Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kardeşim inanmayın lütfen (1 Kullanıcı)

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı
RE: kardeşim inanmayın lütfen

İŞTE BENIM DEMEK İSTEDIGIM O SABAH TAN BERI TAKIP EDIYORUM YAZILARINIZI OKURKEN NEDENSE GULEMEDIM MADEM ALLAH RIZASI İÇİN YAPIYORUZ BUNLARI ANLATARAK DİNLEYEREK ÖGRENEREK YAPALIM KARDES DEGILMIYIZ :( KONU SADECE MEDET KAGIT PARCALARI KARDESIM :( VE BIZ BUNLARA GÜLÜYORUZ MALESEF

cekik

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Forum ile Ilgili

RE: Forum ile Ilgili

Selamün Aleyküm Forumu forum gibi tutalim ne oluyoruz faydali seyler yazalim lütven Allah askina SELAMETLE KALIN

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

cekik yazdı:
Selamün Aleyküm Forumu forum gibi tutalim ne oluyoruz faydali seyler yazalim lütven Allah askina SELAMETLE KALIN

ve aleykümselam kardeşim
forumu forum gibi kullanıyoruz zaten
siz yeni olduğunuz için tanımıyorsunuz ve bu samimiyeti bilmiyorsunuz
siz önce bi slm verin tanışın sonra bizim forumlarla ilgili yanlışlarımızı söyleyin
damdan düşer gibi olmasın
hem burda yalan şeylermi var hepsi faydalı
gülüyoruzda öğreniyoruz da
hem sitede sadece bu forum yok
aeo s.a

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM BENİ YANLIŞ ANLADINIZ Bİ DİN KARDESININ KARDESINE UYARMASI KADAR GÜZEL BİŞEY VARMIDIR KIRDIYSAM ÖZUR DILERIM KARDESİM B) BEN SADECE BAZI KONULARDA HASSAS OLDUGUM İÇİN UMARIM KIZMAMIŞSIN KENDI ADIMA SOYLEYIM SADECE BU KONULARDA KONULARI TİYE ALMAYALIM ALLAH RIZASI İÇİN TV GÖRÜYORUZ İSLAMIYET CEHALETTEN SUCLANIYO YANLIŞ ANLAMA KARDESIM KONUŞMA MİZAC OLARAK SERT GELMİŞ OLABILIR ANLAMA

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

a.s lafım size deildi sizde kusura bakmayın
konuyu irdelememiz bizimde konuya hassas olduğumuzu gösteriyor

omer58

Kayıtlı Kullanıcı

selamünaleyküm kardeşlerim.yüceler yücesi rabbimizin bizlere lutfedip gönderdiği bu güzel dinimiz islam,üç beş kendini bilmez çapulcunun eline kalmaz merak etmeyin.kabe nin ve yüce kur'a'nın koruyucusu bizzat rabbimizin kendisidir.elbetteki her şeyin en hayırlısını bilen odur.malesef bu tür ucuz oyunlara inanan birçok insanımız var.rabbim onlara akıl fikir hidayet nasip etsin.
eyyyy ALLAH'IN DİNİ İLE DALGA GEÇENLER ALAY EDENLER ONA KARŞI GELENLER,SİZ ANCAK KENDİNİZE ,NEFSİNİZE ZULMEDİYORSUNUZ.
YAZIK GERÇEKTEN YAZIK

Kaan Erdem

Yönetici

S.A OKURKEN ASLINDA BİRAZDA GÜLDÜM..BEN İLKOKUL SONDA İKEN BİRİ GELİP KAPIMIZA VE DİĞER KOMŞULARADA BIRAKMIŞTI BÖYLE BİR KAĞIT...10 TANE AYRI AYRI KAĞIDA YAZIN DAĞITIN DAĞITMAZSANIZ BAŞINIZA BELA GELİR VS.VS. BİR TELAŞ BİR KORKU SARMIŞTI HERKESİ...BUNLARIN HEPSİ İMAN EKSİKLİĞİNDEN KAYNAKLANIYOR..NASIL OLUYORDA BUNLARA BU KADAR KAFA YORUM SENARYO HAZIRLIYORLAR ODA AYRI BİR KONU...SELAM VE DUA İLE ALLAH CC EMANET OLUN...

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm kardeşlerim işte böyle saçma şeyler yüzünden siteye giremez oldum site yöneticilerinin bunlara dikkat etmesi gerekmiyormu acaba bu tür konularda fazla bilgisi olmayan kardeşlerimizin kafalarını karıştıracak biligiler aralarında günümüzde olan bazı gerçekler var fakat çoğu saçma sapan şeyler sonundada ALLAH rızası için diyor din bu kadar basit değil selam ve dua ile

omer58

Kayıtlı Kullanıcı

VE ALEYKÜMSELAM.MÜSLÜMAN,UYANIK OLMALIDIR,ZEKİ OLMALIDIR,BU TÜR İNSANLARA MEYDAN VERMEMEK LAZIM.HAK YOLUNDA HAK'TAN AYRILMADAN MÜCADELE ETMEK LAZIM.
BUTÜR ŞEYLER OLACAKTIR.ÇÜN KÜ "EBU CEHİLLER ÖLMEDİ ONLAR HALA VAR YARESULALLAH"DİYOR ŞAİR.RABBİM BU TÜR İNSANLARA DİNİNİ ELBETTE EZDİRMEYECEKTİR.O MUTLAK GALİP OLANDIR

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleykum !
sevgılı kardeslerım formu okuduktan sonra anladım kı su [marq]yonetım duyurusunda [/marq]bahsedıldıgı olaydakı gıbı yıne aldatıldık.bende once cıddıye alıp hatta bu forumda yorumda bulunmustum fakat goruyorum kı bız bu kadar bılgılendırmek adına yazılar yazmıs hatta ozel baslıkla forum acmısken konuyu ortaya atan anemon kardesımızden hıcbır yorum yok buda hala kotu emellı kımslereın bızım duygu ve ıtıkatlarımızla dalga gectıgını gosterıyor.artık boyle seylere pırım vermeyelım!
selam ve dua ıle...

omer58

Kayıtlı Kullanıcı

efsude yazdı:
selamunaleykum !
sevgılı kardeslerım formu okuduktan sonra anladım kı su [marq]yonetım duyurusunda [/marq]bahsedıldıgı olaydakı gıbı yıne aldatıldık.bende once cıddıye alıp hatta bu forumda yorumda bulunmustum fakat goruyorum kı bız bu kadar bılgılendırmek adına yazılar yazmıs hatta ozel baslıkla forum acmısken konuyu ortaya atan anemon kardesımızden hıcbır yorum yok buda hala kotu emellı kımslereın bızım duygu ve ıtıkatlarımızla dalga gectıgını gosterıyor.artık boyle seylere pırım vermeyelım!
selam ve dua ıle...

VE ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM KALP KALBE KARŞIDIR DERLER AYNEN SANA KATILIYORUM.ONLAR KENDİLERİNİ UYANIK SANIYORLAR AMA ALDANIYORLAR.NEYE KARŞI SAVAŞ VERDİKLERİNİ BİLMİYORLAR KARŞILARINDAKİ O EŞŞSİZ GÜCÜN FARKINDA DEĞİLLER.BİLSELERDİ UĞRAŞMAYA CESARET EDEBİLİRLERMİYDİ.ONLAR BİR ADIMDAN ÖTEYE GİDEMİYORLAR KENDİ EKSENLERİ ETRAFINDA DÖNÜP DURUYORLAR.BİZİM DİNİMİZ O KADAR GÜZELKİ YİNEDE ONLARA YÜCE RABBİMDE HİDAYET NASİP ETMESİNİ DİLİYORUM

efsude

Kayıtlı Kullanıcı

amınnn ınsallah!rabbım ıclerıne hıdayet versın.ınanma gucu versın.ıman askı versın
selam ve dua ıle...

omer58 yazdı:
efsude yazdı:
selamunaleykum !
selam ve dua ıle...

VE ALEYKÜMSELAM KARDEŞİM KALP KALBE KARŞIDIR DERLER AYNEN SANA KATILIYORUM.ONLAR KENDİLERİNİ UYANIK SANIYORLAR AMA ALDANIYORLAR.NEYE KARŞI SAVAŞ VERDİKLERİNİ BİLMİYORLAR KARŞILARINDAKİ O EŞŞSİZ GÜCÜN FARKINDA DEĞİLLER.BİLSELERDİ UĞRAŞMAYA CESARET EDEBİLİRLERMİYDİ.ONLAR BİR ADIMDAN ÖTEYE GİDEMİYORLAR KENDİ EKSENLERİ ETRAFINDA DÖNÜP DURUYORLAR.BİZİM DİNİMİZ O KADAR GÜZELKİ YİNEDE ONLARA YÜCE RABBİMDE HİDAYET NASİP ETMESİNİ DİLİYORUM

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

hafiz 24 yazdı:
selamün aleyküm kardeşlerim işte böyle saçma şeyler yüzünden siteye giremez oldum site yöneticilerinin bunlara dikkat etmesi gerekmiyormu acaba bu tür konularda fazla bilgisi olmayan kardeşlerimizin kafalarını karıştıracak biligiler aralarında günümüzde olan bazı gerçekler var fakat çoğu saçma sapan şeyler sonundada ALLAH rızası için diyor din bu kadar basit değil selam ve dua ile

a.s kardeşler güzel yorumlar yapmışsınız hepinize yetişemedim işim vardı
site yöneticilerinin dikkat etmesi gerekiyor ama
onlarda nereye kadar.. kime yetişsinler
sonuçta pcnin başında oturmuyorlar onlarında normal bi dünya hayatı var meşgaleleri var
bizim kendi içimizde otokontrol yapmamız lazım
mesela ben bu yazılanı yanlış buldum ve açılan her yere yazma kardeşim etme dedim
arkadaş 8 yere aynı msjı yolladı bende onu takip ederek 8 yerede
inanmayın saçmalık bunlar dedim daha sonra bu adresi yapıştırdım
ben uydurma filan deyince yazmaktan vazgeçti ve siteden çıktı

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM aynı yazıları torunuma vermişler torunumda orta bire gidiyor betül ne oldu kızım neden durgun duruyorsun dedim babaanne bu yazıları yedi kişiye verecekmişim vermessek ölecekmişim yada başımıza felaket gelecekmiş dedi ama nasıl korkmuş biliyormusunuz inanki bu kadarınada pes yani eşim elinden aldı yırttı ama nasıl ağlıyor dedecim yırtma diye zor ikna ettik o bir haftayı nasıl korkuyla bekledi günah yani bu olmaz Allahtan korksunlar selametle B)

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM aynı yazıları torunuma vermişler torunumda orta bire gidiyor betül ne oldu kızım neden durgun duruyorsun dedim babaanne bu yazıları yedi kişiye verecekmişim vermessek ölecekmişim yada başımıza felaket gelecekmiş dedi ama nasıl korkmuş biliyormusunuz inanki bu kadarınada pes yani eşim elinden aldı yırttı ama nasıl ağlıyor dedecim yırtma diye zor ikna ettik o bir haftayı nasıl korkuyla bekledi günah yani bu olmaz Allahtan korksunlar selametle B)

ve aleykümselam annem Allah razı olsun çok güzel bi örnek daha işte
bu yaştaki yocuğu ne kadar etkiler
öleceksiniz filan
Allah yardımcımız olsun annem

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

omer58 yazdı:
VE ALEYKÜMSELAM.MÜSLÜMAN,UYANIK OLMALIDIR,ZEKİ OLMALIDIR,BU TÜR İNSANLARA MEYDAN VERMEMEK LAZIM.HAK YOLUNDA HAK'TAN AYRILMADAN MÜCADELE ETMEK LAZIM.
BUTÜR ŞEYLER OLACAKTIR.ÇÜN KÜ "EBU CEHİLLER ÖLMEDİ ONLAR HALA VAR YARESULALLAH"DİYOR ŞAİR.RABBİM BU TÜR İNSANLARA DİNİNİ ELBETTE EZDİRMEYECEKTİR.O MUTLAK GALİP OLANDIR

Allah razı olsun kardeşim çok mühim bi noktaya işaret etmişsin
virgül koymuşsun, dikkat çekmişsin, belirtmişsin

müslüman hele bu zamandaki müslüman çok uyanık olmalı
herşeye kanmamalı her sakallıyı hoca sanmamalı
her Allah razı olsun diyene inanmamalı
Her ben Allah için ağlıyorum diyene kanmamalı
İçimizde sinsi planlarını gerçekleştirmek isteyen hainler çoktur

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

mustafa_xtar yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
HZ MUHAMMEDIN AHLAKI HZ SULEYMANIN SAADETI HZ EYYUBUN SABRI HZ YUSUFUN GUZELLIGI HZ HAMZANIN CESARETI HZ OMERIN ADALETI VE 124 BIN PEYGAMBERIN DUASI SENINLE OLSUN BU MESAJI 10 KISIYE GONDER ALLAHIN SELAMI ÜZERİNE OLSUN.

İŞTE Bİ ÖRNEK DAHA BUNU BİLE YOLLAMIYORUM

bu örnek yanlış anlaşılabileceği için şöyle demek istiyorum
bu yazılan diğerlerinden farklı
dua içerikli fekat
benim örnek olarak koymamdaki amaç sayı belirtmesi
evet sayı belirtmesi
insanları zorunluymuş gibi addetmesi
sadece bunun için koydum yoksa duaya diyecek bişiyim yok haşa

evet arkadaşlarr yukarıdaki metin bana dün gelmişti hemen yolladım

ve bu günkü metin lütfen bakın

Hz Muhammed (Sav) In Ahlakı Hz Suleymanın SaaDetı Hz Eyyubun Sabrı Hz Yusufun Guzelliği Hz Hamzanın Cesaretı Hz Omerın Adaletı Ve 124 Bın Peygamberın Duası Senınle Olsun
Bu Mesaj Hacdan Gelıyor 10 Kısıye
Gonder Bu Aksam Mucıze Ile Karsılasacaksın Lutfen Dene

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlar, arkadaşım bi ara komik bi mail attı ve o site de çok komik şeylerin olduğunu söyledi,
ısrarla tavsiye edince bende üye oldum ama olduğuma olacağıma pişman oldum
ahlak gerçekten çöküntü içinde iğrenç şeyleri komik diye yolluyorlar,en son da mustafa kardeşimin
bahsettiği bu saçma ve içler acısı yazıyı yolladılar...
çok üzüldüm çünkü bunu yollayan site değil samimi arkadaşım kübraydı...:(:(:( inanamadım...
ona bu ne saçmalık diye çıkışınca bende inanmıyorum ama yolladım işte dedi...yazık:(:(:(
arkadaş inanmıyorsan nie yolluyorsun ve onlara destek oluyorsun demııı...
bende destek olmak istemiyorum ordaki üyeliğime son vermek istiyorum ama nasıl bana yardım edin...
kusura bakma mustafa kardeş konu dışına çıktım ama gerçekten o siteden kortulmak istiyorum...

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

ZEHRA MELEK yazdı:
arkadaşlar, arkadaşım bi ara komik bi mail attı ve o site de çok komik şeylerin olduğunu söyledi,
ısrarla tavsiye edince bende üye oldum ama olduğuma olacağıma pişman oldum
ahlak gerçekten çöküntü içinde iğrenç şeyleri komik diye yolluyorlar,en son da mustafa kardeşimin
bahsettiği bu saçma ve içler acısı yazıyı yolladılar...
çok üzüldüm çünkü bunu yollayan site değil samimi arkadaşım kübraydı...:(:(:( inanamadım...
ona bu ne saçmalık diye çıkışınca bende inanmıyorum ama yolladım işte dedi...yazık:(:(:(
arkadaş inanmıyorsan nie yolluyorsun ve onlara destek oluyorsun demııı...
bende destek olmak istemiyorum ordaki üyeliğime son vermek istiyorum ama nasıl bana yardım edin...
kusura bakma mustafa kardeş konu dışına çıktım ama gerçekten o siteden kortulmak istiyorum...

est kardeşim konunun dışına çıkılmış deil
Allah razı olsun
arkadaşınıza bi sorun o size yardımcı olabilir inş

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşım yardımcı olamıyor
onuda ikna ettim beraber üyeliğe son verecez ama ikimizde nasıl olur bilmiyoruz...
çevredekilerde bilmiyor o yüzden size sordum yardımcı olursanız sevinirim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt