Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kara cahil babalara armağan olsun. (1 Kullanıcı)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
RE: KARA CAHİL BABALARA ARMAĞAN OLSUN.

]SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM İÇİMİ ACITAN BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİN.DİNİMİZDE KADINA BU KADAR DEĞER VERİLİRKEN MALESEF SÖZDE MÜSLÜMANIM DİYENLER KADINLARI SADECE AFEDERSİNİZ ÇOCUK YAPAN EV İŞLERİNİ YAPAN HİZMETÇİ GİBİ GÖRÜYORLAR.KADIN HİÇBİŞEY İÇİN KARAR VEREMEZ.KADININ LAFI ERKEĞE GEÇMEZ.KADIN SÖZ HAKKINA SAHİP OLAMAZ GİBİ DÜŞÜNCELER MALESEF ÇOK.BİZİM BURDA KADINLAR HEM KÖYDE DIŞARDA AĞIR İŞLERLE YÜKLERLE UĞRAŞIRLAR HEMDE EVİN İŞİYLE UĞRAŞIRLAR.BÖYLE OLMASINA RAĞMEN ERKEĞİN GÖZÜNDE HİÇBİŞEY BİLMEYEN CAHİL GÖZÜYLE BAKILIYO.KADIN SABAHTAN AKŞAMA KADAR BAĞDA BAHÇEDE EVDE ÇALIŞIYO EŞİ GEZER AKŞAMA KADAR.AKŞAM DA EVE GELİR YEMEK İSTER AFEDERSİNİZ KEYF İSTER.EŞİ YORGUNUM DEYİNCEDE NE BİÇİM KADINSIN OLUYO.:mad::mad::mad::mad: NEYSE ŞİMDİ BEN YİNE SİNİRLENDİM.KONUŞRSAM DAHA SUSMAM.RABBİM HAYIRLI YÖNDE ISLAH ETSİN.[/color]

Kaan Erdem

Yönetici

ALEYKÜMSELAM KARDEŞİ.HAKLISIN BUNLAR HEP İLİM VE DİNİMİZİN GÜZELLİKLERİNDEN YOKSUN OLMA VE GAFLET İÇERSİNDE DOLANMANIN SEBEPLERİ.ALLAH CC BİZLERİ İSLAH ETSİN.SELAM VE DUA İLE KALIN ALLAH CC EMENET OLUN.SELAMETLE.

meftun61 yazdı:
]SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM İÇİMİ ACITAN BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİN.DİNİMİZDE KADINA BU KADAR DEĞER VERİLİRKEN MALESEF SÖZDE MÜSLÜMANIM DİYENLER KADINLARI SADECE AFEDERSİNİZ ÇOCUK YAPAN EV İŞLERİNİ YAPAN HİZMETÇİ GİBİ GÖRÜYORLAR.KADIN HİÇBİŞEY İÇİN KARAR VEREMEZ.KADININ LAFI ERKEĞE GEÇMEZ.KADIN SÖZ HAKKINA SAHİP OLAMAZ GİBİ DÜŞÜNCELER MALESEF ÇOK.BİZİM BURDA KADINLAR HEM KÖYDE DIŞARDA AĞIR İŞLERLE YÜKLERLE UĞRAŞIRLAR HEMDE EVİN İŞİYLE UĞRAŞIRLAR.BÖYLE OLMASINA RAĞMEN ERKEĞİN GÖZÜNDE HİÇBİŞEY BİLMEYEN CAHİL GÖZÜYLE BAKILIYO.KADIN SABAHTAN AKŞAMA KADAR BAĞDA BAHÇEDE EVDE ÇALIŞIYO EŞİ GEZER AKŞAMA KADAR.AKŞAM DA EVE GELİR YEMEK İSTER AFEDERSİNİZ KEYF İSTER.EŞİ YORGUNUM DEYİNCEDE NE BİÇİM KADINSIN OLUYO.:mad::mad::mad::mad: NEYSE ŞİMDİ BEN YİNE SİNİRLENDİM.KONUŞRSAM DAHA SUSMAM.RABBİM HAYIRLI YÖNDE ISLAH ETSİN.[/color]

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı

(Üç kız veya kız kardeşinin geçim veya başka sıkıntılarına katlananı, Allahü teâlâ Cennete koyar.) Eshab-ı kiramdan biri, (İki tane olursa da aynı mıdır?) diye sual edince, Peygamber efendimiz (Evet, iki tane olursa da aynıdır) buyurdu. Başka birisi, (Ya bir tane olursa?) diye sual etti. Cevabında buyurdu ki: (Bir tane de olsa gene aynıdır.) [Hakim, Harâiti]

selamun aleyküm bizde 3 kız kardeşiz Rabbimizin izniyle Rabbimiz utandırmasın inşaallah
hayırlı günler abi
kıymetli paylaşımın için

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Kız, çocuğu olunca üzülmek, hele hele anneyi suçlamak çok yanlıştır.
Kuran-ı kerimde mealen, (Allah dilediğine kız, dilediğine erkek çocuk bahşeder. Kimine hem erkek, hem kız çocuğu verir, dilediğini de kısır bırakır. Her şeyi hakkı ile bilen ve her şeye gücü yeten ancak Allahtır) buyuruldu. (Şura 49, 50)

SELAMÜN ALEYKÜM KAAN ABİ...
BU HADİS, ŞERİFİ BİRDE BABAANNEM BİLSEYDİ NE GÜZEL OLURDU..
BİZ 5 KARDEŞİZ. 3 KIZ 2 ERKEK. ANNEMİN ARDI ARDINA 3 KIZI OLUNCA ABİMDEN SONRA BABAANNEM ERKEK EVLAT DUGURANA (AFEDERSİN AMA) KADAR DOGURACAKSIN DİYE ANNEME SÜREKLİ EZİYET EDİYORMUŞ...
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜRKİ 5 EVLADI ERKEK OLMUŞTU. DAHA FAZLA KARDEŞ OLMAKTAN KURTULDUK..
YANLIŞ ANLAMAYIN BEN KARDEŞLERİMİ ABİMİ, VEDE ABLAMI CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM. AMA HERKES BAKABİLECEGİ KADAR ÇOCUK SAHİBİ OLSA DAHA İYİ DEGİLMİ..
RABBİM HER BEBEGİN RIZKINI VERİR AMA ÖYLE Bİ DÖNEME GELDİKKİ, BU ZAMANDA BU KADAR. ÇOCUGA BAKMAK, YETİŞTİRMEK, ONUN GELECEGİNİ SAGLAMAK ÇOK ZOR...
ALLAH RAZI OLSUN.. BİLGİNİZ İÇİN..
SELAM VE DUA İLE..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt