Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kardeslerım bır yorum yapın (1 Kullanıcı)

atris

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeslerım suan ıcın ıssızım nısanlım askerde yanı hayatım belırlı bır dogruda ılerlıyor allahc.c hamdolsun butun gun dua okuyorum bazen gecelerı bıle okuyorum bu cevrem tarfaından bazen desınlere olarak alılanıyor solemeselerde hıssedeıyorum sızce ne yapmalıyım suan en buyuk ısım bu dua okumak ıstıyorum ben abartıya kacmak dogrumudur :a11:

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim.bazen insan böyle oluyo ve bazen böyle olduğu dönemlerde bu yönleri zayıf olan insanlarda sana yapılan yorumları,aslında kendi eksikliklerinden duydukları vicdan azbıyla yapabiliyolar.şimdilerde vaktin boşken bol bol dua et bunun ne zararı olurki faydasından sevabından başka.nasıl olsa nişanlın dönünce bi koşturma içine girip belki vakit bile bulamıycaksın.sen kimseye kulak asma devam et güzel kardeşim inşallah.bizlerede dua et inşallah.selametle rabbimize emanetsin

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
kardesim ne mutlu sana.. ne guzell bol bol dua etmek.. insanlari takma bosver , cesitli cesitli yorumlar yaparlar kafalarina gore... sonucta hepimiz farkli karakterde ve yapidayiz degilmi? Allah tum dualarini kabul etsin insallah Allah saglik hosluk icinde hayirli guzel bir yuva kurmayi nasip etsin sana kardesim.. Aminnn

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
as kardeşim benim nişanlımda askerde bazen bana da oluyo bende çok çok dua ediyorum evet banada dıyolar fakat kım ne derse desın aldırma canını birde bunlara sıkma sadece yaşayan anlar bunu onlar anlamadıklarından sana karşı ileri geri konuşuyorlar sen duanı et canını sıkma Allaha emanet ol selametle

ailanthus

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeslerım suan ıcın ıssızım nısanlım askerde yanı hayatım belırlı bır dogruda ılerlıyor allahc.c hamdolsun butun gun dua okuyorum bazen gecelerı bıle okuyorum bu cevrem tarfaından bazen desınlere olarak alılanıyor solemeselerde hıssedeıyorum sızce ne yapmalıyım suan en buyuk ısım bu dua okumak ıstıyorum ben abartıya kacmak dogrumudur :a11:

selamün aleyküm kardeşim.durumun benim çok hoşuma gitti.ne güzel hep dua edebiliyosun(ediyosun)sen etrafındakilerin dediklerine kulak asma bana da yapıyolar bazen. elimde tesbih görseler uçacaksın dedikleri bile oluyo.ama ben hiç aldırış etmiyorum.hem ne iyi işte kayda değer bi sıkıntın bile yok olanlarda günlük sorunlardır eminimki. en azından yazından öyle anlaşılıyo.ne mutlu sana bize de nasip olsun inş her daim dua etmek.ALLAHA emanet ol kardeşim bildiğinden şaşma CENABI ALLAH herşeyi gönlüne göre verir inş. bizede dua et bol bol
selam ve dua ile hayırlı akşamlar

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Aleykümselam kardeşim. Ne kadar güzel bişey yapıyorsun. Ben sana çok imreniyorum. Maşallah. Ne derlerse desinler, boşver bence. Dua etmek çok güzell.. Allah kelamının olduğu yerde melekler eksik olmazmış. :) Yaptığının güzelliğini bir düşün. Ayrıca aynı şey benim de başımda. Uçacaksın diyenler mi demezsin. Umursamıyorum ama. O kadar huzur alıyorum kii, tarifsiz.. Allah'a şükürler olsun binlerce kez..
Allah inşaallah hayırlısıyla nişanlının askerden dönüp, hayırlı, huzurlu, iman dolu bir yuva kurmanı nasip eder sana canım benim..
Dualarında bana da yer ayırman dusıyla.. Hayırlı akşamlar..

