel insanların arasında olmak beni çok mutlu eder...Allah(c.c) a emanet olun....
amin amin kardeşim...dua ettim inşaallah...arkadaşlar bugün zilhiccenin ilk günü hepimiz içi mübarek olsun oruçlu olan varsa allah kabul etsin dua istiyorum lütfen
bende bu kız nere gitti diyorum hay allah.....s a abla carsamba gününden beri aranıza katılamıyorum inşallah hafta içi tekrar katılacagım hpınız dualarımdasınız
valla abla ben bır yerem gıtmedım kac gunden berı sen yoksun senı arıyorumbende bu kız nere gitti diyorum hay allah.....
kemdını fazla yorma abla dıkkat et kendıne abla senden bır rıcam var tabı ıstersenevet haklısın mervecim sana derken ben kayboldum birazcık.sabahları hiç giremiyorum akşamlarıda bu hafta çok yoğun programlarım vardı.girmedim.okul haricinde programlarım oluyor onlarlauğraşıyorum.koşturuyorum anlayacağın...selametle kardeş...
buyur tabi ki emrin başım üstüne...kemdını fazla yorma abla dıkkat et kendıne abla senden bır rıcam var tabı ıstersen
...............................................buyur tabi ki emrin başım üstüne...
........................................emineden alabilirsin mervecim.
sende öylesin ablaçünkü burada adres vermek yasak bende seninle görüşmek isterim tabiki.çok değerli birrisin benim için kardeşim.