Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

...............kerahat vaktinde uyumamaya varim diyenler gelsin.................... (1 Kullanıcı)

son gün

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim,beni de yazarmısınız.Sizin gibi güzel insanların arasında olmak beni çok mutlu eder...Allah(c.c) a emanet olun....

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
1-tevbeYA-HAK
2-nrydmrl
3-burcum82
4-islamoğlu
5- emine2
6elemirem
7-mervenur1
8-hk8506
9-yaralı kalp
10-MAVCİ
11-Ravzadakinurunkölesi
12-siyah peçe
13-su_sıla
14-koskun

15- özlem_yağmur
16-rasgavs
17-son gün

yükselal_61

Kayıtlı Kullanıcı
ben yıllardır kerahat vakti uyumadı uyumam allahın izni ile

yükselal_61

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bugün zilhiccenin ilk günü hepimiz içi mübarek olsun oruçlu olan varsa allah kabul etsin dua istiyorum lütfen

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
s a abla carsamba gününden beri aranıza katılamıyorum inşallah hafta içi tekrar katılacagım hpınız dualarımdasınız

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
evet haklısın mervecim sana derken ben kayboldum birazcık.sabahları hiç giremiyorum akşamlarıda bu hafta çok yoğun programlarım vardı.girmedim.okul haricinde programlarım oluyor onlarlauğraşıyorum.koşturuyorum anlayacağın...selametle kardeş...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
evet haklısın mervecim sana derken ben kayboldum birazcık.sabahları hiç giremiyorum akşamlarıda bu hafta çok yoğun programlarım vardı.girmedim.okul haricinde programlarım oluyor onlarlauğraşıyorum.koşturuyorum anlayacağın...selametle kardeş...
kemdını fazla yorma abla dıkkat et kendıne abla senden bır rıcam var tabı ıstersen

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt