Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Katre'nin babasi icin dua etseniz? (4 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah celle celalüh yardımcın olsun kardeşim...
bende inşirah Armağan Ediyorum...
İsteğin kabul olur İnşallah...
Bismillahirrahmanirrahim,

1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab

1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
Allah celle celalüh yardımcın olsun...
İnşallah Dualarımız hep seninle... Dua oldumu. artık merak etme :)
Sana bir de inşirah Armağan Ediyorum...

Bismillahirrahmanirrahim,

1. Elemneşrahleke sadrek
2. Ve vedağna anke vizrek
3. Ellezi engada zahrek
4. Ve refağna leke zikrek
5. Feinne meal usri yüsra
6. Inne meal üsri yüsra
7. Feiza ferağte fensab
8. Ve ila rabbike ferğab

1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.

Tüm güzel ve içten dualara Amin inşaALLAH ..

Cann kardeşim okuyunca senin masum ve üzgün olman benide üzdü .. RABBım darda bırakmasın, babanın kalbine yumuşaklık versin, ona doğruyu yalnıştan ayırma kabiliyeti ve doğru yolu seçebilmeyi nasip etsin inşaALLAH ..

Anneler rahatsız olunca insanın kalbine tonlarca yük koymuşlar gibi oluyor .. Bilirim çünkü ALLAH beterinde korusun cocuklgumdan bu yana hop oturup hop kalktıgımıda bılırım :( İnan ki yıllarca yaşıyor mu diye geceleri nefesini kontrol ettıgımı uyuyamadıgımı bılırım .. Anneme birşey oluyor sanıp tuglaları tekerlerle kıra kıra hastaneye kostugumuzuda .. Ama dua et çocuk aklımda dua ederdim yada ALLAH o cocuk aklıma merhamet ederdi :( Çok şükür şimdi daha iyi RABBım beterlerinden korusun ..

Amacım derdimi anlatmak değil ama benim babamda az değildi iğrenç kavgalar olurdu cocuklugumda hani annem yıprattı kendını .. Yani bunlar sadece senin ailende olmuyor olmadı ve olmayacak bitanem .. Ağlayarak yazdım ALLAH imtihanında sabırlar versin sana gülüm .. Yardım ALLAH'tandır .. Bu dualar sadece vesiledir .. ALLAH ım seni tez zamanda ferahlığa kavuştursun inşaALLAH .. Buraya dolu dolu dua cümleleri yazmak istiyorum ama çok konuştum hakkını helal et ...

la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin

(Senden başka hiçbir ilah yoktur, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin, muhakkak ki ben nefsime zulm edenlerden oldum)

Yunus as'ın balığın karnında yapmış olduğu tesbihattır Bir sonraki ayette, Yüce Allah’ın Hz Yunus’un samimi duasına karşılık olarak onu mucizevi bir biçimde kurtardığı bildirilmiştir:

Bunun üzerine duasına icabet ettik ve onu üzüntüden kurtardık İşte Biz, iman edenleri böyle kurtarırız (Enbiya Suresi, 88)
Dikkat ederseniz, Allah cc Yunus as'ın duasını kabul ettiği gibi bu yolu takip eden mü'minlerinde duasını kabul edeceğini bildiriyor O halde buyurun bizde aynı yolu takip edelim ve samimi bir şekilde duasını tekrar edelim

(Arkadaşlar hergün bu tesbihi çekmeye gayret edelim, inşaAllah sıkıntılı anlarımızda bizlere yardımcı olur)

MEVLADANIM

Kayıtlı Kullanıcı
la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin

(Senden başka hiçbir ilah yoktur, sen bütün noksanlıklardan münezzehsin, muhakkak ki ben nefsime zulm edenlerden oldum)

Yunus as'ın balığın karnında yapmış olduğu tesbihattır Bir sonraki ayette, Yüce Allah’ın Hz Yunus’un samimi duasına karşılık olarak onu mucizevi bir biçimde kurtardığı bildirilmiştir:

Bunun üzerine duasına icabet ettik ve onu üzüntüden kurtardık İşte Biz, iman edenleri böyle kurtarırız (Enbiya Suresi, 88)
Dikkat ederseniz, Allah cc Yunus as'ın duasını kabul ettiği gibi bu yolu takip eden mü'minlerinde duasını kabul edeceğini bildiriyor O halde buyurun bizde aynı yolu takip edelim ve samimi bir şekilde duasını tekrar edelim

(Arkadaşlar hergün bu tesbihi çekmeye gayret edelim, inşaAllah sıkıntılı anlarımızda bizlere yardımcı olur)

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
allah annenize ve size sabırlar versin imtihan dünyasındayız sabırla allaha dua edin rabbim yardımcın olsun babanada yumuşak bir kalp nasip eylesin selametle...

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
ALLAH'ım c.c. kalbleri yumşatan merhamet duygularını veren sensin. Rahmet sahibi sensin. Bütün güç senin elinde. Sen istersen olur istemez isen olmaz. Bütün güç sendedir. Sen verirsen sen verirsin. Kardeşimizin babasına merhamet ve sevgi doldur. Onu ailesine iyi davranan kullarından eyle. Ya erhamerrahimin gidecek senden başka bir kapımız yok. Ümmetin dertlerine deva hastalarına şifa ve kalblerin sahibi olan yüce Mevlam kalblerini de genişlet. Dualarımızı kabul et. Amin.

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
inşaALLAH babanın kalbi yumuşar
Annende sağlığına kavuşur :)

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
cankatrem, ALLAH yardımcınız olsun öncelikle annene şifa versin inşallah herşey istediğin gibi olsun dualarımız seninle üzülme emi :)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Hepinizden Allah ebeden razi olsun.
Dualarimiz yerini bulsun insaAllah.
Benim icin dua ettiniz ya, o imanli eller benim icin semaya kalkti ya..
Allah'ta size cehennem atesini haram kilsin.

Sizler, gonlumdesiniz.

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
Es safi Rabbim annenize acil sifa versin kardesim babanizinda kalbine bi an evvel merhamet yumusaklik versin insallah

ahmet_99

Kayıtlı Kullanıcı
Rabb'im annenin de senin de yardımcın olsun inşAllah kardeşim.. Babanın da kalbini Rahim ismi hürmetine merhmet, şefkat ile doldursun inşAllah.. Tez vakitte darkıltan kurtarıp, düzlüğe çıkmanızı nasip eylesin inşAllah Rabb'im..

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum herkeslere..

Babamin kalbinin yumusamasi icin dua eder misiniz? Cunku artik dayanilmaz bir hal aldi bu durum. Cok acimasiz, zalim ve dusuncesiz bir adam oldu cikti. Oyle uzuluyorum ki bu haline. Onu yalnizca uyurken sevebiliyorum.

Dua eder misiniz onun icin?

Birde annemin ruhuna ve bedenine sifa gelmesi icin..

Bir Es-Safi , sifa ver der misiniz?
rabbım yardımcın olsun canım..
rabbım safı ısmının yuzu hurmetıne anne şıfa eylesın..
rahım ısmın yuzu hurmetınde babanın kalbıne merhamet koysun..rabbım her daım yardımcın olsun..evınızden huzuru mutlulugu eksık eylemesın amın amın amın...

mzumrutcu

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH şifalar versin annene , ALLAH babanın kalbini de yumuşatsın , yumuşacık olsun kardeşim ::) Düzeldi mi babanız yada daha çok mu dua etmek lazım ::) Şiddet var mı uyguluyor mu size ..

merve_talat

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ım yardımcın olsun kardeşim allahım annene babana şifalar versin dünyada ve ahirette iyilik versin ateşin azabından korusun inşaallah allah a emanet olun dua ile

Karîn'den Korun

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam,

Rabbim inşallah içinde ki dua'ları kabul eder kardeşim. Allahü Teala yardımcın olsun

Selametle,Selamun Aleyküm

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
''Hasbiyallahü la ilahe illa Hu aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül arşıl azim.''
''Allah bana yeter, O’ndan başka ilah yoktur. Ben yalnız O’na dayanırım. Çünkü O, büyük Arş’ın, muazzam hükümranlığın sahibidir.”

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
rabbım safı ısmının yuzu hurmetıne annene şıfa eylesın..
rahım ısmın yuzu hurmetınde babanın kalbıne merhamet koysun..rabbım her daım yardımcın olsun,amin..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt