Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kardeşlerim bugünüm çok kötüydü... (1 Kullanıcı)

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim....bugün beni gerçekten çok derinden yaralayan bişey yaşadım sizlerle paylaşmak istedim...
okulda 2 si benim sınıfımda 2 si ise diğer sınıflarda olan 4 kardeş sırayla bayıldılar...ilk bayılan gözlerimizin öünde ölüyordu az kalsın...ağzından burnundan kan geliyordu ve yediği herşeyi çıkarmıştı...bilincide açıkdeğildi söylediklerimin hiç birini duyamadı..sadece tek bir noktaya kenetlenmişti gözleri...onu hastaneye yetiştirelim derken ablası bayıldı.sonra diğer kardeşler fenalaştı...
köyde çalıştığım için ambulansın gelmeside çok uzun sürdü...ambulansı bekleyemedik arabayla ilçeye ulaştırmaya çalıştık...arabanın içinde daha kötü olmuş..nabzı zaten çok zayıf atıyordu..:A
ilçeden ile sevketmişler fakat durumlarından haberimiz yok..çok kötüyüm inanınki psikolojim bozuldu.çocukların o halleri gözümün önünden gitmiyo....dua edin çocuklara bişey olmasın....bende dua ediyorum yasin okuyacam onlar için...çok üzgünüm...RABBİM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH....:A:A:A

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim
neden nolmuşki oyle :( Allah c.c Şafi adının hürmetine şifa versin en kıza zamanda inşallah.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah önemli bişeyleri yoktur peş peşe bayılmışlar deyince gıda zehirlenmesidir diye düşündüm yine inşallah atlatırlar Rabbim yar ve yardımcıları olsun selametle

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum

Gecmis olsun, Allah Ailesine Sizlere Sabir versin insallah.

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah önemli bişeyleri yoktur peş peşe bayılmışlar deyince gıda zehirlenmesidir diye düşündüm yine inşallah atlatırlar Rabbim yar ve yardımcıları olsun selametle

selamün aleyküm...durumları hakkında bilgi aldım çok şükür iyi olmuşlar...:gulegule

esra01

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim acil şifalar eylesin Annasine babasına bağışlasın sanada geçmiş olsun kardeş:gulegule

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOK ŞÜKÜR DURUMLARI İYİYMİŞ...... NE KÖTÜ BİR DURUM:A TAMAMEN İYİLEŞİRLER İNŞALLAH ... SİZE DE GEÇMİŞ OLSUN KOLAY BİR DURUM DEĞİL ... ALLAH KORUSUN BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİ ÖMRÜMÜZÜNDE ÖLÜMÜMÜZÜNDE HAYIRLISINI NASİP ETSİN MEVLAM AEO

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOK ŞÜKÜR DURUMLARI İYİYMİŞ...... NE KÖTÜ BİR DURUM:A TAMAMEN İYİLEŞİRLER İNŞALLAH ... SİZE DE GEÇMİŞ OLSUN KOLAY BİR DURUM DEĞİL ... ALLAH KORUSUN BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİ ÖMRÜMÜZÜNDE ÖLÜMÜMÜZÜNDE HAYIRLISINI NASİP ETSİN MEVLAM AEO
SAĞOL KARDEŞİM DUA EDİN NE OLUR...:gulegule

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum kardesim Rabbim acil sifalar versin.çok üzüldüm :( InsaAllah biran önce iyiliesirler sende kôtü düsünmemeye çalis olur mu kardesim.Rabbim o çocuklari annesine ve babasina bagislasin InsaAllah.Dua edicem Rabbim'e emanet olasin kardesim.:gulegule

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum kardesim Rabbim acil sifalar versin.çok üzüldüm :( InsaAllah biran önce iyiliesirler sende kôtü düsünmemeye çalis olur mu kardesim.Rabbim o çocuklari annesine ve babasina bagislasin InsaAllah.Dua edicem Rabbim'e emanet olasin kardesim.:gulegule
sağolasın gönlümün gülü....ben kötü düşünmemeye çalışıyorum tabiki ama aklımdan hiç çıkmıyor çocukalrın bayılışları gözümün önünde hala...dua ediyorum...inşallah iyi olurlar en kısa zamanda...durumlarını da öğrenecek kimse yok şuan...benimde öğrenme imkanım yok...dua edin neolur...

hazanca

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
okurken tüylerim ürperdi, Allah yardımcıları olsun, ailesine ve sağlıklarına tez zamanda kavuştursun.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
tevbeYA-HAK kardeşim...konuyu yeni gördüm...ALLAHım öğrencilerinize acil şifalar versin inşaaallah...

ben de bazen okulda en azından burnu kanayan bir öğrencim dahi olsa çok korkuyorum onlar için ama sizin yaşadığınız durum daha vahim bir durum...tekrar ALLAHım size ve öğrencilerimize yardım etsin...son bilgilerden haberdar ediniz inşaallah...hayırlı akşamlar...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜM SELAM

HAYIR HİÇ BİR HABER YOK....İŞİN AÇIĞI ÇOK MERAK EDİYORUM...ŞUAN BENİM ÇOCUKLARA ULAŞMAM MÜMKÜN DEĞİL..İL ÇOK UZAK KALKIP GİDEMEM...ARAYABİLECEĞİM HİÇ KİMSE DE YOK...SÜREKLİ DUA EDİYORUM...OKUL MÜDÜRÜMLE KONUŞMUŞTUM BENİM ÖĞRENCİLERİMİ ZİYARETE GİTTİĞİMDE DİĞER BÜYÜK KARDEŞLERİN DURUMUNU SORMAK İÇİN,HOCAM AİLESİ BİLMESİN AMA PEK İYİ DEĞİLLER DEMİŞTİ...NE OLDU BİLMİYORUM....:gulegule

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Abla. Mevla Haklarinda Hayirlisini Nasip Etsin . Inşallah Tez Zamanda Sağliklarina Kavuşurlar.... Selametle...

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
tevbeYA-HAK kardeşim...konuyu yeni gördüm...ALLAHım öğrencilerinize acil şifalar versin inşaaallah...

ben de bazen okulda en azından burnu kanayan bir öğrencim dahi olsa çok korkuyorum onlar için ama sizin yaşadığınız durum daha vahim bir durum...tekrar ALLAHım size ve öğrencilerimize yardım etsin...son bilgilerden haberdar ediniz inşaallah...hayırlı akşamlar...

BENİM İÇİN ÇOK ACI BİR TECRÜBE OLDU...ÖĞRETMEN OLMAK ÇOK ZORMUŞ BUGÜN BİR KEZ DAHA ANLADIM BUNU...YA ONLAR BENİM ÖĞRENCİM GİBİ DEĞİLKİ HEPSİ ÇOCUKALRIM GİBİ...İŞTE EN ÇOK DA BU ÜZÜYOR BENİ...SANKİ YÜREĞİMDEN BİR PARÇADA ONLARLA BERABER...:A

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
hocam okulunuzda sabah mı yoksa öğlen mi görev yapıyorsunuz yoksa 8-3 mü. bunu şunun için soruyorum hangi öğünde yedikleri yemekten kaynaklanıyor olabilir diye...Aklınıza kötü br düşünce getirmek istemiyorum beni affedin ama aradan geçen zaman ne kadar acaba...

ve hiç bir belirti görmüşmüydünüz bayılmadan önce öğrencilerinizden...selametle kalın inşşaallah...ALLAHım acil şifalar versin...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt