Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kayip Ilani (2 Kullanıcı)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
neslihan ustam
nihalim
aminenur
aklıma şuanda bunlar geliyor çoktandır rastlamadım bu arkadaşlara.....nerelerdesiniiiiiiizzzz.:a45::A
yo yok merak etme iyiler aminenurla demin görüştük.Neslihan ustamlada msnde görüşüyoruz hem siteyede giriyor.Nihalcimlede bi formda karşılaştık yazıştık hatta benim formummuydu acaba:Dcidden hatırlamıyorum.

Ben yeni üye olduğunda yazıştığım bazı insanlar vardı:

sert,m_muaz,cennet gülü, meftun, mtetik,serden geçti,Daha birsürü.İlk olmaları hasabiyle özlüyor insan ama gittiler sanırım:=)Allaha emanet olunuz.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
aşka mecnun abi gelmiş şu anda forumları işgal ediyor

aşlka mecunu abi selamun aleykum

h.g abi

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Talip amcam inşaAllah iyisindir :(

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
dağ çiçeği kelime i tevhide katılıyor ve dualara

ebruli vardı o görünmüyor artık.
ve evrim84

zemzemm

Kayıtlı Kullanıcı
s.a mşlh sitede ne kayıplar varmış ama en güzeledi birilerinin sizleri özlemesi gittiğiniz zaman yeriniz belli olması imrendim valla..kayıp olanlarda bulunur inş..

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
oyy maşallah bu aradaki guzel baga hayran kaldım :) neyse ben siteye yeni yeni girmeye başaldım ee böyle bi muhabbet bagı inş hepimize nasip olur:)bu arada hafız kardeşim ilgin alakan süper :) kolay gelsin bulursan kayıpları bi haber et emi. selametle.

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
ESSELAMÜ ALEYKÜM(öncelikle);)
dikkat dikkat aşağıdaki nick sahipleri kayıp olmuştur gören duyan varsa bu forma başvurabilir mi?:B

berat05
Ebru
Ravza_nur
niğdeli
cennet ağacı
gülnisa
cennet gülü
keltepe
Mazlumkul
mahsunkul
akinkaradağ
Dağ çiçeği

[talipamca
Cevdet_71
GizliÖzne
mustafa_xtar
İshakyakup

yine kaybolan olursa yine eklicem:evet

bi de google amcaya sorsak iyi olur...

Selamun aleykum hafızkız kardeşim
hatırlanmak ne güzel bir duyguymuş bana hissettirdiğin için Allah senden razı olsun canım kardeşim,

içinde bulunduğum maddi manevi sıkıntılarımdan dolayı oldukça kötü hastalandım (vücudum kaldırmıyor artık iflas etti) ve Regaip kandilinden bu yana aranızda bulunamadığım için üzgünüm, inşaallah iyileşir sitemizden daha fazla uzak kalmam, burası benim için bir aile oldu artık hepinizi Allah(c.c) için çok seviyorum....

Selam ve dua ile....

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum hafızkız kardeşim
hatırlanmak ne güzel bir duyguymuş bana hissettirdiğin için Allah senden razı olsun canım kardeşim,

içinde bulunduğum maddi manevi sıkıntılarımdan dolayı oldukça kötü hastalandım (vücudum kaldırmıyor artık iflas etti) ve Regaip kandilinden bu yana aranızda bulunamadığım için üzgünüm, inşaallah iyileşir sitemizden daha fazla uzak kalmam, burası benim için bir aile oldu artık hepinizi Allah(c.c) için çok seviyorum....

Selam ve dua ile....

Aleyküm Selam

Canım kardeşim Rabbim sana güç kuvvet ve şifa versin inşaAllah daima dualarımızdasın bizde seni seviyoruz

berat05

Yönetici
selamün aleyküm hafızkız kardeşim

gülsemmi ağlasammı halime bilemedim
ben buralardayken beni kimse görmemiş (3 forumu güncelleyip,okumalarımı yapıp çıkarım genelde) demekki tüm forumlara göz atmıyormuşum( zamanım olsa birde)
kayıp ilanımda burdaymışım yani... :(

bu ince düşüncen için teşekkür ediyorum kardeşim..
Hatırlanmak güzel bir duygu gerçekten..
Allah c.c. senden ve beni hatırlayan diğer kardeşlerimden razı olsun inşallah

ancak TALİP amca FATMANA ALİYE -ALİYE ve adı aklıma gelmeyen ama problemleride olan birçok kardeşimiz yok bence bu forumuda güncel tutalım
taki gelinceye kadar ...kayıplar yaniii

Allah' a c.c. emanet ol...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
ancak TALİP amca FATMANA ALİYE -ALİYE ve adı aklıma gelmeyen ama problemleride olan birçok kardeşimiz yok bence bu forumuda güncel tutalım

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Canım kardeşim Rabbim sana güç kuvvet ve şifa versin inşaAllah daima dualarımızdasın bizde seni seviyoruz

Allah razı olsun Hülya kardeşim
Rabbim dualarının kat kat fazlasını sana mübarek kılıp versin inşaallah
Selam ve dua ile....

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı

Allah Allah çok şaşırdım, Talip amca , fatmanam , aliye kardeşim , bir de Cevdet abi yoklar ewet, hele anasayfada Cevdet abinin ismini göremeyince çok şaşırdım Rabbim hayırlara çıkarsın inşaallah.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt