Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (3 Kullanıcı)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah ayşecim yakında güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum..maşallah sana senin yaşlarındayken keşke senin gibi düşünebilseydim şimdi şu bocalamayı yaşamazdım.. yani şunu giysem uygun olur yok şu uygun olmaz vs. yeni yeni nasıl giyinmeliyim neyi almalıyım felan ancak oturuyor.. afferin sana çünkü daha fazla bekleyince daha zor kapanıyor insan daha zor alışıyor daha zor benimsiyor.. ne güzel sen benim kadar geç kalmayacaksın... tesettür ögürlüktür.. .çünkü doğruyu bile bile yanlışı yapanlardan olmadığın için, vicdanın rahat olduğu için, namazlarında secde ederken alnını daha rahat yere koyabildiğin için özgürsün.
hani hep diyoruzya ölüm çok yakınımızda gençlik nasıl olsa geçecek bitecek nefsimize uymayalım diye..evet doğru ama EKSİK
hiç ölmeyecek ve hiç yaşlanmayacak da olsak ( öyle bişey mümkün dahi olsa) Rabbimiz istiyor diye sevabını günahını düşünmeden sadece allah aşkı için bürünelim tesettürümüze.. hakiki iman bunu gerektirir.
şems der ki Elimde olsa cenneti ateşe verir, Cehennemide suyla söndürürüm ki, geriye bitek AŞK bâki kalsın.
anneler babalar elbette önemliler. çok önemliler hem de. onların rızasını almalıyız..onlara öf bile dememeliyiz.ama önce Allah... önce allah cc nin bizlerden razı olması gerekir. bak rabbimiz ne diyor " Onlara: “Allâh`ın indirdiğine ve Elçi`ye gelin!” dense, “Babalarımızı üzerinde bulduğumuz şey bize yeter!” derler. Babaları hiçbir şey bilmeyen, doğru yolu bulamayan kimseler olsa da mı?
(Maide-104)" İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GEL BİZE

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
hicranım inşallah bugün yarın müjdeli haberlerini göreceğiz burada...
eminim çok yakışacaksın başörtüne...

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin :) yetiştirme tarzı olarak ailem cok muhafazakar degil.. ama ibadetlerini yerine getiriyorlar.bende öyleyim ama tam olmasada . tesettüre girip tam a yakın bişeyler olmak istiyorum . benim cevremde cok erkek var . okudugum okuldan dolayı ..

cok sohbetler dinledim ,hocalar dinledim .. erkek arkdslarım ile muhabbeti bile kestim .. yalnız kalmayı bile kabullendim .onu da yapamam sanıyordum yapıyorum ...
biraz hareketli bi yapım var . tesettür demek benim cok baska bişey .. agır baslı olmaya calışıyorum .. konuskanımdır .. azıcık susmaya calşıyorum ..bunları da düzeltecegim o vakte kadar bi ayım var . bi ay süresi içinde hareketlerim tesettürlü bi kızın olacagı hareketler olması gerekiyor...

kimseyi kınamıyorum ama etrafımızda tesettürlü olmayan bası kapalı cok arkadasımız var . ben öyle olmak istemiyorum öyle olacaksam . Allah 'ın ayetini üzerimde tasımama gerek yok . olacaksa birazcık bi yerlerde bazı taşlar yerinde olarak olması gerekiyor ..

giyinmiş cıplak olmamamız gerek .. okuyup ögrenmemiz gerek daha bi cok . hayırlısını nasip etsin Rabbim ben cok yanlışlarda yaptım . i
nefsim bazen sen haketmiyorsun kapanmayı bile diyor . ama mücadale ediyorum . herseye ragmen .., herkese ve en cok nefsime ,seytana ragmen istiyorum ben .. dogru yolda olmayı istiyorum ..
tesettürde bi korunma biçimidir.. ve en cok da basımı kapatmak için degil. bedenimi acık halimle bu kadar örtebiliyorum .. bası acık pardesü giyn insanlar ne kadar garip olur degil mi? ben bu sekilde bol giyindigim halde bile rahat edemiyorum .. o yüzden de tesettüre girmek istiyorum ..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
tesettür beraberinde bir çok güzelliği getiriyor.. mesela erkekler tokalaşmak için ellerini uzatmıyorlar.. ya karşı cinsle konuşurken ister istemez gülmemeye çalışıyorsun. bir çok şey sen farkında olmadan kendiliğinden oturuveriyor..
hani çok konuşkanım diyorsun ya bunu doğru yolda kullanabilirsin mesela tebliğ vazifesinde. çünkü islam sosyal bir dindir.. bunun en güzel örneği şu olsa gerek.. peygamberimiz ümmetim ümmetim olmadan cennete girmem demiştir.
sen de bu özelliğini insanlara doğruları anlatmada her fırsatta kullanabilirsin canım sen yetet ki kalpten iste.
sen tesettürlü olmayan o kapalı kızlara doğruları hatırlatan güzel bi örnek olacaksın inşallah.

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
gördüm sipariş ettiğin kapı...güzel uzun boylu olduğun için sana yakışır..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
buketim arkdaşım sen beğeni yapmışsın ama yoksun nerelerdesin
bak ben biraz iyileştim geldim buraya sen de gel lütfen :)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
mehtabımmmmm hicran çok güzel olmuş demi.. kız bu kapanınca daha güzel olacak acaba kapanmasamı?? yokkk rabbim nasip etsin inşallah nur dolsun yüzü.. güzel haberini alacağız yakın zamanda..
ayşemmmmm canım kardeşimmmm....... ilk kapandığımda 18 yaşındaydım ben ailem senin kinden beter etti beni ve açtım.. hasretle acıyla gözyaşıyla açtım.. sonra yıllarca o acıyı atamadım içimden her kapalı gördüğümde he elime her şal alışımda ağladım..
10 yıl sonra nasip oldu tekrar.. şimdi diyorum ki o günkü halim olsa asla açmazdım asla ... öldürseler yine açmazdım... şiimdi okadar karşı çıkan ailem pardesü beğeniyor bana.. annem kapanmak için eşarp şal deniyor.. umre hayali kuruyorlar.. bunlar niye oldu bliyor musun ben çok istedim allaha emanet ettim ve RABBİM beni kırmadı. herkesin gözünü açtı.. çünkü ben RABBİMİ seçtim..
yazdıkların paradisee ve duygu arkadaşımıızı hatırlattı bana onlarda kapanacaz ama zaman kapanacaz ama herkes gibi değil diyorlardı paradisse feracesi ile duygu en güzel haliyle kapandı... yani istemek önemli olan bu..
hadi bir ay diyorsun ya ÖLÜM.. bide ailenden uzaksın ne güzel burda oturt herşeyi yap oraya gittiğinde kimseye acemilik gösterme..
ha PİŞMAN OLACAKSIN... bu kesin zerre kadar şüphem yok.. ama niye daha önce kapanmadım diye.. niye bekledim diye ..
bekleme be kuzum bekleme.. kimse eteğini iki karış uzattınn başına bir örtü aldın diye kınamayacak seni.. nefret etmeyecek.. konuşacaklar bırak konuşsunlar.. ne zaman sustularki.. hep bahaneleri yokmu insanların.. sen ALLAHIN DEDİĞİNİ YAP.. Hadi be gülüm güzel haberler ver bize,,,

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
kız fırsat vermiyo zeynep... benim aldığım elbiseyede baktınmı mehtabım.. ev için güzel demi.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt