Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
AY-YA kardesım keşke bırazcık daha ıfadelerımıze dıkkat edebılsek.bızım basımız ortulu

onların ıse kalplerı, mesela.bılmıyorum ama ağır bir ifade geldi bana.tam olarak
hatırlamıyorum ama

anlam olarak bır hadısı serıfte Efendimiz(s.a.v.):bir kalp kırmak kabeyı 70 defa yıkmış gıbı

bir muslumanı zarara sokarmış.

nacızane fıkrım,lutfen,Rabbımızın rızası ıcın ıfadelerımıze bıraz daha dıkkat edelım.

Rabbımız bızlerı her yonumuzle kendıne layık kullarından eylesın ınsallah.

Allah a emanet olun kardesım

Selametle...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
yanlış olan nedir? bu resim anlam bakımından yanlış ifade olsaydı eğer aynı sitede başka bir konuda bu resim yine konulmazdı sanırım ki berat05 kardeşimizde aynı resimi eklemiş bu konuyaa yaniii ben kötü yada art niyetle koymadım bunu ama üstüne alınanlar olmuşsa tabikide silerim özürdilerim Allah cc emanet olunuz.....kalp kırmak istememm tekrar özürdilerim...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
tamam canım kardesım.onemlı olan tabıkı halıs nıyet.anlasılmıstır.Allah a emanet olun.

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
Ay ya kardeşim mesajın silinmesi sanırım Aleviliküzerinde yaptıgın bir cumleden silindi üzgün kardeşimde senden sonraki mesajında Aleiliten bahsetmesi olumsuz onunkide silinmiş

hayal_8100

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.arkadaşlar ben ilk okul 3. sınıfta kuran öğrendim ve aynı zaman içerisinde de kapandım.rabbime şükürler olsun.önce çocuktur hevesleniyor dediler karışmadılar orta okula kadar.orta okuluda i.h.l de okumaya başlayınca bişey diyemediler ama pardesüye hep karşılar.pardesü giyememek beni çok üzüyor ve içimde uhte.rabbim hayırlı bir yuva nasip ederde inşallah aynı yere bakıp aynı şeyi gören bir insanla hayatımı birleştirirsem rabbimin izniyle bu huzursuzluğumuda atlatmış olucam inşallah.dualarınızı bekliyorum.

*FİLİZ*

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm arkadaşlar
size çok güzel bir haberim var
kapanmaya karar verdim
ama kafam çok karışık
tedirginim
sizden yardım ve dua istiyorum
müdürümlü konuştum az önce
dediğim gibi kendisi dini bütün biri
çok sevindi
ama yönetim kurulu başkanına da danışacak
büyük bir ihtimalle engel olmazlar dedi
ne olur arkadaşlarım benim için dua edin
çok heyecanlıyım
çok tedirginim
ne olur ne olur dua edin bana!!!

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah kapanırsın kardeşim. Yazını görünce cok tuhaf oldum. Ben de zamanında bunları yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Allah yar ve yardımcın olsun.. Hayırlı haberlerini bekliyorum..Dualarım seninle olacak..

berat05

Yönetici
kapanmaya karar verdim
ama kafam çok karışık
tedirginim
çok sevindi
çok heyecanlıyım
çok tedirginim

ve aleyküm selam

çok çok sevindik kardeşim..inanın çok güzel bir haber...Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun..Yolunuzda sabit kılsın..Sizi sevdiği kullarla eylesin inşallah..

sizde nefsi ve şeytansı şeylerden uzak durun..ilk zamanlarda kafaların karışması normaldir...giyim tarzı hayat tarzı değişiyor yavaş yavaş...

Allah c.c. razı olsun kardeşim..ne güzel bir haberdi.

KUR'AN-I KERİM'İ okumayı ve varsa hocalardan yardım almayı unutmayın...müjdeli mesajlarınızı bekleyeceğiz.

selamün aleyküm

*FİLİZ*

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam
Allah razı olsun sizden
inanın çok istiyorum kapanmaayı
ama çok laflar söyleniyor az önce eşimle konuştum o onay veriyor sen bilirsin diyor ama eminmisin filiz diyor müdürümle konuştum o da kınayan çok olacak hazırmısın bunlara dedi
kırılgan bir yapım var nasıl başederim bilmiyorum çalıştıgım işyeri çok dedikoducu bir yer herkes birbirinin arkasından müthiş bir şekilde atıyor uzak durmaya çalışıyorum hepsinden dini bütün insanlarda var ama dedigim gibi onlarla mücadele etme gücünü yaradanım verir bana. ablacım seninde dediğin gibi köklü bir değişim olacak. ben kot giyen birisiyim şimdi herşeyim değişecek en başta başımı kapatacam ve nasıl bağlayacam onuda bilmiyorum ya ne bileyim dediğim gibi çok karışığım. dualarınızı esirgemeyin benden ne olurrr...

Selamünaleyküm

mir_erhan

Moderator
kapanmaya karar verdim
ama kafam çok karışık
tedirginim
çok sevindi
çok heyecanlıyım
çok tedirginim

selamün aleyküm kardeşim...

inan senin kadar şuan heyecanlıyız ve o kadarda sevinçliyiz..
Rabbim bu yolda önünüzde hiç bir engel bırakmasın.
Rabbim her zaman yanınızda olsun inşallah..

dualarımızla yanında sabah namazlarında el açacağız inşallah Rabbim bize yardım edecektir..
.güzel haberlerinizi brkliyoruz kardeşim..

Allah yar ve yardımcın olsun.

selam ve dua ile.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben de 2005 yılında, üniversiteyi okurken kapanmaya karar verdim. Ailemin kapanmama karşı olacağını düşünüodum.. Annemi arayıp konuyu açtığımda hayır olmas cevabıyla karşı karşıya kaldım. Aradan bir ay geçti. Benim psikolojim iyice bozulmaya başladı. Tek isteğim Allah'ın rızasını yerine getirmek, kapanmaktı.. Başörtüsüyle yatıp başörtüsüyle kalkıodum.Ne yapacağımı bilmiyordum. İzin vermiyorlardı. En sonunda elime başörtümü aldım hiç bir şeyi umursamadım. Taktım başörtümü okuluma gittim. Okulda yasaktı tabi. Okul dışında görenler şaşırmıştı. O gün en huzurlu en sevinçli günümdü. Dün gibi hatırlıyorum. Bunları yazarken bile heyeceanlanıorum. Bir hafta sonra eve geldiğimde ailem şaşırmıştı. Onlara bıraksaydım :(( Yavaş yavaş alıştılar. Akrabalarımdan çok söz işittim. Neden diyenler. Namazını kılıosun başını niye örtüosun diyenler. Neler neler.. Duymadım hiç birini. Mutluluğumun huzurumun üstüne geçemedi hiç bir şey. En ilginci ailem hiçbir şey demedi..
Kapanmak isteyip de kapanamayan arkadaslarım. Gercekten engelleri engel olarak görmeyin. Hiç bir engel, engel değil kapanmaya. Gercekten cok istiorsanız bir şekilde oluyo. Keşke daha önce kapansaydım diyeceğinisi biliorum.. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hepinise her namazımdan sonra dua edicem İNŞAALLAH. Allah kabul eder inşaallah.Filiz kardeşim ve adaşım dilek güsel haberlerinisi bekliorumm..

*FİLİZ*

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm kardeşim...

inan senin kadar şuan heyecanlıyız ve o kadarda sevinçliyiz..
Rabbim bu yolda önünüzde hiç bir engel bırakmasın.
Rabbim her zaman yanınızda olsun inşallah..

dualarımızla yanında sabah namazlarında el açacağız inşallah Rabbim bize yardım edecektir..
.güzel haberlerinizi brkliyoruz kardeşim..

Allah yar ve yardımcın olsun.

selam ve dua ile.

Allah razı olsun kardeşim
inanın bana çok mutlu ediyorsunuz beni
sizi yanımda destek görmek bana daha da güç veriyor
inanın bana şeytan şu anda benimle o kadar uğraşıyorki çok büyük çaba veriyorum
neler neler geçiyor aklımdan
sürekli salavat getiriyorum ALLAHım bana yardım et diye
inşallah kapandığım günü size en yakın zamanda haber vericem
dualarınızla güç bulucam inşallah
sağolun çok sağolun

*FİLİZ*

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben de 2005 yılında, üniversiteyi okurken kapanmaya karar verdim. Ailemin kapanmama karşı olacağını düşünüodum.. Annemi arayıp konuyu açtığımda hayır olmas cevabıyla karşı karşıya kaldım. Aradan bir ay geçti. Benim psikolojim iyice bozulmaya başladı. Tek isteğim Allah'ın rızasını yerine getirmek, kapanmaktı.. Başörtüsüyle yatıp başörtüsüyle kalkıodum.Ne yapacağımı bilmiyordum. İzin vermiyorlardı. En sonunda elime başörtümü aldım hiç bir şeyi umursamadım. Taktım başörtümü okuluma gittim. Okulda yasaktı tabi. Okul dışında görenler şaşırmıştı. O gün en huzurlu en sevinçli günümdü. Dün gibi hatırlıyorum. Bunları yazarken bile heyeceanlanıorum. Bir hafta sonra eve geldiğimde ailem şaşırmıştı. Onlara bıraksaydım :(( Yavaş yavaş alıştılar. Akrabalarımdan çok söz işittim. Neden diyenler. Namazını kılıosun başını niye örtüosun diyenler. Neler neler.. Duymadım hiç birini. Mutluluğumun huzurumun üstüne geçemedi hiç bir şey. En ilginci ailem hiçbir şey demedi..
Kapanmak isteyip de kapanamayan arkadaslarım. Gercekten engelleri engel olarak görmeyin. Hiç bir engel, engel değil kapanmaya. Gercekten cok
istiorsanız bir şekilde oluyo. Keşke daha önce kapansaydım diyeceğinisi biliorum.. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Hepinise her namazımdan sonra dua edicem İNŞAALLAH. Allah kabul eder inşaallah.Filiz kardeşim ve adaşım dilek güsel haberlerinisi bekliorumm..

Allah razı olsun kardeşim
inan bana bu kapanma isteği bende her zaman vardı
ama bir türlü faaliyete geçiremiyordum yada nefsime yenik düşüyordum
kendimi bildim bileli hep açıktım ama inan bana hiç bu durumdan memnunluk duymadım hep rahatsızdım kendimi huzursuz hissediyordum umarım bu sefer nefsime yenilmem ki yenilmicemde inşallah. söylediğim gibi inşallah insanların karşısında eleştirenler karşısında güçlü olabilirim. dualarınız için çok sağolun ALLAH razı olsun sizden inşallah sizin dualarınızla üstesinden gelecem. selam ve dua ile....

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
Benimde kapanmamı istemiyolar
sebep 1) pasaklı ve kötü giyirnişim anneme göre
sebep 2) babama göre siyasi simge
gerçi allah biliyo ya allah büyük istek versin bi kere yapıcam dedikten sonra allahtan başka kim çevirebilirrrrr
hangi güç hangi kuvvet
önemli olan o isteğin uyanması

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Doğru söylüyosun dileğim.. Allah yardımcın olsun senin ve tüm kapanmak isteyip de yapamayan kardeşlerimin. Her zaman dualarımda olacaksınıs..

berat05

Yönetici
Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

*FİLİZ*

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
ALLAH razı olsun ablacım
senin bu yazını okuyorum durmadan
şeytan peşimde dönüp dolaşıyor
nefsimle savaşıyorum
kötü düşünceler getiriyorlar aklıma
ama yılmıcam
vazgeçmicem
dua et ablacım bana
ALLAH ne muradın varsa versin ablacım

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
Adaşım allah razı olsun kapanmak nası bi duygu ne hissediyosunuz anlatırmısınız gerçekten herşey birden değişmiyomu huzuru başka diyorlar

berat05

Yönetici
selamünaleyküm
allah razı olsun ablacım
senin bu yazını okuyorum durmadan
şeytan peşimde dönüp dolaşıyor
nefsimle savaşıyorum
kötü düşünceler getiriyorlar aklıma
ama yılmıcam
vazgeçmicem
dua et ablacım bana
allah ne muradın varsa versin ablacım

ve aleyküm selam

Allah c.c. sizden de razı olsun kardeşim

yılmak yok..şeytanda güçlüyüz..çünkü yolumuz HAK yolu HAKKIN yolu
yanaşamaz bize..ancak vesvese verir...bol bol kelime-i tevhid getirin.salavat çekin..Duamız sizlerle

ALLAH c.c. yar ve yardımcımız olsun...O' dan başka büyük yoktur.

*FİLİZ*

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam ablacım
ALLAH kat be kat razı olsun senden
kapanmayı istememin büyük nedeni beni tam anlamıyla uyandıran senin bu yazıların oldu ablacım
ne büyük bir sevaba girdin ne güzel sebep oldun
bir başarabilirsem sana ömür boyu duacı olacam
duaların için çok sağol ablam
haklısın ablacım yılmıcam
güçlüyüm şeytan beni yenemez...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt