neslihantozan
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- pastalar2008.blogcu.com
mavci abi gelip pastadan yemedin hala tatil mi yapıyosun yoksa......
![]()
selamun aleyküm,
ben ilkokul 5.sınıftaydım aramıza minicik sapsarı bi bebek katıldı ailece hayatımız değişti bi anda,evimizin neşesi oldu onunla ağladık onunla güldük hasta olunca uyumadık onu çok ama çok sevdik oda bizi
canım kardeşim iyki doğdun ablacım rabbim sana uzun ve iman dolu bir ömür versin inşallah iman dolu kalbin daim olsun
bayramın 2.günü doğumgünüydü kardeşimin bende güzel bi pasta yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim
selametle kalın
mavci abi gelip pastadan yemedin hala tatil mi yapıyosun yoksa......
![]()
selamun aleyküm,
ben ilkokul 5.sınıftaydım aramıza minicik sapsarı bi bebek katıldı ailece hayatımız değişti bi anda,evimizin neşesi oldu onunla ağladık onunla güldük hasta olunca uyumadık onu çok ama çok sevdik oda bizi
canım kardeşim iyki doğdun ablacım rabbim sana uzun ve iman dolu bir ömür versin inşallah iman dolu kalbin daim olsun
bayramın 2.günü doğumgünüydü kardeşimin bende güzel bi pasta yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim
selametle kalın
nevin kardeşim.meltem,aminenur,sonra bülent kardeşim nerdesiniz pastanızı yiyin.....
________selamun aleykum maheretli kardeşim bune güzel bir pasta .. maşaALLAH emeklerine saglık ..
rabbim kardeşimize hayırlı saglıklı sevdikleriyle beraber hep birlikte hayırlı bir ömür nasip etsin .. ne şanslı senin gibi hamarat bir ablası var...
ben kimse yemeden pastadan hakkıma düşen dilimi alayım .. mavci abimde çay ikram etmişti beraber yiyeyim inşaALLAH...
AYRICA BU PASTADAN BENDE İSTERİM BENİM BAŞ HARFİMDE *S* ya göz hakkı karışmam
ellerine saglık güzel kardeşim
selam ve dua ile____________
çok tatli görünüyo nice senelereolsun ins...saolasin kardesim...
cok güzel olmus Allah iman dolu bir hayat nasip etsin
selamun aleykum kardeşim.ellerin dert görmesin inşallah.Çok güzel gözüküyor kardeşine hayırlı ömürler diliyorum.Allaha emanet ol
Selamün Aleyküm Neslihan kardeşim. Kardeşim seni bir tanıyan Pişman birde tannımayan. Tanıyan seni tanıyıpta bu güzel pastalarından yiyemediğ için Tanımayanda neler kaçırdığının farkında olmadığı için işkence ediyosun resmen Allah'a emanet ol kardeşim selam ve dua ile
aleyküm selam ablacım sağol iltifatların için mutlu oldum:a11:
ilgin için sağol
selametle
ALLAHA emanet ol
İltifat değildi gerçekti bu pastalar bizi mahvediyor selametle eline gönlüne sağlık Allah'a emanet ol
Bonibon şekerleri kullanmışsın bak bu benim hiç aklıma gelmadi cok güzel olmuş pastan harika görünüyor bende bu şekerlerden kullancan rekli renkli cok güzel
gelıcem pastaya yaaaaaa