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
günaydın özden kardeşim Rabbim kavuştursun sizi sağ salim gelmesini nasip etsin duanın hiç abartısı olur mu ne güzel Rabbimle başbaşasın ondan istiosun böyle yerli yersiz konuşan insanlar benimde başımda var:) aldırmaaa sen bildiğin gibi devam et en azından dualarının kabul olucağını bilmen kadar güzel birşey yok Rabbim seni ve nişanlını korusun selametle..

nrydmrl

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim içini ferah tut senin için o şekilde konuşanlar ve seni huzursuz edenler içinde rabbime dua et Allah tan onlara hidayet vermesini iste.çok yazık öyle insanlara malesef benim çevremdede var ben bu insanların şeytandan olduğunu düşünüyorum sitede bi yazıda okumuştum.sizi dininizle yaptığınız amellere alay eden küçümseyen kişiler şeytandandır diye..rabbim hidayet versin onlarada sen rabbime sığın Allah kuluna kafi değilmi?

therisk

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH YARDIMCIN OLSUN..

DUA YALVARIŞ YAKARIŞ ANLAMINDA OLABİLECEĞİ GİBİ AYET OKUMAK, ZİKİR YAPMAK GİBİ ÇEŞİTLİ BÖLÜMLEREDE AYRILABİLİR..

HERKESİN DUADAN ANLAYACAĞI KAVRAM FARKLI OLABİLİR...

EĞER "LA İLAHE İLLALLAH", "BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİM" GİBİ GÜZEL VE SON DERECE GÜÇLÜ DUALARI SÜREKLİ VE SAYISIZ OLARAK YAPMAKSA DUAN, BELLİ BİR SAYIYI GEÇMEMENİ TAVSİYE EDERİM..

ÇÜNKÜ TEK BAŞINA YAPILACAK BU TÜR ÇOK SAYILI DUA VEYA ZİKİRLER ÇOK BÜYÜK BİR GÜCÜN ORTAYA ÇIKMASINA VESİLE OLMAKTADIR. BU GÜCÜN EHLİYETLİ OLMAYAN KİŞİLERİN TARAFINDAN ORTAYA ÇIKARILMASIYLA O KİŞİYE ÇOK BÜYÜK ZARARLAR VEREBİLMEKTEDİR.

BUDA KISMİ FELÇLER, AKIL SAĞLIĞININ BOZULMASI GİBİ BİR ÇOK RAHATSIZLIKLARIDA BERABERİNDE GETİRMEKTEDİR.

SİZLERE TAVSİYEM Hoşgeldiniz | serefcakmak.com İSİMLİ SİTEMİZDEKİ DERSİMİZİ (DUAMIZI) HERGÜN YAPARSAN ÇOK BÜYÜK MADDİ VE MANEVİ GÜZELLİKLERİN SENİ SARDIĞINI GÖRECEKSİN..

DERSİ İLK YAPTIĞIN ANDA BİLE HUZURUN SENİ SARMALADIĞINI HİSSEDECEKSİN..

ALLAH YARDIMCIN OLSUN

mine35

Kayıtlı Kullanıcı
Üzülme kardeşim aynı tepkileri bendealıyorum eşim hariç elimde tesbih görmesinler yada biraz gerek ALLAH yolundan gerek hadislerden bassettiğim zaman cok fazla takılma ya ucuaksın yada sacma sapan seyler söylüyolar ben hiç birine kulak asmıyorum.Herkez keşke senin gibi dua edebilse ALLAH yoluna gidebilse ne fesatlık kalır nede dedikodu kalırnede cirkin kör zihniyet kalır.Boşver diyen desin hiç önemli degil.sen yolundan geri dönme YER GÖK DUA kardeşim:a12:

atris

Kayıtlı Kullanıcı
yorumlarınız ıcın allah hepınızden razı olsun kardeslerım demekkı hepımızın hayatında boyle ınsanlar var allah onlara akıl fıkır versın bız duamızı nıyazımızı yapalım allah hepımıze o gucu versın kardeslerım tum dıleklerınızın olması dılegı ıle

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
yorumlarınız ıcın allah hepınızden razı olsun kardeslerım demekkı hepımızın hayatında boyle ınsanlar var allah onlara akıl fıkır versın bız duamızı nıyazımızı yapalım allah hepımıze o gucu versın kardeslerım tum dıleklerınızın olması dılegı ıle
Allah senden de razı olsun ne yapıyormuşuz canımızı sıkmıyormuşuz değilmi içini ferah tut.bu arada Allah kavuştursun beni de

atris

Kayıtlı Kullanıcı
Allah senden de razı olsun ne yapıyormuşuz canımızı sıkmıyormuşuz değilmi içini ferah tut.bu arada Allah kavuştursun beni de

evet canım kardesım canımızı sıkmıyormusuz:) ıyıkı sızın gıbı ınsanlar var allah hepınızı sevdıgıne kavustursun amiiiiin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt