özgürlü_zamanlar
Kayıtlı Kullanıcı
Selametle Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun.
meleğim öyle çok uzun süreli gitme olurmu?senin yokluğun çok belli olacak .hemen dön ama .ALLAH yolunu açık etsin
Başlık olmamış kardeşim senin gibi ileride yazar olacak biri ama dikkatte çekmek lazım
Hakkım varsa her daim helal hoştur
Hayırlı yolculuklar
hayırdıır canım inşallah kötü bişey yoktur yaa üzüldüm sensiz forumun tadı çıkmaz hemen gel bizi sensiz sensiz bırakma küçük meleğim benim
Gönlü kendi güzel kız,
beyaz incim benim.
Ne çok sevenin varmış kıskandım.
Sen benim hep kalbimdesin duamdasın.
Seni seviyorum.
Yolun açık olsun.
Selametle kal.
katrecim hayırdır nereye gidiyorsun şimdi gördüm gideceğin yerde fazla eğleşme hemen dön Allaha emanet olasın öptüm :a18:
Yani simdi "Katre 1 haftaligina gidiyor" desem olur muydu? Madem 1 haftaligina gidiyorsun ne diye bizi mesgul ediyorsun durumu olabilirdi. Dikkat cekmek gibi bir niyetim olmadi acikcasi. Zaten ismimi kullandigim basliklara beni sevenler geliyor :a07:
Allah ebeden razi olsun kucuk abim
Yanlış anlattım kardeşim senin dikkat çekmek istediğinden bahsetmemiştim (öyle de düşünmem zaten ) haber sitelerinde hep öyle yaparlar ya yani kısaca yazarlık için demiştim haber için olmaz ama diğer eğitici yazılarda başlık dikkat çekici olmalı diye düşünüyorum
Amin ecmain
Kucuk melek mi ?
Estagfirullah, o lakabi benden ustun insanlar alir.
Allah ebeden razi olsun, kotu seyler yok ama karisiklik var.
Selamun aleykum herkeslere
Baslik biraz melankolik oldu ama... Yaklasik bir hafta sonra, ozel nedenlerden dolayi birkac hafta giremeyecegim foruma. Sizlerinde haberi olsun istedim.
Diyeceginiz bir sey varsa su son bir haftada, soyleyebilirsiniz.
Hakkinizi helal edin simdiden.
Allah'a emanet olun.
küçük melek tabi
bence sende o üstünlüktesin
allah sıkıntınızı feraha koysun
Valla yeni gördüm nereye gidiyon can kardesim yerin Cok belli olacak fazla ozletmeden gel ins seni Cok seven kalbinur ablan Simdi aglayacamm :A:A
Yolun şimdiden açık olsun ins fazla ozletme kendini bu forum sana alıştı sensiz Cok sesiz olur bir parça eksik olur unutmaAllah'a emanetsin ins dualarında bizlerde yer ver insseni seven kalbinurTamam gelecegim. Aglama, sen gulmeye layiksin
Yolun şimdiden açık olsun ins fazla ozletme kendini bu forum sana alıştı sensiz Cok sesiz olur bir parça eksik olur unutmaAllah'a emanetsin ins dualarında bizlerde yer ver insseni seven kalbinur
Biliyorum bilmemmibenim can kardesim dua kardesimSessizlik guzeldir, ben severim
Dualarimdasiniz..
Ben de seni seviyorum biliyorsun canim ablam.