Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kasim Abiyi Ariyorum Nerelerdesin Abi????? (2 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
YENİ BANU ECZANESİ ABİ .... SANATORYUM HASTANESİNİN YANINA BİR MARKET AÇILDI TAM ONUN KARŞISINDAYIZ ... BEKLERİM HER ZAMAN ...

tamam kardeşim kendisiyle görüştügümde adresi veririm.o sana mutlaka ugrar.ayrıca bende ankaraya yolum düşerse sana ugrar tanışırız.bir iki kelam illahi edriz. ayrıca avatamdaki zatlada görüşecem eger oralara yolu düşerse senin kapını çalabilir.:evet selametle.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞİM YOLUN AÇIK OLSUN İNŞALLAH DEVAMIDA GELİR O GÜZEL BESTELERİN ...SENİN YERİNDE OLSAM DOSTA DOĞRU PROGRAMINI ARARDIM .. ABDURRAHMAN ÖNÜLE BESTE VERMEK İSTİYORUM DERDİM :evet..HEM BU NEDENDEN DOLAYI GÖRÜŞMÜŞ OLURDUN ...BELKİ HEP ABİ KARDEŞ GİBİ OLURDUNUZ :B
selamun aleykum abla ben biraz sabredecem burda konser vermesini bekleyecem 1 yıl içinde konser olmazssa araştıracam yerini öğrenecem kaset dağıtım adresini arayacam olursa söyleyecem bestelerrim var diye falan konuşacaz allahın izniyle allaha emanet olun
ayırca şiir defterimi kaybettim en az 50 tane şiir vardı benim şiirlerle karışık allaha emanet olun

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
tamam kardeşim kendisiyle görüştügümde adresi veririm.o sana mutlaka ugrar.ayrıca bende ankaraya yolum düşerse sana ugrar tanışırız.bir iki kelam illahi edriz.ayrıca bana burdanda ulaşabilirsin.kasim-48 ayrıca avatamdaki zatlada görüşecem eger oralara yolu düşerse senin kapını çalabilir.:evet selametle.

İNŞALLAH ABİ..ALLAH RAZI OLSUN ...AMA TEK BİR SORUN VAR BENİM BİKAÇ AY SONRA İŞTEN ÇIKMA İHTİMALİM VAR ... AMA SENİN GİBİ BİRİYLE TANIŞMAYI İSTERİM ABİ... ANNENLER KARDEŞLERİN BURAYA GELİRLERSE MUTLAKA İLGİLENİRİM ... YETERKİ KASIM ABİNİN SELAMI VAR DESİNLER:evet abi üstte verdiğin mail adresini ekledim haberin olsun

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abla ben biraz sabredecem burda konser vermesini bekleyecem 1 yıl içinde konser olmazssa araştıracam yerini öğrenecem kaset dağıtım adresini arayacam olursa söyleyecem bestelerrim var diye falan konuşacaz allahın izniyle allaha emanet olun
ayırca şiir defterimi kaybettim en az 50 tane şiir vardı benim şiirlerle karışık allaha emanet olun

aleyküm selam canım kardeşim o kadar bekleyeseye ara dosta doğru programını derdini söyle derman bulurlar inşallah ..... şiir defterinide bulursun inşallah..aeo

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt