Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah-u Zülcelal bir ayet-i kerimede şöyle buyurmuştur: “Şüphesiz Allah ve melekleri, peygamberine salat ederler. Ey iman edenler! Siz de ona salat edin; tam bir teslimiyetle selam verin.” (Ahzab; 56)
Enes (R.A)'den rivayetle Resululllah (S.A.V) şöyle buyurdu:
"Cuma gününde bana çok salavat getiriniz. Zira biraz önce Rabbim'den Cebrail (A.S) bana geldi ve Allah'ın şu buyruğunu bildirdi: Yeryüzünde bulunan herhangi bir müslüman, sana bir defa salavat getirirse, ben ve meleklerim ona on salavat getiririz." (Taberani) Hüseyin bin Ali (R.A)'den rivayetle Resulullah (S.A.V) şöyle buyurmuştur:
"Cimri kimse, yanında anıldığım halde bana salavat getirmeyen kimsedir." (Nesai, İbn Hıbban, Hakim, Tirmizi)
Ey Resulüm, İbrahim’i Halil, seni de Habib edindim. Senden daha sevgili hiç bir şey yaratmadım. Senin, benim indimdeki yüksek derecenin bilinmesi için dünyayı ve dünya ehlini yarattım. Sen olmasaydın, kâinatı yaratmazdım."
Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü"