Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kardeşlerim bugünüm çok kötüydü... (2 Kullanıcı)

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
yazdiklarinizi okurken biran kendimi siizn yerinize koydum.gercekten cok zor bir durum:Ainsanin elinden bsiey gelememesi ve gozunuzun onunde birinin aci cekmesi cok zor:(yuce rabbim her ne basimiza gelirse gelsin sabrini bizden esirgemesin.ama yaradana sukurki durumlari iyiyimis.yuce rabbim ailelerine ve sevdikelrine sizlere bagislasin.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
hocam okulunuzda sabah mı yoksa öğlen mi görev yapıyorsunuz yoksa 8-3 mü. bunu şunun için soruyorum hangi öğünde yedikleri yemekten kaynaklanıyor olabilir diye...Aklınıza kötü br düşünce getirmek istemiyorum beni affedin ama aradan geçen zaman ne kadar acaba...

ve hiç bir belirti görmüşmüydünüz bayılmadan önce öğrencilerinizden...selametle kalın inşşaallah...ALLAHım acil şifalar versin...
8-3 ÇALIŞIYORUM BEN...YANİ ÇOCUKLAR ÖĞLEYİN YEDİKLERİ YEMEKTEN ZEHİRLENMİŞ...ANNELERİ SABAH KAHVALTI YAPMADIKLARINI SÖYLEDİ..
BAYILMADAN ÖNCE HİÇ BİR BELİRTİ OLMADI ANINDA DÜŞTÜLER ZATEN...DÜŞER DÜŞMEZDE BURNUNDAN ÇOK YOĞUN BİR ŞEKİLDE KAN GELDİ...BEN KESİN BEYİN KANAMASI GEÇİRİYOR DEDİM AMA KARDEŞLERDE DE AYNISI OLUNCA ZEHİRLENME OLDUĞUNU ANLADIM..
SAĞOLUN ALLAH RAZI OLSUN...

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim....bugün beni gerçekten çok derinden yaralayan bişey yaşadım sizlerle paylaşmak istedim...
okulda 2 si benim sınıfımda 2 si ise diğer sınıflarda olan 4 kardeş sırayla bayıldılar...ilk bayılan gözlerimizin öünde ölüyordu az kalsın...ağzından burnundan kan geliyordu ve yediği herşeyi çıkarmıştı...bilincide açıkdeğildi söylediklerimin hiç birini duyamadı..sadece tek bir noktaya kenetlenmişti gözleri...onu hastaneye yetiştirelim derken ablası bayıldı.sonra diğer kardeşler fenalaştı...
köyde çalıştığım için ambulansın gelmeside çok uzun sürdü...ambulansı bekleyemedik arabayla ilçeye ulaştırmaya çalıştık...arabanın içinde daha kötü olmuş..nabzı zaten çok zayıf atıyordu..:A
ilçeden ile sevketmişler fakat durumlarından haberimiz yok..çok kötüyüm inanınki psikolojim bozuldu.çocukların o halleri gözümün önünden gitmiyo....dua edin çocuklara bişey olmasın....bende dua ediyorum yasin okuyacam onlar için...çok üzgünüm...RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH....:A:A:A
bende dua edicem ablacığıminşaalah allahın izniyle bişey olmaz.bizleri çocukların durumlarından haberdar edersen sevinirim merak ettim şimdi.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
bende dua edicem ablacığıminşaalah allahın izniyle bişey olmaz.bizleri çocukların durumlarından haberdar edersen sevinirim merak ettim şimdi.

YARIN BANA OLMAYYACAK ŞİMDİ BU GECEM NASI GEÇECEK BİLEMİYORUM...YARIN HEMEN HABERDAR EDECEM SİZLERİ..DUA EDİN İNŞALLAH BİŞEY OLMAMIŞTIR...ÖLMELERİNDEN ÇOK KORKUYORUM..

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim şifa versin.
Sağlıklarına kavuşurlar inşaallah.
Sizede geçmiş olsun selam ve dua ile...

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Yapabileceğimiz birşey varmıdır?

