Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kasım abi nerdesin.... (2 Kullanıcı)

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a hoşgeldiniz değerli abimiz,sizi aramızda görmekten memnunuz,İNŞAALLAH devamlı olur.
hayırlı geceler...

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Kasim abi bi daha gitme bak seni bulmak için hepimiz seferber olduk

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a hoşgeldiniz değerli abimiz,sizi aramızda görmekten memnunuz,İNŞAALLAH devamlı olur.
hayırlı geceler...

aleykum selam .
RABBIM razı olsun.
sizlerin güzelligi olmazsa biz neyizki.sizlerinde arayan soranınız ço olur inşALLAH.selametele

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Kasim abi bi daha gitme bak seni bulmak için hepimiz seferber olduk

yok merve yok.bir yere gittigim filan yok.biraz ayrı kaldık o kadar.
biz sizleri bırakmadık.inşALLAH sizlerde bu sitade bizleri bırakmazsınız.bu güzel sitede güzel paylaşımlarda buluşmak temennisi ile.
selametle

turusina

Kayıtlı Kullanıcı
yok merve yok.bir yere gittigim filan yok.biraz ayrı kaldık o kadar.
biz sizleri bırakmadık.inşALLAH sizlerde bu sitade bizleri bırakmazsınız.bu güzel sitede güzel paylaşımlarda buluşmak temennisi ile.
selametle

gitmeyin gerçekden ben üye olalı baya oldu ama sessiz sizi izliyordum sizin bir form oyununuzu çok sevmiştim haydi bre ozanlardı galiba yanlış hatırlamıyorsam baya oldu bende siteye girmeyeli şimdi bir kaç gündür sizi ve ekremeee kardeşimi aradı gözler .gönlünüzde huzur yüzünüzden tebessüm eksik olmasın....

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
RABBIM razı olsun.şükür ALLAHA iyim.ama bu aralar işlerim bayagıdır yogun.o yüzden pek sizlerle görüşemiyorum.
ama tabi aklım sizlerde.
tevbeya -hak kardeşim RABBIM razı olsun.
seninde arayan soranın daim olsun.amin.ıgdıra ve kagızmana çok selamlar.

ooooooo kimleri görüyoruz kasım abi.... selamün aleyküm hoşgeldin sefalar getirdin..işlerim yopun demişsin inşallah herşey yolundadır...bu aralar ben de baya yoğunum aslında...artık okul tatil olana kadar da bu yoğunluk devam edecek gibi.ama olsun yine sizlerle olmak güzel..seni de gözlerim aradı merak ettim şimdi geldin sevindik...allah razı olsun ki demekki insanlarda iyi bir iz bırakabilmişsin.selametle....

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
gitmeyin gerçekden ben üye olalı baya oldu ama sessiz sizi izliyordum sizin bir form oyununuzu çok sevmiştim haydi bre ozanlardı galiba yanlış hatırlamıyorsam baya oldu bende siteye girmeyeli şimdi bir kaç gündür sizi ve ekremeee kardeşimi aradı gözler .gönlünüzde huzur yüzünüzden tebessüm eksik olmasın....

RABBIM razı olsun kardeşim.
bahsettiginiz form artık yönetim tarafından güncellenmedigi için pek o forma giremiyoruz.ama hayırlısı olsun.herşeyde bir hayır aramak lazım.
selametle kalın.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ooooooo kimleri görüyoruz kasım abi.... selamün aleyküm hoşgeldin sefalar getirdin..işlerim yopun demişsin inşallah herşey yolundadır...bu aralar ben de baya yoğunum aslında...artık okul tatil olana kadar da bu yoğunluk devam edecek gibi.ama olsun yine sizlerle olmak güzel..seni de gözlerim aradı merak ettim şimdi geldin sevindik...allah razı olsun ki demekki insanlarda iyi bir iz bırakabilmişsin.selametle....

aleykum selam.
RABBIM razı olsun.
sizlerin yeri gönlümüzün en derin yerlerinde.biri birimizleri tanımasakta,görmesekte ALLAH için sever ve sayarız birbirimizi.
işlerim hakikaten çok yogun.bilirsin geçim dünyası,çalışmak lazım.sizler tarafından sevilmek çok güzel bir duygu.RABBIM sevenlerinizi çogaltsın.seninde okullar açıldı.artık dedigin gibi çok yogun olursun.ALLAH kolaylık versin.amin.
selametle

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
konumz ile hıc alakalı deıl ama bılırsınız dıye sormak ıstedım konu baslıgını nasıl degıstırebılırız bılen bılgı verebılır mı acaba

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
konumz ile hıc alakalı deıl ama bılırsınız dıye sormak ıstedım konu baslıgını nasıl degıstırebılırız bılen bılgı verebılır mı acaba

konu başlıgı konu açıldıktan sonra degiştirelemiyor.bunu bende denedim olmadı.ama bilen başka bir arkadaş varsa bende ögrenmiş olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt