Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kekik suyu................ (1 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ;
alternatif tıbba inanırım ve çok araştırırım,uygalarımda.işte bunlardan birini paylaşmak istedim.kekik suyu...1yıl önce, mide ve oniki parmak arasında yara teşhisi konuldu.dayanılmaz bir ağrı.Allah kimseye vermesin.mutlaka hastanelik olurdum.ilaç ilaç..artık bıkmıştım..10 gün önce kekik suyunu içmeye karar verdim .yararını görmek için ilaçlarımı bıraktım... kekik suyu cam şişelerde olanını tercih ediniz.tadı malesef yakıcı ve içilmesi çok zor ...::(ben 1 fincan kekik suyuyla şeftali veya portakal suyunu karıştırıp hergün 1 su bardağı içtim...

sonuç harika.inanın ilaç almadan mide ağrısı geçirmediğim tek bir gün yoktu.ama 10 gündür midem de müthiş bir rahatlama söz konusu.
bunu doktorumlada konuştum.biraz hoşuna gitmedi gibi ama yorum da yapmadı.kekik suyunun ayrıca ,
zayıflamatır.
hazmı kolaylaştırır.
şekeri ayarlar.
mide üşütmesine,spazmına,kanserine,kanamasına,ve ülsere çok faydası vardır.
not...her bünye farklı olabilir siz yine doktorunuza danışın ama ben ve eşim çok iyi sonuç aldık.fazla kullanmak da doğru değil.şimdi ben bıraktım.ara ara içiçem.
ayrıca müthiş yağ eritiyor.
elma sirkesi,bal ve ılık su,limon suyu

hergün 1 su bardağı ılık su,elma sirkesi,limon suyu ve balı karıştırıp hem sabah hemde ikindi vaktinde içiyorum.ve 6 yıldır kızıma içiriyorum.

kalp çarpıntısına,boğaz iltihaplanmasına,titremeye ve halsizliğe,sinirlenmeye müthiş iyi geliyor.boğaz ağrısı çeken kızım ilaç kullanmadan bu karışım sayesinde çok çabuk atlatıyor.(bu arada bu karışımın duası da varmış bilen kardeşlerim varsa yazabilirmi)

brokoli..........evet Allahın bize özelikle bayanlara verdiği en güzel sebze.meme kanseri belirtileri olan ,kitleler çıkan canım kardeşim zuhal(arkadaşım) günde 3kere brokoli yedi.ve en son tahlile gittiği zaman doktor bu kitlelerin yok olduğunu söyledi ve çok şaşırdı.özelikle bayan kardeşlerime tavsiye ediyorum.zuhalim 4 ayda sonuç aldı.tabi tedaviyle beraber brokoli yemeğe devam ediyor......erkan topuzun önerisiydi.

yine benim kızıma uyguladığım bir kür .
balgam sökücü ve bronşit olanlar için.
kavunu 2 ye bölün.içene 4 yemek kaşığı şeker dökün ve fırına atın.şekerle kavunun rengi değiştiği an fırından çıkartın.cam kavonoza alın bu karışımı.ağzını sıkıca kapatın .ve her sabah 1yemek kaşığı çocuğunuza yedirin.

son olarak soğan suyu kardeşlerim.
her sabah 1 büyük soğanı yumuşayıncaya kadar kaynatıp suyunu için.

bunu ben 6 ay önce denemiştim.yine denicem.öksürüğe,nefes darlığına,kansızlığa,kayınvalidem denemişti.şekerini düşürmüştü.çok faydası var.

en son olarak şu an hazırladığım bir kür var ama 25 gün beklemesi gerekiyor.sarımsak ve limon suyundan oluşan bir karışım.bugün 7.gün denedikten sonra onuda yazıcam.
bunlar doğal yan etksi yok sadece kekik suyunu fazla tüketmeyin ve önemli hastalığı olanlar doktoruna mutlaka danuşsın.ben çok faydasını gördüm.sadece paylaşmak istedim.selam ve dua ile kalın......

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Allahü teala razı olsun ablacım ne kıymetli bilgiler bunlar, bir de tecrübe edilip neticesi bilindiği için aynı zamanda güvenilir, Cenab-ı Hak hayırlı mükafatlar versin, hele de kış ayları için harika reçeteler var. Yaradanın yarattığı hiç bir şey boşuna değil, Allahü ekber..

