Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kazanamadım!!!! (1 Kullanıcı)

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim üzülme vardır bunda da bir hayır canım öyle düşünme...
Bak bende az önce kpss sonuçlarına baktım yerleştirilememişim. Ama benden daha az puan alanlar yerleşmiş, canım bu durumda ne söylenebilirki...
üzülme bitanem. Hayırlısı olsun. Inşallah eger istiyorsan düz lisedende ögretmen olabilrsin canım...

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
ya ablacım sen liseyi bitirmişsin en azından üniversite ye her yıl girişler oluyo ama lise için 1 şansım vardı yalnızca 1 ve ben onu değerlendiremedim......

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
kaybettim olmadı şansımı elimden kaçırdım puanım iyiydi ama ........
neden olmadı neden????????????
rabbim dualarımı neden kabul etmedi
yoksa ona karşı bir kusur mu işledim bilmeden ve bana kızdı......

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
bitanem ya öyle düşünme hayırlısı olsun. Inşallah...
Bak sen şimdi isyan ediyorsun. Ve günaha giriyorsun. Canım...
Demekki böyleymiş hayırlısı üzülme, gün dogmadan neler dogar biliyorsun...

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
offffffffffffffffffff ben ona isyan etmeyi istemiyorum ki ama ne yapayım çoooooooooook üzgünüm şu anda o lanetli melun iblis aklıma neler sokuyor ne türlü vesveseler veriyor bir bilsen...

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.canım kardeşim üzüntünü anlıyorum senin adına bende çok üzüldüm kardeşim...
Ama herşeyde bir hayır vardır kardeşim...Rabbim bizim bilmediğimiz kapıları açar bize yeterki Rabbim ol desin... bu nedenle canım kardeşim... üzme okuyamayacağını düşünme... bende ilk senelerde üniversitede istediğim yeri kazanamadığımda çok üzülmüştüm ama sonra diğer sene üniversiteye gittim yine istediğim bölüm değildi ama Rabbim'e binlerce şükürler ediyorum iyiki o üniversiteye ve o yerlere gitmişim hayatımın en güzel yıllarıydı ve şimdi çok utanıyorum önceki sene üzüldüğüm için ...Ve gerçekten herşerde bir hayır olduğunu farkettim...Bu nedenle canım kardeşim hiç üzme canını Allah herşeyi en iyi bilendir... Biz dualarımızı Allah rızası için yapıyoruz...İsteklerimiz kabul olmadığında dualarımız kabul olmadı anlamına gelmiyor...Bu dünyada olmasada ahirette vardır mükafaatı... sen yüreği çok güzel olan bir kardeşimizsiniz... ben kendi adıma siz küçük kardeşlerime okadar çok imreniyorumkiii ve sizleri örnek alıyorum...herzaman maşallah diyorum barekallah... diyorum...bu nedenle yazdığın kelimeleri üzüntüne veriyorum canım kardeşim... Biz Rabbim bize neyi uygun gördüyse razı göstermeliyiz...
Hakkında inşallah hayırlısı olur...Allah agiretin için en hayırlılarını nasip etsin canım kardeşim...lütfen kendini üzmemeye çalış ...
Allah'a emanet ol....

idrisyıldırım

Kayıtlı Kullanıcı
biraz daha calıssaydın kazanacaktın belkide bböylesi daha iyi vardır bir hayır

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.canım kardeşim üzüntünü anlıyorum senin adına bende çok üzüldüm kardeşim...
Ama herşeyde bir hayır vardır kardeşim...Rabbim bizim bilmediğimiz kapıları açar bize yeterki Rabbim ol desin... bu nedenle canım kardeşim... üzme okuyamayacağını düşünme... bende ilk senelerde üniversitede istediğim yeri kazanamadığımda çok üzülmüştüm ama sonra diğer sene üniversiteye gittim yine istediğim bölüm değildi ama Rabbim'e binlerce şükürler ediyorum iyiki o üniversiteye ve o yerlere gitmişim hayatımın en güzel yıllarıydı ve şimdi çok utanıyorum önceki sene üzüldüğüm için ...Ve gerçekten herşerde bir hayır olduğunu farkettim...Bu nedenle canım kardeşim hiç üzme canını Allah herşeyi en iyi bilendir... Biz dualarımızı Allah rızası için yapıyoruz...İsteklerimiz kabul olmadığında dualarımız kabul olmadı anlamına gelmiyor...Bu dünyada olmasada ahirette vardır mükafaatı... sen yüreği çok güzel olan bir kardeşimizsiniz... ben kendi adıma siz küçük kardeşlerime okadar çok imreniyorumkiii ve sizleri örnek alıyorum...herzaman maşallah diyorum barekallah... diyorum...bu nedenle yazdığın kelimeleri üzüntüne veriyorum canım kardeşim... Biz Rabbim bize neyi uygun gördüyse razı göstermeliyiz...
Hakkında inşallah hayırlısı olur...Allah agiretin için en hayırlılarını nasip etsin canım kardeşim...lütfen kendini üzmemeye çalış ...
Allah'a emanet ol....
teşekkür ederim böyle bi yazıya ihtiyacm vardı gerçekten......
sizde allah'a emanet olun

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
biraz daha calıssaydın kazanacaktın belkide bböylesi daha iyi vardır bir hayır
çalışmadım mı sanki......
çok çalıştım çok.........
diploma puanım 95 ti
önceki yıl SBS den 450 puan yapmıştım..
bu sene daha iyi olcaktı sözde ama olmadı bu yıl olmadı işte

torressa

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba kardeşim puan farkına baktığımda +4- görüyorum bu bana göre çok ta şey değiştirmeyeceğine inanıyorum ama sistematik düşünürsek eğer evet bazı liseler +400 olabiliyor bir çok insan küçücük bir puan farkıyla da istemediği fakat ilerde iyikide bu okula gelmişim dediği bile oluyor bir çok kişide böyle olmuştur isteyen bir şekilde giriyor para gözlü
18851.jpg
kişiler istediğini başarıyor ve bir şekilde kendi okullarına alıyorlar ama hakkıyla girmek isteyenlerin bir kısmı nedense eli boş dönmek zorunda kalıyorlar böyle eğitim sistemine izin verilmiyor olsalarda ne yaparsak yapalım bu sistem değişmeyeceğine inanıyorum. sen de kendini üzme kardeşim olur böyle şeyler 4 puan için fazla üzülme demekten başka yapacak bir şey bulamıyorum umarım istediğin yeri hayırlısıyla okuyup mezun olman dileğiyle kendine iyi bak.

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
hilalcim canım üzülme HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR MUTLAKA ...

senin hayır bildiğinde şer , şer bildiğinde de hayır olabilir...
lütfen canım yapma böyle.
düz liseden veya imam hatipden devam edersin.
hem ailenle konuştun mu ne dediler...
nerde okuyacağım diye sordun mu?

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Hayırlısı buymuş kardeş ki bana görede hayırlısı bu olsa gerek..En doğrusunu Rabbim bilir.Sen AllaHın emrini çiğneyerek ta emekli olacağın güne kadar Rabbimizin tesettür emrini çiğneyecektin Öğretmen olsaydın.Rabbim o kötü yolu kapattı helal işlerde çalışacak başka kapı açar yada salih hanımlardan olman için ev hanımı olursun inşallah.Kötüye yorma kendini az bir dünyalık menfaat için neredeyse isyan edecen..

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba kardeşim puan farkına baktığımda +4- görüyorum bu bana göre çok ta şey değiştirmeyeceğine inanıyorum ama sistematik düşünürsek eğer evet bazı liseler +400 olabiliyor bir çok insan küçücük bir puan farkıyla da istemediği fakat ilerde iyikide bu okula gelmişim dediği bile oluyor bir çok kişide böyle olmuştur isteyen bir şekilde giriyor para gözlü
18851.jpg
kişiler istediğini başarıyor ve bir şekilde kendi okullarına alıyorlar ama hakkıyla girmek isteyenlerin bir kısmı nedense eli boş dönmek zorunda kalıyorlar böyle eğitim sistemine izin verilmiyor olsalarda ne yaparsak yapalım bu sistem değişmeyeceğine inanıyorum. sen de kendini üzme kardeşim olur böyle şeyler 4 puan için fazla üzülme demekten başka yapacak bir şey bulamıyorum umarım istediğin yeri hayırlısıyla okuyup mezun olman dileğiyle kendine iyi bak.

sizde iy bakın allah'a emanet olun

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlısı buymuş kardeş ki bana görede hayırlısı bu olsa gerek..En doğrusunu Rabbim bilir.Sen AllaHın emrini çiğneyerek ta emekli olacağın güne kadar Rabbimizin tesettür emrini çiğneyecektin Öğretmen olsaydın.Rabbim o kötü yolu kapattı helal işlerde çalışacak başka kapı açar yada salih hanımlardan olman için ev hanımı olursun inşallah.Kötüye yorma kendini az bir dünyalık menfaat için neredeyse isyan edecen..

yok yok tövbe haşa
ne isyanı rabbim korusun ben sadece neden olmadığını düşünüyodum rabbime karşı bi hatamı ettim diye allah korusun isyan dan tövbe haşa

aslında haklısınız ya bende kapanmak istiyodum bu yakınlarda gerçkten sözleriniz bana çok makul geldi..

atris

Kayıtlı Kullanıcı
rabbımın ılk emrı oku yaradan rabbının adı ıle oku keske okuyabılsen cok dua edıcem rabbım sana yenı kapılar acsın

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Öğretmenlik mesleği bugün hanımlar için caiz değildir. Ki haram birşey yaparak Farz-ı Kifaye olan bir işi yapmak uygun değildir. Ki günümüzde sadece tek başına erkekler bile o işleri karşılıyorken neden bayanlar hala AllaHın emrini çiğneyerek harama düşerek bu işi yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Bu işi kutsal gösterenlere yazıklar olsun.
İllaki hocalık yapacam diyorsa hanımlarımız. AllaH'ın kelamını, Efendimizin(s.a.v) Ahlakını anlatmakla okutmakla en güzel en şerefli hocalığı yapsınlar.
Ahiretini gözünün önüne al ve Dünyanın imtahan olduğunu bizim niçin bu dünyaya geldiğimizi düşün. Senin için hayırlı mı yoksa şer mi olduğunu anlarsın inşallah.Mümine hanımlardan olmaz zor kardeş.Az bir mümime topluluğuna katılmak varken.Ahiretimizi Feda etmek niye...

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
rabbımın ılk emrı oku yaradan rabbının adı ıle oku keske okuyabılsen cok dua edıcem rabbım sana yenı kapılar acsın

Doğru oku demiş Rabbim.Ahiretini kazanman için lazım olan Dini ilmi öğren.Çünki cehalet mazeret değildir..Lakin Haram yollarken gidilen dünyalık ilmin hiç bir yararı yoktur sonu hüsrandır..Farz-ı Ayn olan Dini ilmini öğrenmek için oku.Farz-ı Kifaye olan pozitif ilimler için okurken gittiğin yola dikkat et..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
kaybettim olmadı şansımı elimden kaçırdım puanım iyiydi ama ........
neden olmadı neden????????????
rabbim dualarımı neden kabul etmedi
yoksa ona karşı bir kusur mu işledim bilmeden ve bana kızdı......

çünkü hayırlı degilmiş ..!!!

nasip degilmiş..

hakında taktir edilen böyleymiş ..

çabuk toparlan güzel kardeşim ...
buna rıza göstermek zorundasın ..

hadi ablam sakin ol ..
her daim hamdolsun .. B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt