Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kardeşlerim ALLAH rızası için yardım edebilirmisiniz? (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.kardeşlerim bir arkadaşımın annesinin bir böbreği alındı.şimdi ikinci böbreğide ağrıyormuş ve alınma olasılığı varmış.çok üzgünler .kimin duasının tutacağı belli olmaz.benimle birlikte dua edebilirmisin.Büyük RABBİM yardımcıları olsun ve acıları azalsın diye.Dua eden etmeyen herkesten ALLAH razı olsun .ALLAH'a emanet olun.

ssaatci2

Kayıtlı Kullanıcı
Vallahi yardimci olabilirmiyim bilmiyorum ama eskiden cerrahpasada eczaci kalfasi idim ve calistigim eczane genelde böbrek hastalarina yardimci oluyordu bir yardimi olurmu bilmem ama istanbul cerrahpasada bulunur rabbim yardim etsin acil sifalar

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm.ALLAH razı olsun sizden.ben arkadaşıma numarayı veririm çok sağolun.ALLAH'a emanet olun.

ssaatci2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilmiyorum insallah yardimi olur ama onun istanbula gidip birde orada doktorlara görünse bence iyi olur sonucda tip ilerledi ve biliyoruz ki farkli doktorlarin görüslerini almak bence olumlu olur tekrar allah acil sifalar versin sunu belirteyim eczane böbrek bulmuyor belki yol gösterirler diye verdim numarayi allaha emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam.ALLAH razı olsun sizden .ben numarayı yarın arkadaşıma veririm onlar zaten ararlar düşünmeniz vesile olmanız yeter.ALLAH'ında izniyle iyi olur inşallah.ALLAH'a emanet olun.

ssaatci2

Kayıtlı Kullanıcı
Insallah bir vesile olurda bizde bu vesilenin icinde bulunuruz allahin izniyle sagligina kavusur bizde mutlu oluruz müslüman kardesimize yardim etmek boynumuzun borcu o yüzden yaradan insallah acil sifalr verir

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim RABBİM tez zamanda şifasını versin kardeşimizin RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Insallah bir vesile olurda bizde bu vesilenin icinde bulunuruz allahin izniyle sagligina kavusur bizde mutlu oluruz müslüman kardesimize yardim etmek boynumuzun borcu o yüzden yaradan insallah acil sifalr verir

selamun aleyküm.inşallah sizin vesilenizle ve RABBİM'in de yardımıyla iyi olmasını çok istiyorum.ALLAH'a emanet olun.

)))ŞEYDA(((

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim inşallah korktuklarina uğratmaz.en kisa zamanda şifasini verir inşallah.dua edecem kardeşim.

abbinaf

Kayıtlı Kullanıcı
serap hanım belki geç kaldım yorum yazmakta ama rabbim yar ve yardımcıları olsun inş ama maddi olarakda yapabileceğimiz bişi olurmu bilmiyorum ama böle bir istek olursa gerekirse nomu veririm dualarımız onunla inş görüşnek üzere

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim çok geçmiş olsun.. derdi veren Rabbim inşaAllah şifasınıda verir ...Allah yardımcıları olsun ...inşaallah kortukları gibi olmaz tez zaman da sağlığına kavuşur...
selametle kalın....

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim acil şifalar versin Rabbim yar ve yardımcısı olsun dualarım onlarla

melinay

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim acil şifalar versin tez zamanda sağliğina kavuşur inşallah kardeşimiz

efsane_kizz

Kayıtlı Kullanıcı
allah acil şifalar versin duam bütün hastalar için

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim inşallah korktuklarina uğratmaz.en kisa zamanda şifasini verir inşallah.dua edecem kardeşim.

selamun aleyküm.RABBİM hepinizden binlerce kez razı olsun.o kadar duygulandım ki sizlerinde desteklerinizi görünce .Umarım rabbim sizinde burda dua eden etmeyen herkesin dualarınıda kabul eder.çok teşekkür ederim.ALLAH'a emanet olun.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
serap hanım belki geç kaldım yorum yazmakta ama rabbim yar ve yardımcıları olsun inş ama maddi olarakda yapabileceğimiz bişi olurmu bilmiyorum ama böle bir istek olursa gerekirse nomu veririm dualarımız onunla inş görüşnek üzere

selamun aleyküm.RABBİM hepinizden binlerce kez razı olsun.o kadar duygulandım ki sizlerinde desteklerinizi görünce .Umarım rabbim sizinde burda dua eden etmeyen herkesin dualarınıda kabul eder.ALLAH razı olsun maddi yardıma gerek yok.düşünmeniz yeter.çok teşekkür ederim.ALLAH'a emanet olun.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim çok geçmiş olsun.. derdi veren Rabbim inşaAllah şifasınıda verir ...Allah yardımcıları olsun ...inşaallah kortukları gibi olmaz tez zaman da sağlığına kavuşur...
selametle kalın

selamun aleyküm.RABBİM hepinizden binlerce kez razı olsun.o kadar duygulandım ki sizlerinde desteklerinizi görünce .Umarım rabbim sizinde burda dua eden etmeyen herkesin dualarınıda kabul eder.çok teşekkür ederim.ALLAH'a emanet olun.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim acil şifalar versin Rabbim yar ve yardımcısı olsun dualarım onlarla

selamun aleyküm.RABBİM hepinizden binlerce kez razı olsun.o kadar duygulandım ki sizlerinde desteklerinizi görünce .sağolun.Umarım rabbim sizinde burda dua eden etmeyen herkesin dualarınıda kabul eder.çok teşekkür ederim.ALLAH'a emanet olun.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim acil şifalar versin tez zamanda sağliğina kavuşur inşallah kardeşimiz

selamun aleyküm.RABBİM hepinizden binlerce kez razı olsun.o kadar duygulandım ki sizlerinde desteklerinizi görünce .kelimeler yetmez.Umarım rabbim sizinde burda dua eden etmeyen herkesin dualarınıda kabul eder.çok teşekkür ederim.ALLAH'a emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt