Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

KARTALLAR GİBİ OLABİLMEK....... (10 Kullanıcı)

zeliha66_1

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KARTALLAR GİBİ OLABİLMEK.......

sevgili kaan kardeşim allah razı olsun emegine saglık ben böyle güzel ve ibretlik yazılarla katılamıyorum ama tüm yazıları dikkatli ve dersler çıkaracak sekilde okuyorum. inş benim ibret aldıgım ve tevekkül etmeye çalıştıgım gibi tüm kardeşlerimede faydalı yazılar olarak girer hayatlarına senden yine güzel yazılar bekliyorum selam ve dua ile

Kaan Erdem

Yönetici

ALLAH CC RAZI OLSUN...SİZLERDEN BUNLARI DUYDUKÇA ÇOK MUTLU OLUYORUM.....BENDE FARKLI YERLERDEN OKUDUĞUM BİLGİLERİ SİZLERLE PAYLAŞIYORUM...ALLAH CC RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE. ALLAH CC EMANET OLUN......................:p:p:p:p:p

zeliha66_1 yazdı:
sevgili kaan kardeşim allah razı olsun emegine saglık ben böyle güzel ve ibretlik yazılarla katılamıyorum ama tüm yazıları dikkatli ve dersler çıkaracak sekilde okuyorum. inş benim ibret aldıgım ve tevekkül etmeye çalıştıgım gibi tüm kardeşlerimede faydalı yazılar olarak girer hayatlarına senden yine güzel yazılar bekliyorum selam ve dua ile

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM
EVET BU HIKAYEYI ILK DUYDUGUMDA BENDE COK ETKILENMISTIM HATTA "KARTALIN ZORLU SECIMI "ISMI ILE FORUMDA ACMISTIM AMA KIMSE ILGI GOSTERMEMISTI :(:(BENDE KIMSENIN BEGENMEDIGINI DUSUNMUSTUM.TEKRAR GUNDEME GELMESI COK IYI OLDU CUNKU BU HIKAYE HALA BENI COK ETKILIYOR:)
SELAM VE DUA ILE..B)

Kaan Erdem

Yönetici

A.S ALLAH CC RAZI OLSUN...SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OLUN..........

efsude yazdı:
SELAMUNALEYKUM
EVET BU HIKAYEYI ILK DUYDUGUMDA BENDE COK ETKILENMISTIM HATTA "KARTALIN ZORLU SECIMI "ISMI ILE FORUMDA ACMISTIM AMA KIMSE ILGI GOSTERMEMISTI :(:(BENDE KIMSENIN BEGENMEDIGINI DUSUNMUSTUM.TEKRAR GUNDEME GELMESI COK IYI OLDU CUNKU BU HIKAYE HALA BENI COK ETKILIYOR:)
SELAM VE DUA ILE..B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt