s.a hoşgeldiniz değerli abimiz,sizi aramızda görmekten memnunuz,İNŞAALLAH devamlı olur.
hayırlı geceler...
Kasim abi bi daha gitme bak seni bulmak için hepimiz seferber olduk
yok merve yok.bir yere gittigim filan yok.biraz ayrı kaldık o kadar.
biz sizleri bırakmadık.inşALLAH sizlerde bu sitade bizleri bırakmazsınız.bu güzel sitede güzel paylaşımlarda buluşmak temennisi ile.
selametle
selamun aleykum.
RABBIM razı olsun.şükür ALLAHA iyim.ama bu aralar işlerim bayagıdır yogun.o yüzden pek sizlerle görüşemiyorum.
ama tabi aklım sizlerde.
tevbeya -hak kardeşim RABBIM razı olsun.
seninde arayan soranın daim olsun.amin.ıgdıra ve kagızmana çok selamlar.
gitmeyin gerçekden ben üye olalı baya oldu ama sessiz sizi izliyordum sizin bir form oyununuzu çok sevmiştim haydi bre ozanlardı galiba yanlış hatırlamıyorsam baya oldu bende siteye girmeyeli şimdi bir kaç gündür sizi ve ekremeee kardeşimi aradı gözler .gönlünüzde huzur yüzünüzden tebessüm eksik olmasın....
ooooooo kimleri görüyoruz kasım abi.... selamün aleyküm hoşgeldin sefalar getirdin..işlerim yopun demişsin inşallah herşey yolundadır...bu aralar ben de baya yoğunum aslında...artık okul tatil olana kadar da bu yoğunluk devam edecek gibi.ama olsun yine sizlerle olmak güzel..seni de gözlerim aradı merak ettim şimdi geldin sevindik...allah razı olsun ki demekki insanlarda iyi bir iz bırakabilmişsin.selametle....
konumz ile hıc alakalı deıl ama bılırsınız dıye sormak ıstedım konu baslıgını nasıl degıstırebılırız bılen bılgı verebılır mı acaba
konu başlıgı konu açıldıktan sonra degiştirelemiyor.bunu bende denedim olmadı.ama bilen başka bir arkadaş varsa bende ögrenmiş olurum.