Dua eder, kıymetli dualarınızı istirham ederiz. Arkadaşınıza da tedavi süresince kolaylıklar ve acil şifalar dileriz, inşaallahü teala bir daha hiç görülmez, geçmiş olsun.

Sıhhat,afiyet ve selametle kalın.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_________selamun aleykum güzel kardeşim... teşekkürler şifa ALLAH tan rabbim dilerse...
çok önemsiz gördügümüz bir ot parçasıda şifa verebilir... bunun yanında .. en iyi doktora gitseniz en iyi ilaçları kullansanız.. rabbim şifa vermezse.. faydasız... tabi bize düşen vesileleri aramaktır .. tedavi olmak da kaderdir..şifa ALLAH tan ..
teşekkürler güzel kardeşim çok geçmiş olsun inşaALLAH bir daha tekrarlamaz mide agrılarınız ..
selam ve dua ile_________-

BULENT TUNALI

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.bilsankimya.com
[sıze=3]selamün aleyküm kardeşim allah razı olsun.çok faydalı bilgiler vermişsin.ılık suda belı bende sabah akşam içyorum.faydasını çok gördüm.bu tür bilgilerinizin devamını bekliyoruz.selam ve dua ile[/sıze]

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Allahü teala razı olsun ablacım ne kıymetli bilgiler bunlar, bir de tecrübe edilip neticesi bilindiği için aynı zamanda güvenilir, Cenab-ı Hak hayırlı mükafatlar versin, hele de kış ayları için harika reçeteler var. Yaradanın yarattığı hiç bir şey boşuna değil, Allahü ekber..

Dua eder, kıymetli dualarınızı istirham ederiz. Arkadaşınıza da tedavi süresince kolaylıklar ve acil şifalar dileriz, inşaallahü teala bir daha hiç görülmez, geçmiş olsun.

Sıhhat,afiyet ve selametle kalın.
güzel Rabbim cümlemizden razı olsun ablam.evet denediğim ve faydasını gördüğüm için tavsiye etmekten çekinmedim.amin inşallah.dualarınızı eksik etmeyin.hayırlı günler

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
_________selamun aleykum güzel kardeşim... teşekkürler şifa ALLAH tan rabbim dilerse...
çok önemsiz gördügümüz bir ot parçasıda şifa verebilir... bunun yanında .. en iyi doktora gitseniz en iyi ilaçları kullansanız.. rabbim şifa vermezse.. faydasız... tabi bize düşen vesileleri aramaktır .. tedavi olmak da kaderdir..şifa ALLAH tan ..
teşekkürler güzel kardeşim çok geçmiş olsun inşaALLAH bir daha tekrarlamaz mide agrılarınız ..
selam ve dua ile_________-
aleyküme selam güzel kardeşim.evet çok haklısın canım..
ben teşekkür ederim.amin inşallah.selam ve dua bizden........

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=3]selamün aleyküm kardeşim allah razı olsun.çok faydalı bilgiler vermişsin.ılık suda belı bende sabah akşam içyorum.faydasını çok gördüm.bu tür bilgilerinizin devamını bekliyoruz.selam ve dua ile[/sıze]
aleyküme selam değerli abimiz.ılık ballı suyun duasını biliyormusunuz acaba?bende çok faydasını görüyorum.müthiş enerji içeceği.selametle kalınız abimiz.......

ebrar_reyyan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun çok sifalı bitkilerimiz var ilaçların yan etkisi olabiliyor ama bitkilerin yan etkisi yok

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm kardeşim
çok değerli bilgiler bunlar,Rabbim razı olsun paylaştığın için.bende çok inanıyorum alternatif tıbba ve çok merakım var.şuan denediğiniz sarımsak kürünü 95 yılında yapmıştık ailecek kullanmıştık.faydalı şeyler çok.bide benden bi reçete guatr hastalığı olanlara denenmiş:sabah öğle akşam 1 çorba kaşığı dereotu yesinler.mutlaka.bu reçeteyi kullanan troid hastalarının %80 ilacı bırakmış.denediğimiz şeyleri paylaşalım inşallah.selametle rabbimize emanet olun

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
selamun aleykum degerli kardeşleriM yanlış anlaşılmazsa birşey söylemek istiyorum affınıza sıgınarak .. önce .. doktora gidelim !!!...sonuçta onların verdigi ilaçlarda bitkilerden yapılıyor..bunu göz ardı etmeyelim inşaALLAH..

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm kardeşim
çok değerli bilgiler bunlar,Rabbim razı olsun paylaştığın için.bende çok inanıyorum alternatif tıbba ve çok merakım var.şuan denediğiniz sarımsak kürünü 95 yılında yapmıştık ailecek kullanmıştık.faydalı şeyler çok.bide benden bi reçete guatr hastalığı olanlara denenmiş:sabah öğle akşam 1 çorba kaşığı dereotu yesinler.mutlaka.bu reçeteyi kullanan troid hastalarının %80 ilacı bırakmış.denediğimiz şeyleri paylaşalım inşallah.selametle rabbimize emanet olun
aleyküme selam ablaım.Allah cümlemizden razı olsun inşallah.
ezilmiş sarımsak ve limon suyunu ağzı kapalı bir şekilde 25 gün bekleticez.ondan sonra hergün yarım bardak içicez.henüz benim kürüm bekleme sürecinde .ablacım sizin kullandığınızda bu kürmüydü acaba.damar tıkanıklığı ve kalp hastalıklarına ayrıca felce çok iyi geliyormuş.sarımsak doğal antibiyotik zaten limon suyuyla karışınca güzel çok faydalı bir paylaşım.
dereotunu denicem inşallah.selametle .............

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum degerli kardeşleriM yanlış anlaşılmazsa birşey söylemek istiyorum affınıza sıgınarak .. önce .. doktora gidelim !!!...sonuçta onların verdigi ilaçlarda bitkilerden yapılıyor..bunu göz ardı etmeyelim inşaALLAH..
aleyküme selam aminenurcum.tabi önce doktor.verdiğimiz bitkilerin bir yan etkisi yok canım.limon,elma sirkesi,kavun,soğan,sarımsak.bunları zaten soframızdan eksik etmiyoruz.
selametle...........

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam ablaım.Allah cümlemizden razı olsun inşallah.
ezilmiş sarımsak ve limon suyunu ağzı kapalı bir şekilde 25 gün bekleticez.ondan sonra hergün yarım bardak içicez.henüz benim kürüm bekleme sürecinde .ablacım sizin kullandığınızda bu kürmüydü acaba.damar tıkanıklığı ve kalp hastalıklarına ayrıca felce çok iyi geliyormuş.sarımsak doğal antibiyotik zaten limon suyuyla karışınca güzel çok faydalı bir paylaşım.
dereotunu denicem inşallah.selametle .............
ewet canım bu ama ozaman tahta havanda ezilicek metal değmicek felandı sarımsaklara.bide içimi günde yarım bardak değildi,1 damladan başlıyodu suyamıydı sütemiydi hatırlamıyorum 15 günde 15 damlaya çıkıyodu.sonra tekrar 15 den geri düşüyodu toplam 1 ayda bitiyodu,ve 5 yıl bu reçeteden bidaha içilmiycek 5 yıl sonra tekrarlanıcaktı.kalp damar kanser bi çok şeye faydalıydı.bu arada aminenur kardeşimin dediği gibi tabiki önce dr.herşeyin çoğu zarar azı karar demişler.seninde dediğin gibi soframızda olan şeyler bunlar.rabbim sağlıklı ömür nasip etsin hepimize...selametle

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ewet canım bu ama ozaman tahta havanda ezilicek metal değmicek felandı sarımsaklara.bide içimi günde yarım bardak değildi,1 damladan başlıyodu suyamıydı sütemiydi hatırlamıyorum 15 günde 15 damlaya çıkıyodu.sonra tekrar 15 den geri düşüyodu toplam 1 ayda bitiyodu,ve 5 yıl bu reçeteden bidaha içilmiycek 5 yıl sonra tekrarlanıcaktı.kalp damar kanser bi çok şeye faydalıydı.bu arada aminenur kardeşimin dediği gibi tabiki önce dr.herşeyin çoğu zarar azı karar demişler.seninde dediğin gibi soframızda olan şeyler bunlar.rabbim sağlıklı ömür nasip etsin hepimize...selametle
eevet ablacım bende ki reçetede bu.bir amcamız tavsiye etti.damar tıkanıklığı vardı ondada.suyla karıştırılıyor.çok iyi ntice almış amcamız.Allah razı olsun.amin ablacım.selam ve dua bizden......

odtulu.seyma

Kayıtlı Kullanıcı
konu ile ilgisi olmayacak ama:)
kurban bayramı bitti de neden bu tasarım devam ediyor:)
selam ve duaile paylaşım için Allah razı olsun...

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim,
Paylaşım için teşekkürler,
Emeklerinize sağlık,
Selametle kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt