kalbiminurlandır
Eposta Onaylanmamış Üyeler
güzel kardeşimiz en kısa zamanda toparlanacak inşALLAH
şimdi biraz daha iyi :H
şimdi biraz daha iyi :H
rabbımın ılk emrı oku yaradan rabbının adı ıle oku keske okuyabılsen cok dua edıcem rabbım sana yenı kapılar acsın
çünkü hayırlı degilmiş ..!!!
nasip degilmiş..
hakında taktir edilen böyleymiş ..
çabuk toparlan güzel kardeşim ...
buna rıza göstermek zorundasın ..
hadi ablam sakin ol ..
her daim hamdolsun .. B)B)B)
evet hamdolsun ona binlerce kez şükürler olsun..
teşekkür ederim
Herzaman positif düsünmek gerek.selamun aleyküm.......
Sbs yerleştirme puanım 400 dü istediğim okulunki 396
ama kazanamamışım....:a09:diğerleri bize çok uzak gidemiycem liseyi okyamıyzam sanırım...ettiğim dualar kabul olmadı yardım ettiniz bana dua köşesindeki konumda ama yinede dualarım kabul olmadı..........
çok kötüyüm şu anda..........bitiğim resmen.......göz yaşlarıma hakim olamıyorum......mahvolmuşm ben öğretmenlik hayallerim suya düştü.....
σпця 1905;1122375' Alıntı:Herzaman positif düsünmek gerek.
HEr iste bir hayir vardir.
Bazen Rabbim duani baska sekilder kabul eder, senin icin en iyisi nasilsa, oda öyle yapar.
Ancak o bilir
O yüzden Duam kabul olmadi demeyelim insallah.
Selam ve dua ile![]()
bende zamanında okuyamadım liseyi nasip olmadı ben o yıllarda kapandım kuran kurslarına gittim belkide okusaydım böyle şeylere fırsatım olmicaktı ama şimdi açıkliseden bitirmeye çalışıyorum herşeyde vardır bi hayır üzülme herşey yoluna girer...
Cansuyum, Yoldaşım, Herşeyim ... (6 ayda hafız olan Seda Levent ile röportaj)![]()
hilacim canım kardeşim
bak linki koydum . okumanı tavsiye ederim
.....:a36::a40:.....Allah Sizi affetsin hala gitmekten bahsediyorsunuz Mümine dediğimiz hanımlarda bu konuda teşvik ediyor kardeşi.Allah Selamet versin sizlere.Kuran Öğretmeni olmak istemiyormusunuz.Atatük'ün çağdaş öğretmenlerimi olacaksınız hala...
![]()
................
Cansuyum, Yoldaşım, Herşeyim ... (6 ayda hafız olan Seda Levent ile röportaj)
hilacim canım kardeşim
bak linki koydum . okumanı tavsiye ederim
canım ya çok üzüldüm
her şerde bir hayır vardır
hayırlısı olsun hakkında..
kucuk kul kardesim rabbim hakkinda hayirlisini versin.. ben ordaki sistemi bilmem ama tercih yapilmadiysada seneye deneme sansin yokmu? bir sene senin icin fazla bir kayip olmaz canim kardesim.. imam hatipler icindemi tercih gerekiyor??oraya gitsen cok cok iyi olur hem tesseturlu giderdin..keske sizin sartlarinizda bizim burdakiler gibi olsa.. burda tessetturlu okula gidilebiyo.. keske imkanim olsada sana yardim edebilseydim kardesim.. tr yi pek bilmedigim icin..![]()