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
hocam çocukların durumu nedir...

selamünaleyküm...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim bende siteyi yeni açtım çocukalrın durumunu haber etmek için...okuldan geldiğimde siteye giremedim...zaten bu olay beni öyle etkilemiş ki dün gece doğru dürürst uyumadım bile..okuldan gelince yorgunluğunda etkisiyle sızıp kalmışım...
çocukalrın durumu iyi imiş.fakat bir kaç gün hastanede yatmaları gerekiyormuş...
çok şükür rabbime dün gece ettiğimiz duaları kabul buyurdu...işin açığı ben dün çocukların birinden ümidi kesmiştim...sadece ben değil bütün öğretmen arkadaşlarım öyleydi...yani kesin ölecek gözüyle bakıyorduk ama öldürmeyecn allah öldürmüyor işte.dua eden herkesten allah razı olsun...selamün aleyküm

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
geçmiş olsun gıda zehirlenmesi böylemi oluyormuş ya Allah korusun.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim hakikaten kardeşim ALLAHa şükürler olsun...sizede geçmişler olsun...etkilenmemek elde değil...selametle kalın inşaallah tekrar geçmiş olsun...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim hakikaten kardeşim ALLAHa şükürler olsun...sizede geçmişler olsun...etkilenmemek elde değil...selametle kalın inşaallah tekrar geçmiş olsun...

tekrar sağol kardeşim...haklısın etkilenmemek elde değil gerçekten bugün okulda heryerde çığlık sesi duyuyordum sanki koridorda çocukları kucağına alıp arabaya yetiştirmeye çalışan hocaların koşuşları vardı gözümün önünde...sanki hala korkudan, kaygıdan elim ayağım titriyordu bugün...RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN ÇOK ZOR BİR DURUM...selamün aleyküm

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam kardeşim bende siteyi yeni açtım çocukalrın durumunu haber etmek için...okuldan geldiğimde siteye giremedim...zaten bu olay beni öyle etkilemiş ki dün gece doğru dürürst uyumadım bile..okuldan gelince yorgunluğunda etkisiyle sızıp kalmışım...
çocukalrın durumu iyi imiş.fakat bir kaç gün hastanede yatmaları gerekiyormuş...
çok şükür rabbime dün gece ettiğimiz duaları kabul buyurdu...işin açığı ben dün çocukların birinden ümidi kesmiştim...sadece ben değil bütün öğretmen arkadaşlarım öyleydi...yani kesin ölecek gözüyle bakıyorduk ama öldürmeyecn allah öldürmüyor işte.dua eden herkesten allah razı olsun...selamün aleyküm

selamun aleyküm kardeşim. çok geçmiş olsun..Rabbimiz c.c. şifa versin..
ailelerine bağışlasın minik yavruları inşaAllah..:gulegule iyi olmalarına çok sevindim kardeşim..
elhamdülillah..size de geçmiş olsun tekrardan.
selametle kalın inşaAllah..

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Büyük geçmiş olsun zor bir durum, şükürler olsun atlatmışsınız. Rabb'îm birdaha yaşatmasın inşallah

Selamun Aleykum

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Çok şükür Rabbime çok sevindim bu habere cümleten geçmiş olsun selametle :B

yasminq1

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.teknikoto.forumup.com
Bence sadece gıda zehirlenmesi değildir bu! Bilmeyerek zehirli bir şey yemesinler??? Çünkü kussunlar, başları dönsün vede bayılsınlar ama burunlarından kan gelmesi hiçte normal bir durum değil. İç kanama yapmış ne hastalıkları varsa. Allah yar ve yardımcıları olsun! Allahım onları korusun, şifa versin. İnsan evladı kolay büyümüyor! Ne emek ve zahmetler çekiyor insan :A Hepiniz allaha emanet olun selametle...İyi haberlerini alırız inşallah :evet Sizede çok geçmiş olsun hakikaten çok zor bir durum.

Ben yazana kadar siz mesaj göndermişsiniz bile! Ne kadar sevindimmmm
bilemezsiniz çocuklar bizim geleceğimiz yarınlarımız onlara birşey olmasın. selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt