Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KatrePare gidiyor.. (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
meleğim öyle çok uzun süreli gitme olurmu?senin yokluğun çok belli olacak .hemen dön ama .ALLAH yolunu açık etsin

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Başlık olmamış kardeşim senin gibi ileride yazar olacak biri :) ama dikkatte çekmek lazım :D :) :)
Hakkım varsa her daim helal hoştur :)

Hayırlı yolculuklar :)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
hayırdıır canım inşallah kötü bişey yoktur yaa üzüldüm sensiz forumun tadı çıkmaz hemen gel bizi sensiz sensiz bırakma küçük meleğim benim

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Gönlü kendi güzel kız,
beyaz incim benim.
Ne çok sevenin varmış kıskandım.
Sen benim hep kalbimdesin duamdasın.
Seni seviyorum.
Yolun açık olsun.
Selametle kal.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
katrecim hayırdır nereye gidiyorsun şimdi gördüm gideceğin yerde fazla eğleşme hemen dön Allaha emanet olasın öptüm :a18:

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Başlık olmamış kardeşim senin gibi ileride yazar olacak biri :) ama dikkatte çekmek lazım :D :) :)
Hakkım varsa her daim helal hoştur :)

Hayırlı yolculuklar :)

Yani simdi "Katre 1 haftaligina gidiyor" desem olur muydu? Madem 1 haftaligina gidiyorsun ne diye bizi mesgul ediyorsun durumu olabilirdi. Dikkat cekmek gibi bir niyetim olmadi acikcasi. Zaten ismimi kullandigim basliklara beni sevenler geliyor :a07:
Allah ebeden razi olsun kucuk abim :)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
hayırdıır canım inşallah kötü bişey yoktur yaa üzüldüm sensiz forumun tadı çıkmaz hemen gel bizi sensiz sensiz bırakma küçük meleğim benim

Kucuk melek mi ? :)
Estagfirullah, o lakabi benden ustun insanlar alir.
Allah ebeden razi olsun, kotu seyler yok ama karisiklik var.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Gönlü kendi güzel kız,
beyaz incim benim.
Ne çok sevenin varmış kıskandım.
Sen benim hep kalbimdesin duamdasın.
Seni seviyorum.
Yolun açık olsun.
Selametle kal.

Beyaz inci, kardelene kurbandir :)
Sen de benim kalbimde duamdasin hanimefendi ablam benim.
Seviliyorsun.
Allah ebeden razi olsun.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Yani simdi "Katre 1 haftaligina gidiyor" desem olur muydu? Madem 1 haftaligina gidiyorsun ne diye bizi mesgul ediyorsun durumu olabilirdi. Dikkat cekmek gibi bir niyetim olmadi acikcasi. Zaten ismimi kullandigim basliklara beni sevenler geliyor :a07:
Allah ebeden razi olsun kucuk abim :)

:)
Yanlış anlattım kardeşim senin dikkat çekmek istediğinden bahsetmemiştim (öyle de düşünmem zaten :)) haber sitelerinde hep öyle yaparlar ya yani kısaca yazarlık için demiştim :) haber için olmaz ama diğer eğitici yazılarda başlık dikkat çekici olmalı diye düşünüyorum ;)

Amin ecmain :)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Yanlış anlattım kardeşim senin dikkat çekmek istediğinden bahsetmemiştim (öyle de düşünmem zaten :)) haber sitelerinde hep öyle yaparlar ya yani kısaca yazarlık için demiştim :) haber için olmaz ama diğer eğitici yazılarda başlık dikkat çekici olmalı diye düşünüyorum ;)

Amin ecmain :)

Oyle anlamadim zaten :)
Estagfrullah kucuk abim, haddim degil.
Allah ebeden senden razi olsun.

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum herkeslere :)

Baslik biraz melankolik oldu ama... Yaklasik bir hafta sonra, ozel nedenlerden dolayi birkac hafta giremeyecegim foruma. Sizlerinde haberi olsun istedim.

Diyeceginiz bir sey varsa su son bir haftada, soyleyebilirsiniz.

Hakkinizi helal edin simdiden.

Allah'a emanet olun.

Valla yeni gördüm nereye gidiyon can kardesim yerin Cok belli olacak fazla ozletmeden gel ins seni Cok seven kalbinur ablan :) Simdi aglayacamm :A:A

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam gelecegim. Aglama, sen gulmeye layiksin :)
Yolun şimdiden açık olsun ins fazla ozletme kendini bu forum sana alıştı sensiz Cok sesiz olur bir parça eksik olur unutma:):):)Allah'a emanetsin ins dualarında bizlerde yer ver ins:)seni seven kalbinur:)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Yolun şimdiden açık olsun ins fazla ozletme kendini bu forum sana alıştı sensiz Cok sesiz olur bir parça eksik olur unutma:):):)Allah'a emanetsin ins dualarında bizlerde yer ver ins:)seni seven kalbinur:)

Sessizlik guzeldir, ben severim :)
Dualarimdasiniz..
Ben de seni seviyorum biliyorsun canim ablam.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt