Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kardeşlerim Allah'ın rızası Peygamberimizin şefaati için yardım edin... (8 Kullanıcı)

rascho9

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim ben yaklaşık 2 yıldır ne olduğu bulunamayan bir hastalıkla savaşıyorum.Sürekli midem bulanıyor yemek borumda inanılmaz bi his boğazımda acaip hisler var.Sürekli öğürüyorum yani kusmam geliyor ama kusamıyorum.Gitmediğim doktor kalmadı İstanbul,Ankara aklınıza gelebilecek her yer.Allaha şükür inançlı birisiyim ve bu hastalık Allah'ımın beni unutmadığının göstergesidir.Okula doğru düzgün gidemiyorum.Geçen sene dondurdum bu senede gidememekten kalmaktan korkuyorum açıkçası.Küçükken annem vefat ettiği için bana nenem bakmıştı.Artık o üzülmesin diye geceleri yatakta ağlıyorum ağrıdan.Lütfen bana dua edin 21 yaşındayım bugüne kadar çok şey yaşadım yıkılmadım bu hastalığın beni yıkmasına dualarınızla müsade etmeyin Allahın izniyle ve Allah aşkına...

_YUSUF_

Yönetici
Allah celle celaluhu yardımcınız olsun kardeşim.
Şafi ismi ile acil şifalar nasip eylesin.
Sabru cemil nasip eylesin.Hastalığınız sayesinde cenneti alayı nasip eylesin.
Sabredin ve deva aramaya devam edin inşaAllah.
Mevlam kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez elbet şifa verecektir.
Selam ve dua ile

haydar-u kerrar

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yardımcın olsun kardeşim:ALLAHA güven,sıgın,derdi veren caresinide verecektir.

rascho9

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsu kardeşlerim.Hep sabrettim bu güne kadar.Sabretmeyede devam edecem.Yalnız 2 gün önce bi doktorda böyle bir şey mümkün değil deyince evde bu doktorlar benimle dalga geçiyor dedim gözlerim doldu Allahım ne olduğu belli olsun bari dedim inşallah günaha girmemişimdir.Her namazdan sonra ağlıyorum içimi döküp dua ediyorum ancak öyle rahatlıyorum...

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim ben yaklaşık 2 yıldır ne olduğu bulunamayan bir hastalıkla savaşıyorum.Sürekli midem bulanıyor yemek borumda inanılmaz bi his boğazımda acaip hisler var.Sürekli öğürüyorum yani kusmam geliyor ama kusamıyorum.Gitmediğim doktor kalmadı İstanbul,Ankara aklınıza gelebilecek her yer.Allaha şükür inançlı birisiyim ve bu hastalık Allah'ımın beni unutmadığının göstergesidir.Okula doğru düzgün gidemiyorum.Geçen sene dondurdum bu senede gidememekten kalmaktan korkuyorum açıkçası.Küçükken annem vefat ettiği için bana nenem bakmıştı.Artık o üzülmesin diye geceleri yatakta ağlıyorum ağrıdan.Lütfen bana dua edin 21 yaşındayım bugüne kadar çok şey yaşadım yıkılmadım bu hastalığın beni yıkmasına dualarınızla müsade etmeyin Allahın izniyle ve Allah aşkına...

Allah Yar ve Yardımcın olsun kardeşim,Yüce Rabbim tez zamanda Şafi ismiyle tecelli etsin inşaALLAH.Seni çok iyi anlayacak olanlardan biriyim.Senin ki kadar olmasada aynı problemi yaşıyorum.Bulantı,öğürtü,bazende istifra.Benimkini,anemiye bağlıyorlar.Demir anemim var,birde ülser.İnşaallah tez zamanda şifa bulursun,dualarımda olacaksın Rabbimin izni ile.
Selam ve Dua ile

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Ara vermeden yedi gün 200 kez "Allah Allah" diyen,eğer eceli gelmemişse şifa bulur

" Ya Allahül mahmudu fi külli fialih"
Cuma namazından sonra önce abdestli olarak 200 kez okunduğunda,umduğunu elde eder,tedavisinden umut kesilen hastalara okunur.

Geçmiş olsun,100 Ya Şafi okudum.Rabbim şifa kapıları açsın inşallah.

rascho9

Kayıtlı Kullanıcı
Ara vermeden yedi gün 200 kez "Allah Allah" diyen,eğer eceli gelmemişse şifa bulur

" Ya Allahül mahmudu fi külli fialih"
Cuma namazından sonra önce abdestli olarak 200 kez okunduğunda,umduğunu elde eder,tedavisinden umut kesilen hastalara okunur.

Geçmiş olsun,100 Ya Şafi okudum.Rabbim şifa kapıları açsın inşallah.

Allah senden razı olsun kardeşim,Allah ne muradın varsa versin.Bi yerden duymuştum Allah hastaların ve çocukların dualarını kabul edermiş.İnşallah Allah sana cenneti nasip eder sağolasın...

rascho9

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Yar ve Yardımcın olsun kardeşim,Yüce Rabbim tez zamanda Şafi ismiyle tecelli etsin inşaALLAH.Seni çok iyi anlayacak olanlardan biriyim.Senin ki kadar olmasada aynı problemi yaşıyorum.Bulantı,öğürtü,bazende istifra.Benimkini,anemiye bağlıyorlar.Demir anemim var,birde ülser.İnşaallah tez zamanda şifa bulursun,dualarımda olacaksın Rabbimin izni ile.
Selam ve Dua ile

Allah razı olsun,inşallah seninde hastalığından eser kalmaz.Allahın izniyle sabah kalkınca aç karnına bir bardak ılık su iç ve 1 adet zeytini yiyiyp ardından çekirdeğini yut.Bir gün su iç bir gün zeytin ya inş bu sayede ülserin iyileşecektir.Duayla kal...

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Geçmiş olsun kardeşim, Rabbim en kısa zamanda şifanı versin, tüm sıkıntılarını gidersin inşallah. Doktorlar teşhisini koyamadılarsa bir de istersen "Panik Atak" ile ilgili araştırma yap. Senin için 100 Ya Şafi okudum. Allahım yar ve yardımcın olsun.

iyiniyet

Kayıtlı Kullanıcı
selam rascho9 Kardesim

Allahim acil sifa versin.
Egerki doktorlar herseyi arasdirdiysa ve reflux/migde intabi degilse,bence seninkisi pskosomatik bir durum.
Yani arasdirmadan birsey cikmiyorsa,sanki bedende bir hastalik varmis gibi agrilar/semtomlar hissetmek.

Bunun caresi kendine bedensel olarak cok sükür birsey olmadigina sükür etmek.
yasadigin olaylari nasil atlatabilecegine care aramak.Bu tedavi anlamda olabilir,yada bu olaylari iyi anlayabilmen icin pskoloji kitaplari okuyabilirsin.Günlük yazabilirsin.
Tabiiki en önemlisi maneviyattir,buda sende var oldugunu yaziyorsun.Dualarinda bu hususta sana yol gösterebilecek careler vermesine el ac.
Sana hem Pskolojik ve dinsel yönde bir Kitap tavsiye etmek istiyorum.Banada cok faydasi dokundu.Insallah sana olur.

Istemenin esrari(Dr.Muhammed Bozdag)| Yetenek.com | MuhammedBozdag.com |

Egerki bir yardimim dokunursa yazarsin.
Selametle ve duamdasin

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa verir inşaallah kardeşim Allah yardımcın olsun dualarımdasın

rascho9

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun hocam dualarınızda olmak üzere sağolun...

rascho9

Kayıtlı Kullanıcı
selam rascho9 Kardesim

Allahim acil sifa versin.
Egerki doktorlar herseyi arasdirdiysa ve reflux/migde intabi degilse,bence seninkisi pskosomatik bir durum.
Yani arasdirmadan birsey cikmiyorsa,sanki bedende bir hastalik varmis gibi agrilar/semtomlar hissetmek.

Bunun caresi kendine bedensel olarak cok sükür birsey olmadigina sükür etmek.
yasadigin olaylari nasil atlatabilecegine care aramak.Bu tedavi anlamda olabilir,yada bu olaylari iyi anlayabilmen icin pskoloji kitaplari okuyabilirsin.Günlük yazabilirsin.
Tabiiki en önemlisi maneviyattir,buda sende var oldugunu yaziyorsun.Dualarinda bu hususta sana yol gösterebilecek careler vermesine el ac.
Sana hem Pskolojik ve dinsel yönde bir Kitap tavsiye etmek istiyorum.Banada cok faydasi dokundu.Insallah sana olur.

Istemenin esrari(Dr.Muhammed Bozdag)| Yetenek.com | MuhammedBozdag.com |

Egerki bir yardimim dokunursa yazarsin.
Selametle ve duamdasin

Hocam psikosomatik olması muhtemel dediğiniz kitaba başlıyacam inş sağolasın...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt