Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ah Canim Sendemi Bu Konuyu Açtin Bende Araştirdim Ama Bulamadim Neyse Oldu Bikere Allaha Emanet Olçok Güzel Bir Yazi Benim çok Hoşuma Gitti Emeğinize Sağlik
Ah Canim Sendemi Bu Konuyu Açtin Bende Araştirdim Ama Bulamadim Neyse Oldu Bikere Allaha Emanet Olçok Güzel Bir Yazi Benim çok Hoşuma Gitti Emeğinize Sağlik
Can ablam benim. Est. rica ederim, sorun değil..Sıkılmayın inşallah. Beğendiğinize sevindim. Allah c.c sizden de razı olsun inşallah..Allah c.c bizleri azimli bir kardelen eylesin Amiiinn...Selam, baki dua ve muhabbetle En Emin'e emanetimsiniz can ablacım..Hayırlı, bereketli akşamlar olsun inşallah.B)B)
Aklın sınırlarının zorlandığı bir mevsimdeyiz. Elimizde kala kala iki kelime kaldı: Allah büyük! Ve bizler biliyoruz ki, o iki kelime yeryüzünde seslendirilen bütün kelimelerden daha çok, daha büyük, daha derindir. Kederliyiz evet, ama asla küskün, yılgın, yorgun değiliz.
Aklın sınırlarının zorlandığı bir mevsimdeyiz. Elimizde kala kala iki kelime kaldı: Allah büyük! Ve bizler biliyoruz ki, o iki kelime yeryüzünde seslendirilen bütün kelimelerden daha çok, daha büyük, daha derindir. Kederliyiz evet, ama asla küskün, yılgın, yorgun değiliz.
Can ablacım benim çok güzel satırlardıB)..Allah c.c razı olsun inşallah sizden ebeden ablacımB)..Beğeniyle okudum..Hamd olsun..O yolda, tevhidi davada her daim devam etmek var inşallah..Yılgınlıkları bizden uzak eylesin Rahman c.c inşallah..B)
Gününüz hayırlı ve bereketli olsun can ablacım..Güncellediğiniz için çok teşekkkür ederim..En EMİN'E EMANETİMSİNİZ..Baki muhabbetle kalın inşallah..B)