Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bizler için bu sayfa teşvik neler okuyoruz ama ikna edemiyorsak sevdiklerimizi konusunu bile açtırmıyolarsa bildikleri halde çok bunlladım beklemekten sürekli bekle denmesinden oyalanmaktan konuşamamaktan bu sayfaya yaklaşık 1 aydır yorum yapmıyorum yapamıyorum kapandım demeyi nasıl isterdim ama hala bekliyorum beni cehennememi layık görüyorsun dedim Rabbimin rızasını istiyorum günahkar kulum demesin hayırlı kullarından olmak istiyorum inanın içim daralıyor eşim için hergün dua ediyorum zaten giyimim tesetüre uygun nedir yani istememesinin sebebi bi ablamız vardı kapandı ses çıkımadı birdaha merak ediyorum ne dediler üzdüler mi onu

canım benim seni okadar iyi anlıyoruz ki biz seni burda istiyoruz bekliyoruz kapanmyı ne kadar istediğini biliyoruz o günü hasretle bekliyoruz ama kızmıyoruz darılmıyoruz sana burda ol ol ki acaba diyen insanlara örnek ol

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah kardeşim inşallah bilmiyorum duamın vaktimi var sınavımda benmi veremiyorum bilmiyorum nasıl davranmam gerektiğini bir rüya giördüm çok sıkıntıda olduğum bir vakit içim biraz ferahladı Rabbim biliyor duyuor beni

merve leyla

Kayıtlı Kullanıcı
çok doğru ahirette kimseyi tanımayacak ve kimse kimsenin günahını çekmeyecek

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum ne kadar gonulden isterseniz okadar cabuk ulasirsiniz eminim gonulden istediginizi ama nasip olmuyor imtihaniniz bu sizin eger nefsinize uyup ertelerseniz yada etrafin lafina bakarsaniz yakistimi yakismadimi diye dusunurseniz vs...giderek agirlasir imtihan ama herseyi bir kenara birakip rabbinin emrine uymayi istemek degil yaparsan ancak ozaman refaha cikarsin ertelemeyin erteletmeyin hayat cok kisa dunya hayati aldatici uymayin ne seytana nede nefsinize gelelim yapilmasi gerekene once dua sonra icra yarin demiyorum simdi suanda hemen kapanin ve cikin disari yada engellerin onune kim engel oluyorsa seni seven kabul eden boyle kabul etsin varsin kussun konusmasin rabbinden dahami onemli onem verdiklerin mahserde kimse kimseyi tanimayacak kimse kimsenin yerine gunahi icin yanmayi istemeyecek yanliz sen olacaksin sen simdi dusun ve yapman gerekeni yap......selametle dua ile......

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
repsol bugun aklımdaydın yorum yazmıyosun ne zamandır ama takıptesın bızleri.canım eşinde senın ımtıhanın demekkı inşallah sanada nasıp olur kapanmak yeterkı ıstegınden vazgecme bak bahar geldı eşin baharde dememişmiydi.sana kapat konuyu anlaşmamışmıydık demiş evet anlaşmıştık baharda kapancaktım de kapan demek gelıyor içimden ama aıle arasınada gırmek ıstemıyorum sonucta sen tanıyosun eşini.neden ıstemıyo olabılır.hem kapanmanı ıstemıyo hem benım ıstemedıgımı bılmesınler dıyor anlamadım yani.

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
annem cok geç yaşta kapandı benim . ben kapanacgmı söyledigimde ben kac yasımda kapanmıs demişti. bundan bi yıl önce kapanma fikri olustu gittim bi kac esarp uzun tunikler aldım geldim eve .ertesi gün kapanıp cıkacaktım bişey demediler pek tepki göstermeden sadece düşün dediler. onlar öyle davranınca korktum .. geri durdum cıkamadım evden kapalı .ertesi gün oldu bi arkdsım vardı erkek arkdsı sürekli kapanmasını istiyordu . annem arkadasımı falan tanıyor .. babam ertesi gün erkek arkadsımın oldugunu ve onun benden böyle bişey istedigini düşündügünü söyledi.. bunu duydugumda o kadar cok kırıldım ki.. hayatımda kimse yoktu .. ve hele ki bi baskası için kapanmak ,ve bunu yapacagımı düşünmeleri beni cok kırdı .. sonra üzerinden bi yıl gecti .. niyeti ciddi olan bi arkadasım oldu .aileme mecbur olarak konuyu actım . babası annesi hoca .. hiç bir zaman bana kapan demedi. ben böyle bi fikrim oldugunu söyledigimde cok sevindi falan . neyse ben gene kapanmayı düşünüyordum .. onla da aramız bozuktu zaten. kısın uzun bi mont aldım kendime şallarım vardı zaten . eve geldim kapanıyorum ben dedim . annem o kadar büyük bi tepki verdi ki sen o cocuk yüzünden kapanmak istiyorsun . o cocugun annesi babası hoca olabilir . seni bırakmayacgını nerden biliyorsun tarzında konustu.. babam da bana inanmadı ..
ama Allah biliyor o bi kere bile kapan demedi bana . bu benim içimde ,benim istedigim bişeydi...
o kadar büyük tepki verdiler ki ,hatta annem el bile kaldırdı bana .. lanet olsun dedim . içimden kapanmıyorum tamam kapanmıyorum dedim .
sonrasında zaten arkadasımlada görüşmeyi kestim . sanki o bi engeldi . sanki o varken ben kapanırsam ondan bilmekten vazgecmeyeceklerdi..
ben de bi bahane buldum vazgectim gönül işimden .
şimdi hala istiyorum . daha bi cok istiyorum . ayrıldgımız halde gene ondan bilecekler biliyorum . ama ben o defteri kapattım ..
yani bunu şimdi anlayamazlar .. güvenmezler ..
kırılıyorum .. baskası için kapanmayı istemekle suclanmaktan kırılıyorum ..
ve en kötüsü de yarın birgün akrabalarımda böyle düşünecek . ayşe kim için kapandı diye soracaklar onlara..
tesettürü bu hale getirdiler .birileri için kapanma anlamına mı geliyo tesettür? anlamış degilim

canım anladıgım kadarıyla aılen senın cıddı olamıyacagını yada erkek arkadasın ıcın kapancagını düşünduklerı ıcın ıstemıyorlar de.ama sen kapan sonrada dekı ben kımse ıcın kapanmadım RABBİMİN emri oldugu ıcın kapandım de.elalem laf eder.bende kapanalı daha belkı 10 gun falan oldu ama cesaretı veren babamın bır cumlesı oldu.bende mılet ne der falan dıye düşünuyordum babam mıllet kapansanda konuşur kapanmazsanda namaz kılıyo acık gezıyo dıye konuşurlar dedı.kımseyı dınleme dedı eger gercekten yapcam dıyosan kapan dedi.guzel gorende olcak kotu soyleyende olcak herseye hazırlıklı ol dedi.bende kapandım cok şükür ama cok huzurluyum kım ne derse desın umrumda degıl sonucta dogru olanı yapıyoruz.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim inşallah hakkıyla taşıyanlardan eylesin cümlemizi yolumuzu hayırlı eylesin bizlerede nasip eylesin

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
canım anladıgım kadarıyla aılen senın cıddı olamıyacagını yada erkek arkadasın ıcın kapancagını düşünduklerı ıcın ıstemıyorlar de.ama sen kapan sonrada dekı ben kımse ıcın kapanmadım RABBİMİN emri oldugu ıcın kapandım de.elalem laf eder.bende kapanalı daha belkı 10 gun falan oldu ama cesaretı veren babamın bır cumlesı oldu.bende mılet ne der falan dıye düşünuyordum babam mıllet kapansanda konuşur kapanmazsanda namaz kılıyo acık gezıyo dıye konuşurlar dedı.kımseyı dınleme dedı eger gercekten yapcam dıyosan kapan dedi.guzel gorende olcak kotu soyleyende olcak herseye hazırlıklı ol dedi.bende kapandım cok şükür ama cok huzurluyum kım ne derse desın umrumda degıl sonucta dogru olanı yapıyoruz.
sadece baskası için kapanma mevzusu degil . genel olarak da yapamayacgımı düşünüyorlar . ilerde pişman olursun simdi bi hevesle kapanmak istiyorsun diyorlar..
:(
belki de ben emin degilim kendimden kendimi de cok sorguluyorum ben . bi arkadsım vardı kapanan . sen hazır olunca herkes hazır olacak demişti..
ben hazır olunca kimseyi duymayacgım . sagır olacak kulaklarım ...

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
çünkü günahını biliyo kardeşim yanlış olduğunun farkında düşüncesinin nefsine yenik düşüyo ben anlasam zaten bende anlayamıyorum

yanı bıgun kapansan ben artık böleyım sen ıster ıste ıster ısteme deyıp eşinle cıkarken kapanıp cıksan tepkısı ne olur mesela.sonucta eşin hacca gıtmişti demi ben öle cok buyuk bır tepkı vercegını sanmıyorum sadece senı oyalıyo ama sen kararlısın bunu öle bı belırtsen

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=5]herkes terketsın bu yolda senı !
Rabbın senden razı kardesım ![/sıze]

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
sadece baskası için kapanma mevzusu degil . genel olarak da yapamayacgımı düşünüyorlar . ilerde pişman olursun simdi bi hevesle kapanmak istiyorsun diyorlar..
:(
belki de ben emin degilim kendimden kendimi de cok sorguluyorum ben . bi arkadsım vardı kapanan . sen hazır olunca herkes hazır olacak demişti..
ben hazır olunca kimseyi duymayacgım . sagır olacak kulaklarım ...

ewet sen hazır olunca galiba canım....bende 27 yaşında bu mutuluğu yaşadım hemde etrafta 2 karış kumaşla dolaşırken nasip olunca ve gerçekten isteyince gözün kimseyi görmez duymaz....ama allahın emri yarın var mı yok mu belli değil beklemek en yorucu olan en büyük sınav ....herkes birşeyler bekliyo.....hakkımızda hayırlısını versin rabbim.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
yeni 3 tane eşarp aldım bana kalan sonunda o olacak sanırım evet hacca gitti Rabbim cümlemize görmeyi nasip etsin hakkıyla ibadetlerimizi yerine getirebilmek nasip etsin

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
hepimiz için hayırlısı kardeşlerım.herkes için yazılmış bır zaman var demekki

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
ben pardesü kap siparişi verdim canlar.görünce işte bu dedim.boy olarak dizimde ama altına geniş paça pantolon giyecegim için sıkıntı yok.sabırsızlıkla bekliyorum kapanacağım günü... :) :)

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah kapandığınızın haberini alırız :)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Bir Kaç Günlük Ömre Aldanıp da Yarın ALLAH’ın Huzurunda Mahçup Olmayın..

Hz.Ebubekir (r.a)

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
ben normalde de kapalı gibi giyiniyorum yani basıma bi esarp taksam kimse yadırgamaz . o derece bol giyiniyorum . annem kızıyor bazen . pantolanların hep bol . boyun cok uzun degil daha kısa gösteriyorsun diyor. ama ben dar giyinmektense kısa gözükmeyi tercih ediyorum ..

ve en cok da layıkıyla yerine getirmek istiyorum . anneme bugun laf arasında dedim . dizlerime kadar olan . kap tarzında bişey alacgım diye..
diyecektim az kalsın okul bitince kapanacgm diye .. ama gecen pazara gittigimizde şalları görmüştüm .cok begendim kapanınca alırım inşallah dedim . nasıl yüzü düştü görmeniz lazım . ya sanki kötü bişey yapıyoruz .. bu kadar da degil .istemeseler bile böyle davranmaya hakları yok .. üzülmek degil .sırf bu yüzden uzaklaşıyorum bile onlardan ..sadece baş örtüm olsun , sevdigim olacak o benim bi ömür taşıyacagım Allah kısmet ederse . o yeter ya ..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt