Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kayıp aranıyorrrr bilnur kardeşim nerelerde (2 Kullanıcı)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
alla hkabul etsin gülüm....hahaha yav mervenur alemsin..çokgüldüm..bende bu bilnur kim diyom kaybolan benmişim...nasılsın mervenurcum..pastayı unutmadım gülüm bak hazırda
muzlu_pasta.jpg
:a27: hepsi bizim pastanın yiyebiliriz...

teşekkür ederim ellerine yüregine saglık tabı sensın kac günden beri bilnur bilnur diye dıye bu zamana geldım sesımde kısıldı bagırmaktan:a01:

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
yok abicim ters giden bişey yok hamdolsun..çocuk gelişimi okuyorum..pazartesi vizeler başlıcak..okul dolayısıyla giremiyorum...girdiğimde yazmaya çalışıyorum..çok mutlu oldum...sizleri gördümm..abi sende pastamsızdan yiyebilrsin:a03::a16:

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
mervenur beni düşündüğün için çok teşekkür ederim..inan çok mutlu oldum...sevildiğimi hissettim..allah razi olsun gülüm...oy oy seside kisilirmiş...dünd eaylin diyordu merve seni ariyor diye anlamamiştim..

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
...

...

yok abicim ters giden bişey yok hamdolsun..çocuk gelişimi okuyorum..pazartesi vizeler başlıcak..okul dolayısıyla giremiyorum...girdiğimde yazmaya çalışıyorum..çok mutlu oldum...sizleri gördümm..abi sende pastamsızdan yiyebilrsin:a03::a16:

Sevindim...
Allah CC. sınavlarınızda kolaylık versin...
Zihin açıklığı versin inşallah...
Pasta için teşekkürler...
:a11:

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
mervenur beni düşündüğün için çok teşekkür ederim..inan çok mutlu oldum...sevildiğimi hissettim..allah razi olsun gülüm...oy oy seside kisilirmiş...dünd eaylin diyordu merve seni ariyor diye anlamamiştim..

allah hepimizden razı olsun ya ben bu pastanın hepsını yıyebılır mıyım cok güzelde

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
Sevindim...
Allah CC. sınavlarınızda kolaylık versin...
Zihin açıklığı versin inşallah...
Pasta için teşekkürler...
:a11:

allah razı olsun abi...sağolasın..ne demek herzaman yaparım pasta ben size yeterki isteyin:a20:

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
evet mervenurcum hepsi senin bu bebek gibi ye hiç çekinme:a20::a21:

Bilnur

Kayıtlı Kullanıcı
cekınmıyorum zaten acıkmıstım doydum saol bu arad konusmaya daldık nasılsın ıyısındır inşallah okul nasıl gıdıyo

iyyim merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ssen nasılsın?okul iyi sınavlar başladı öyle işte gülümmm..kocaman öpüyorum seni biraz geç gördüm ama olsun..elbet cevap yazarsın:a19::a29:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt