Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Karma KARI$IK hayatlar! (1 Kullanıcı)

Gözyaslarim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeslerim..

Ben bu sitede daha yeni üyeyim.
Siteniz cok hosuma gitti.. Rabbim tüm güzellikleri paylasanlardan Razi olsun!

Bana gelince kendimden biraz bahsetmek isterim ve daha sonra konuma gececegim... ve yol göstermenizi rica ediyorum...

Ben almanyada yasiyan 22 yasinda bir bayanim. Cogu zaman mutlu olamiyorum. Ruhum daraliyor icim sIKILIYOR! ve cogu zaman kendimi cok yanliz hissediyorum. Kücüklügümden beridiri camiye gitmisimdir. Allah razi olsun annem babam beni böyle güzel yetistirdiler ama ben sürekli nefsimle mücadele icerisindeyim. CESARETSIZ BIR KIZIM YENI EVLIYIM ve gerek ev yasami olsun gerekse dini yasamim olsun cok kari$IK sevdigim insanlarin beni üzmesine dayanamiyorum sabir etmeye calisiyorum icim aciyor giybet etmekten cok korkuyorum ama icerimede atamiyorum tam olarak kendimi dini bir ortama katilamiyorum.
YENGELERIM allah razi olsun kendi hallerinde ellerinden geldigi kadariyla bir araya gelip dini sohbetler yapiyorlar ama beni sanki yanlarinda istemiyor gibiler ve onlarin bulndugu kisilerdense ben katilamiyorum nede onlar benimkilere arada kalmis gibiyim. bi cemaatle bir toplantiya gitmistim gecen gün ve birden bana agir geldi zikir bir yanim bu dogru yol diyordu diyer tarafim ise korku dolu... oysaki dinimiz negüzel mantikim bunu söylerken ben neden NAMAZIMDAN TAVIZ VERIYORUM; NEDEN GÜNLÜK IBADETLERIMI YAPAMIYORUM BILMIYORUM AYNI ZAMANDA ISE ACIK BIR KIZIM. aklima sürekli karmasikliklar dönüyor KORKU GIBI ÜMÜTSIZLIK GIBI CIKMAZ GIBI ordan oraya savrulmaktan cok yoruldum. BI COK kisiden akil almaya calistim ama herkes farkli bisiler söyleyince kafam cok karisti ALLAH RIZASI icin bana bir yol gösterin...! NASIL BASLIYABILIRIM MANTIKEN COGU SEYI BILIYORUM AMA UYGULUYAMIYORUM LÜTFEN KARDESLERIM dua edin bana!!! SELAMÜN ALEYKÜM!!!!

_YUSUF_

Yönetici
AleykümSelam
Allah yardımcınız olsun.
Kitap okumanızı tavsiye ederim.
Hem olur olmaz vesveselere kapılmaktan kurtulur hemde dinimizi daha doğru öğrenmenize vesile olur.
Bu sayedede yapmanız gereken ibadetlere daha istekli yaklaşabilirsiniz.
Yani insanlar sizi sıktığını veya size zarar verdiğin düşünüyorsanız size sıkıntı ve zarar veremeyecek en iyi arkadaş olan kitaplara başvurmanızı öneririm

Selam ve dua ile

Gözyaslarim

Kayıtlı Kullanıcı
" kalplerin kesfi diye bir kitap önermislerdi bana okuyorum ama böyle vesveselere kuruntulardan kalben hala kurtulamiyorum ve ben cogu zaman herseyi kafama takan bir insanim hayatimin olumlu yönde yürümesini istiyorum YINE RABBIME SÜKÜRLER OLSUNKI ELIM AYAGIM TUTUYOR ELHAMDÜLLILLAH RABBIM COK BÜYÜK SEYTANIN BENI KANDIRMASINA IZIN VERMEMESINI ISTIYORUM.. BASKA ÖNERILERINIZ VARMI?

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam kardeşim.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.. Yusuf kardeşimizin de dediği gibi kitap okumanın faydası inanılmaz büyük.
Okudukça ve öğrendikçe uygulamamız daha istekli, azimli olacaktır inşaallah..
Kalplerin Keşfi ni ben de okumustum, güzel kitaptır..
Sitemizde de paylaşılan güzel konular var.. Onları da takip edebilirsiniz.
Rabbim yardımcınız olsun.. Hayırla kalın..

Gözyaslarim

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardesımmm ınsallah basaracagım.. Ve sızlerın yardımı ve duası ıle ıns...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardesımmm ınsallah basaracagım.. Ve sızlerın yardımı ve duası ıle ıns...

Amiinn kardeşim cümlemizden inşaallah.. Rabbimizin izniyle inşaallah başaracaksın kardeşim..
Rabbim O'na layık kul eylesin, bizleri sırat-ı müstakimden ayırmasın..
Geçici dünya hayatının aldatmacalarından, en büyük düşmanımız olan nefsimizin ve şeytanın şerrinden hepimizi muhafaza buyursun inşaallah..
Dua eder, dua beklerim inşaallah..

Gözyaslarim

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin kardesim!! FARKINDALIK COK ÖNEMLI GÖNLÜ VEREBILMEK COK ÖNEMLI... INSAN GIBI INSAN OLABILMEK ÖNEMLI malesef cogu insanimiz fark edemiyor SITEYE GIRDIM GIRELI icim daha rahat sanki. Hep bir karmasalar icerisindeyim cevremdeki cogu insan " BEYIN YIKIYORLAR" YAPMA diyerek önümü kestiler.. bizim DINIMIZ TEKTIR ve ona uygun olan seyi ÖGRENMEK ISTIYORUM COKMU sey istiyorum ben ya :(

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin kardesim!! FARKINDALIK COK ÖNEMLI GÖNLÜ VEREBILMEK COK ÖNEMLI... INSAN GIBI INSAN OLABILMEK ÖNEMLI malesef cogu insanimiz fark edemiyor SITEYE GIRDIM GIRELI icim daha rahat sanki. Hep bir karmasalar icerisindeyim cevremdeki cogu insan " BEYIN YIKIYORLAR" YAPMA diyerek önümü kestiler.. bizim DINIMIZ TEKTIR ve ona uygun olan seyi ÖGRENMEK ISTIYORUM COKMU sey istiyorum ben ya :(

Amiinn, inşaallah.. Çok güzel söyledin.. Farkındalık!! İdrak edebilmek..
Her insanın çevresinde vardır bu tarz insanlar.. Karışık, karmaşık bir şey yok aslında..
Çoğu şey bilmemekten kaynaklanıyor. Cahillikten.. Senin temiz niyetin diline yansımış kardeşim.. Rabbim seni hayırlı insanlarla karsılastırsın inşaallah..
İnşaallah Rabbimizin razı olacağı kullarından olursun,oluruz..
Fırsat buldukça sitemizin konularını oku kardeşim, faydası olacaktır Allah'ın izniyle..

Ben cinleri ve insanları ancak bana ibadet etsinler diye yarattım. ZARİYAT 56

Gözyaslarim

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardesım

selam ve dua ıle....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt