Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kasim Abiyi Ariyorum Nerelerdesin Abi????? (1 Kullanıcı)

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR KASIM ABİYİ GÖREN DUYAN VARMI ...ASTIM HASTASI OLDUĞUNU SÖYLEMEİŞTİ SON ZAMANLARDA PEK KARŞILAŞAMADIM SİTEDE...GERÇİ İŞLER YOĞUN OLDUĞU İÇİN PEK SİTEDE GEZİNEMİYORUM ...AMA ABİMİN YOKLUĞU BELLİ OLUYOR........

ABİM Bİ SELAM VERSEN BURALARDAYSANDA YETER.......

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abinin nasıl olduğunu bilen yokmu:( inşallah sağlığı sıhhati yerindedir...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Ben geçen günlerde görmüştüm onu onlinedı ama konuşmadık inşallah iyidir abimiz selametle

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah Kötü Bişey Olmamiştir...sağliği Sihhati Yerindedir Inşallah Kasim Abinin..

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
gördüm gördüm bugün yeni bi oyuna varmısınız forumuna cevap yazmış bişeysi yokmuş allaha emanet olun

ben sana aşık olmuşum
dermanımı sende bulmuşum

sensiz bi çare olmuşum
sensin benim gül tanem

aşkınla yanmış bu yürek
müminlere zikir gerek
hak aşkıyla inileyek
sensin benim gül tanem

soluyor sensiz güller
ötmüyor hiç bülbüller
allah desin bütün diller
sensin benim gül tanem

sensiz ben yaşayamam
hasretini taşıyamam
bir an bile unutamam
sensin benim gül tanem

en son bestem

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
gördüm gördüm bugün yeni bi oyuna varmısınız forumuna cevap yazmış bişeysi yokmuş allaha emanet olun

ben sana aşık olmuşum
dermanımı sende bulmuşum

sensiz bi çare olmuşum
sensin benim gül tanem

aşkınla yanmış bu yürek
müminlere zikir gerek
hak aşkıyla inileyek
sensin benim gül tanem

soluyor sensiz güller
ötmüyor hiç bülbüller
allah desin bütün diller
sensin benim gül tanem

sensiz ben yaşayamam
hasretini taşıyamam
bir an bile unutamam
sensin benim gül tanem

en son bestem

SEVİNDİM KASIM ABİNİN İYİ OLMASINA ....AMA ESKİSİ KADAR YORUM YAZMIYOR :( NEYSE SAĞLIK OLSUN.... EKREM KARDEŞİM BESTEYİ SEN Mİ YAPTIN GERÇEKTEN ... BEN ÇOK BEĞENDİM ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum gönlü güzel vefalı kardeşim. B)B)B)B)
ilgi ve alakan için çok ama çok teşekkür ederim.inan çok duygullandım.ben iyiyim teşekkür ederim,ara sıra rahatsızlıgım beni rahatsız ediyor ama şükür iyiyim.
bu aralarda misafirlerim bayagı yogundu,onlarla ilgilenince siteye pek fazla giremedim.ama aklım hep sizlerleydi.tekrar tekrar ilgi ve alakan için teşekkür ederim.ALLAHA emanet ol güzel kardeşim.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum gönlü güzel vefalı kardeşim. B)B)
ilgi ve alakan için çok ama çok teşekkür ederim.inan çok duygullandım.ben iyiyim teşekkür ederim,ara sıra rahatsızlıgım beni rahatsız ediyor ama şükür iyiyim.
bu aralarda misafirlerim bayagı yogundu,onlarla ilgilenince siteye pek fazla giremedim.ama aklım hep sizlerleydi.tekrar tekrar ilgi ve alakan için teşekkür ederim.ALLAHA emanet ol güzel kardeşim.

VE ALEYKÜM SELAM:B SEVİNDİM ABİM İYİ OLMANA .... BÖYLE GÖNLÜ GÜZEL ABİMİZİ UNUTMAK OLURMU HİÇ ... RABBİM ŞİFANI VERSİN ABİM ... ABİ AKLIMA KÖTÜ ŞEYLER GELDİ ... SENİN YOKLUĞUN BELLİ OLUYOR BİZİ SENSİZ BIRAKMA .. BİZLERE YOL GÖSTEREN ABİLER ABLALAR KARDEŞLER LAZIM :evetBENDE SIK SIK BAKTIM FORMA YORUM YAPMAMIŞTIN AZ ÖNCE FARKETTİM KUSURA BAKMA KASIM ABİ ... SELAMETLE KAL ... Bİ İSTEĞİN OLURSA BEN BURDAYIM ABİ AKLINDA OLSUN

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM SEVİNDİM ABİM İYİ OLMANA .... BÖYLE GÖNLÜ GÜZEL ABİMİZİ UNUTMAK OLURMU HİÇ ... RABBİM ŞİFANI VERSİN ABİM ... ABİ AKLIMA KÖTÜ ŞEYLER GELDİ ... SENİN YOKLUĞUN BELLİ OLUYOR BİZİ SENSİZ BIRAKMA .. BİZLERE YOL GÖSTEREN ABİLER ABLALAR KARDEŞLER LAZIM BENDE SIK SIK BAKTIM FORMA YORUM YAPMAMIŞTIN AZ ÖNCE FARKETTİM KUSURA BAKMA KASIM ABİ ... SELAMETLE KAL ... Bİ İSTEĞİN OLURSA BEN BURDAYIM ABİ AKLINDA OLSUN

RABBİM razı olsun.
YÜCE MEVLAM bu ilgi ve alakanı karşılıksız bırakmasın.amin.
senide böyle arayıp soranın olsun.eşin,dostun ve ahbabın çok olsun.hemde en hayırlıları.
gönül dolusu sevgi ve muhabbetle kal güzel kardeşim.:H:H B)B)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi atışmayalımmı
3025.gif

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
SEVİNDİM KASIM ABİNİN İYİ OLMASINA ....AMA ESKİSİ KADAR YORUM YAZMIYOR :( NEYSE SAĞLIK OLSUN.... EKREM KARDEŞİM BESTEYİ SEN Mİ YAPTIN GERÇEKTEN ... BEN ÇOK BEĞENDİM ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM...
evet abla bu 4. bestemdi allahın izniyle hedefim 40 allaha emanet olun

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kasım Abi Hoşgeldin :( Hasta falan Sözleri geçince ilk başta üzüldüm ama değilmişsin Dünya işi bitmiyo :( Allah Sağlık Sıhat versin inşallah ekrem de Atışalımmı diyo kaşınıyo :D

Ekreme Kardeşim Şiirin çok Güzeldi Maşallah Allah yardımcın olsun Devamını bekliyoruz Allaha emanet olun

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Kasım Abi Hoşgeldin :( Hasta falan Sözleri geçince ilk başta üzüldüm ama değilmişsin Dünya işi bitmiyo :( Allah Sağlık Sıhat versin inşallah ekrem de Atışalımmı diyo kaşınıyo :D

Ekreme Kardeşim Şiirin çok Güzeldi Maşallah Allah yardımcın olsun Devamını bekliyoruz Allaha emanet olun
:) selamun aleykum çoktandır atışmıyoz 1-2 gündür atışmıyoz ondan atışalım dedim ayrıca okuyunca çok güldüm allaha razı olsun

http://www.youtube.com/watch?v=Ap3GWrFv6Aw

lütfen izleyin çok komik​

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam Ekreme KArdeşim Bu ne böyle çok komik :D:D Çocukların müzik dersi falanmı acaba :( Okulda hocalar artık dersleri bıraktı öğrencilerine bunları yaptırıyolar heralde :( Allaha emanet ol ...

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM razı olsun.
YÜCE MEVLAM bu ilgi ve alakanı karşılıksız bırakmasın.amin.
senide böyle arayıp soranın olsun.eşin,dostun ve ahbabın çok olsun.hemde en hayırlıları.
gönül dolusu sevgi ve muhabbetle kal güzel kardeşim.:H:H B)B)

ALLAH RAZI OLSUN ABİ ...BU GÜZEL DUALARINA AMİİİİİİİİNN DİYORUM ... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DUALAR İÇİN... BİZLERİ AYAKTA TUTAN DUALARDIR ..DUALARINE EKSİK ETME ABİ SELAMETLE

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
evet abla bu 4. bestemdi allahın izniyle hedefim 40 allaha emanet olun

KARDEŞİM YOLUN AÇIK OLSUN İNŞALLAH DEVAMIDA GELİR O GÜZEL BESTELERİN ...SENİN YERİNDE OLSAM DOSTA DOĞRU PROGRAMINI ARARDIM .. ABDURRAHMAN ÖNÜLE BESTE VERMEK İSTİYORUM DERDİM :evet..HEM BU NEDENDEN DOLAYI GÖRÜŞMÜŞ OLURDUN ...BELKİ HEP ABİ KARDEŞ GİBİ OLURDUNUZ :B

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN ABİ ...BU GÜZEL DUALARINA AMİİİİİİİİNN DİYORUM ... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM DUALAR İÇİN... BİZLERİ AYAKTA TUTAN DUALARDIR ..DUALARINE EKSİK ETME ABİ SELAMETLE

selamun aleykum kardeşim.
mahsuru yoksa çalıştıgın eczanenin adını bana yazarmısın.ankaradaki kardeşim senin çalıştıgın yerde oturuyor .belki sana ugrar.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.
mahsuru yoksa çalıştıgın eczanenin adını bana yazarmısın.ankaradaki kardeşim senin çalıştıgın yerde oturuyor .belki sana ugrar.

ALEYKÜM SELAM ..YENİ BANU ECZANESİ ABİ .... SANATORYUM HASTANESİNİN YANINA BİR MARKET AÇILDI TAM ONUN KARŞISINDAYIZ ... BEKLERİM HER ZAMAN ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt